nula8 14.03.06, 15:02 Kilkakrotnie spotkałam sie na różnych forach ze sformułowaniem "Nie chciałbym być sąsiadem Giertycha". Czy to jest odniesienie do jakiejś konkretnej sytuacji? Jeśli wiecie, oświećcie mnie, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johnny-kalesony Re: sąsiad Giertycha 14.03.06, 15:14 Ja też nie wiem, ale zapewne chodzi o jakieś nocne ekscesy pod wpływem narkotyków i alkoholu, w towarzystwie nieletnich i zwierząt futerkowych ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: sąsiad Giertycha 14.03.06, 17:01 To proste Giertych ma wprawę ze stawianiem przed Trybunał Stanu. Nikt przy zdrowych zmysłach nie chciałby być postawiony przez niego przed sądem za zaśmiecanie, zakłócanie lub szczekanie. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: sąsiad Giertycha 14.03.06, 17:19 Hihi, nie chcę nic mówić, ale jedna moja koleżanka jest prawie-sąsiadką Giertycha :) W bramie obok "jej" bramy (tj. bramy do podwórza jej domu - mieszka w takim starym "studniowym" budownictwie) Giertych ma swoją kancelarię adwokacką... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: sąsiad Giertycha 14.03.06, 20:09 lubię jeździć na rowerze i nei chciałabym mieć sasiada który jest za zakazem pedałowania;) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: sąsiad Giertycha 14.03.06, 20:18 Zbyt częste jeżdżenie na rowerze powoduje bezpłodność, a Ty już i tak jesteś podejrzana, że w Twoim wieku nie masz jeszcze dzieci :-P Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: sąsiad Giertycha 15.03.06, 05:48 bo trzeba zakładać prezerwatywy na pedały, jak ta babcia z kawału Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: sąsiad Giertycha 14.03.06, 20:58 bitch.with.a.brain napisała: > lubię jeździć na rowerze i nei chciałabym mieć sasiada który jest za zakazem > pedałowania;) Ściśle biorąc, co do zakazu pedałowania ,to zakazowi towarzyszy rysuneczek i tam roweru nie ma ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: sąsiad Giertycha 14.03.06, 22:30 to co tam jest też lubię:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: sąsiad Giertycha 14.03.06, 23:04 bitch.with.a.brain napisała: > to co tam jest też lubię:) ale tam dwóch panów jest, a tyś kobitka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: sąsiad Giertycha 14.03.06, 23:06 > ale tam dwóch panów jest, a tyś kobitka :-) Ale ona lubi filmy homo dla doroslych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: sąsiad Giertycha 14.03.06, 23:08 ale ci panowie sa w takiej fajnej pozycji:)Zazdroszę im:P Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: sąsiad Giertycha 14.03.06, 23:10 > ale ci panowie sa w takiej fajnej pozycji:)Zazdroszę im:P Za niska jestes ;-) Trzeba bylo jesc wiecej to bys urosla ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: sąsiad Giertycha 14.03.06, 23:12 zresztą ja nie jestem za niska tylko mam za wysokiego partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: sąsiad Giertycha 14.03.06, 23:13 > zresztą ja nie jestem za niska tylko mam za wysokiego partnera. hmm.. jesli ty masz 160 i sie nie da...to on musi miec conajmniej z 180 Bo nizszy by przygial kolana i bylo by ok zdaje sie. zreszta nie wiem musial bym sobie to rozrysowac i proporcje pomierzyc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: sąsiad Giertycha 14.03.06, 23:14 > > Bo nizszy by przygial kolana i bylo by ok zdaje sie. > zreszta nie wiem musial bym sobie to rozrysowac i proporcje pomierzyc ;-) W bloku technicznym, koniecznie! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: sąsiad Giertycha 14.03.06, 23:15 około 185, zresztą ja lubię dużych facetów więc nie miałam okazji spróbowac. Może wyslę moje portfolio do prezydenta?;) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: sąsiad Giertycha 14.03.06, 23:21 Jesli masz 160cm a on 185 to twoja dlugosc nog to okolo 80,5-90cm jego 92-106 hmmm rzeczywiscie moze byc problem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 Re: sąsiad Giertycha 14.03.06, 23:23 To miło, że lubisz dużych facetów:) Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 Re: Nadzieja matka glupich ;-) 14.03.06, 23:35 A czy ja gdzieś napisałem o nadziei? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hans123 Re: sąsiad Giertycha 14.03.06, 21:21 Niestety jest szefem partii w której panują dziwne klimaty. Był zaangażowany w tworzenie MW. Za to co robi z gospodarką, NBP, jak widzi rolę kościoła w państwie- nie nadaje się na mojego sąsiada. Miałbym ciągle nadciśnienie :) Nie mogę o tym co robi myśleć spokojnie. Ale żeby nie było tak smutno, to na koniec coś lżejszego: (też związane z lpr) serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3209042.html :):):) Zobaczymy jak skończy się proces. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: sąsiad Giertycha 14.03.06, 21:26 Lepsze od mojego kawału na noc. Sam nagłówek :D Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Proponuję Trybunał Stanu 14.03.06, 21:27 i tam sprawę roztrzygnąć z relacją na żywo w tvp :D Tam powinien pokazać. Żeby udowodnić, że nie jest Żydem, Jacek Kurski zdejmował spodnie przed działaczami LPR - twierdzi "Newsweek". Poseł PiS zaprzecza i żąda przeprosin Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza A propos zdejmowania spodni... 14.03.06, 21:32 polecam: www.literatura.zapis.net.pl/okresy/mloda_polska/zelenski/o_tem_co_w_Polszcze.htm Odpowiedz Link Zgłoś