evita_duarte 29.01.06, 22:04 galerianyc.blox.pl/html/1310721.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evita_duarte Wygrzebalam 31.01.06, 16:18 Mimo choroby wygrzebalam kilka zdjec z Metropolitan Museum. Sa troche niewyrazne, bo nie mozna tam uzywac ani statywu ani lampy. Mimo wszystko polecam, chyba ze ktos wybiera sie do Nowego Jorku to wtedy musi koniecznie zobaczyc na wlasne oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Wygrzebalam 31.01.06, 16:20 Buszujący w szlomo nie ma gg, za to ma pysk prawie na glebie. Będę potem :* :* Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Wygrzebalam 31.01.06, 16:28 zlotoslanos napisała: > Buszujący w szlomo nie ma gg, Szkoda ;( za to ma pysk prawie na glebie. Będę potem :* :* Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Z serii galeria 06.02.06, 18:09 Tym razem zdjecia z MoMa. Milego ogladania. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Z serii galeria 06.02.06, 18:15 i41.photobucket.com/albums/e288/evita_duarte/mo6.jpg Jakby wyciete z amerykanskiego filmu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Nie wyciete 06.02.06, 18:18 tylko autentyczny widok z muzeuma sztuki wspolczesnej. Zauwazyles ile taksowek stoi w korku? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Nie wyciete 06.02.06, 18:19 > tylko autentyczny widok z muzeuma sztuki wspolczesnej. Wiem wiem > Zauwazyles ile taksowek > stoi w korku? No wlasnie jak w jakims filmie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Nie wyciete 06.02.06, 18:21 bleman napisał: > > No wlasnie jak w jakims filmie ;-) > To nie film tylko rzeczywistosc Manhattanu :P Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Nie wyciete 06.02.06, 18:22 > To nie film tylko rzeczywistosc Manhattanu :P Wiesz my tu w bolandzie manhatan tylko na filmach widzimy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Nie wyciete 06.02.06, 18:23 bleman napisał: > > To nie film tylko rzeczywistosc Manhattanu :P > > Wiesz my tu w bolandzie manhatan tylko na filmach widzimy ;-) Taka filmowa kraina??:) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Spacer po Manhattanie 07.02.06, 05:30 Zapraszam do galerii na spacer po Manhattanie. Tylko ubierzcie sie lekko, bo upal byl niesamowity ;) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Spaceru dalszy ciag 08.02.06, 18:47 juz jest na galerii. Zapomnijcie wiec o zimie i przybywajcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Znowy "rozmazalas" niektore zdjecia 08.02.06, 19:22 wez sobie kup ten statyw wreszcie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Mam statyw 08.02.06, 19:23 ale nie bede lazic wszedzie ze statywem. Aparat mam prawie zawsze a statyw tylko jak planuje jakies zdjecia. a poza tym odpierniczysz sie gamoniu? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Mam statyw 08.02.06, 19:27 > ale nie bede lazic wszedzie ze statywem. Aparat mam prawie zawsze a statyw > tylko jak planuje jakies zdjecia. To kup sobie statyw "kieszonkowy" ;-))) > a poza tym odpierniczysz sie gamoniu? A ta jakiego focha strzelila ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Mam statyw 08.02.06, 19:28 bleman napisał: > > ale nie bede lazic wszedzie ze statywem. Aparat mam prawie zawsze a staty > w > > tylko jak planuje jakies zdjecia. > > To kup sobie statyw "kieszonkowy" ;-))) A ty sobie kup aparat i wtedy sie wymadrzaj > > > a poza tym odpierniczysz sie gamoniu? > > A ta jakiego focha strzelila ;-) > No jak zaraz kopne ten przemadrzaly tylek to sie odczepi :P Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Mam statyw 08.02.06, 19:33 > A ty sobie kup aparat i wtedy sie wymadrzaj A wlasnie co sadzisz o : www.ceneo.pl/85211#productLevel > No jak zaraz kopne ten przemadrzaly tylek to sie odczepi :P NIe odczepi ;-) Jak ja sie przyczepie to juz sie nie da mnie odczepic ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Mam statyw 08.02.06, 19:59 Niewiele tam jest na jego temat. Gdybym ja teraz sobie kupowala to zwrocilabym uwage czy ma przystawke stabilizujaca wstrzasy. Poza tym do 5 megapikseli maksymalnie, wiecej nie potrzeba. Do tego jeszcze jakies filtry i listek pamieci z tych wiekszych Odpowiedz Link Zgłoś