evita_duarte 18.03.06, 17:12 w punkcie krwiodawstwa: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3216749.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gotlama Re: Gole baby 18.03.06, 17:16 Bardzo dobrze - coś musi odwracać uwagę od wkłucia. Jeszcze by taki szafiasty od myślenia o zabiegu zemdlał. Tu cel naprawdę uświęca środki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Gole baby 18.03.06, 17:18 gotlama napisała: > Bardzo dobrze - coś musi odwracać uwagę od wkłucia. Jeszcze by taki szafiasty > od myślenia o zabiegu zemdlał. Tu cel naprawdę uświęca środki ;) Gorzej jak mojej uwagi nie ma co odwracac... A tyez na wkluciu nie moge sie koncentrowac bo koniec :) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Gole baby 18.03.06, 17:26 Widać, że panom na załączonym jpg ciśnienie krwi wzrasta i lepiej im krew ciecze w woreczek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Gole baby 18.03.06, 17:31 No moze gdyby byli panowie na plakatach to wiecej babek by sie zglosilo. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Gole baby 18.03.06, 17:16 w banku spermy, to rozumiem, ale punkcie odssysania? a poza tym dlaczego na 100 człowieków, tylko pięć osobników płci "silniejszej"? Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Gole baby 18.03.06, 17:21 może dlatego,że tam wymagana jest odpowiednia waga - ja np jestem za lekka:( Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Gole baby 18.03.06, 17:34 jak sie wazy mniej niz 52 to nie chca pobierac:( Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Gole baby 18.03.06, 17:42 powinni proporcjonalnie mniej odessać a nie kierowć się kryterium wagowym. gdyby sie kierowali kryterium wagowym to mnie musieliby chyba ze 30 litrów odpompować. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Gole baby 18.03.06, 17:43 ale moze nie oplaca sie sprzetu brudzic dla mniejszej ilosci krwi:) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Gole baby 18.03.06, 17:48 By cokolwiek zrobić z krwi np lekarstwo potrzeba 450ml odczynniki wyłuskać lub podać choremu. Co by robili z kieliszkami różnej krwi? Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behemot8 Re: Gole baby 18.03.06, 18:09 Co druga młoda kobieta ma anemię z powodu ciągłego odchudzania a co druga starsza z powodu mięśniaków macicy. Dlatego nie biorą od kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Gole baby 18.03.06, 18:54 kot_behemot8 napisała: > Co druga młoda kobieta ma anemię z powodu ciągłego odchudzania a co druga > starsza z powodu mięśniaków macicy. Dlatego nie biorą od kobiet. Ja mam przebytą żółtaczkę zakaźną i ode mnie też nie chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Gole baby 18.03.06, 19:10 u mnie jeszcze inaczej. ja w ogóle tam nie byłem Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Gole baby 18.03.06, 17:45 Proporcje masz dobre stosunek wagi do wzrostu. U nas 10 % wagi znaczy 45kg z tolerancją 50 kg by pobrać 450ml. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Gole baby 18.03.06, 17:27 No i super;) Lepiej sobie wzrok imysli zajac czyms innymniz wielgachna igla, wbijajaca sie wmoje watle i chude cialko :D:D:D:D ale ja bym wolala nagiego Vina Diesela:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza ??? 18.03.06, 17:30 "A to ja pani nie wystarczę?" - oburzył się Tomek A co, goły był? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: ??? 18.03.06, 17:31 Moze Tomek nie byl w guscie?Albo reke mial za chuda? Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: ??? 18.03.06, 17:31 kochanica-francuza napisała: > "A to ja pani nie wystarczę?" - oburzył się Tomek > > A co, goły był? To samo pomyslalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ??? 18.03.06, 17:33 evita_duarte napisała: > kochanica-francuza napisała: > > > "A to ja pani nie wystarczę?" - oburzył się Tomek > > > > A co, goły był? > > > To samo pomyslalam :) > No bo jak nie był goły, to stanowczo nie! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Gole baby 18.03.06, 18:10 ciekawe czy kazdy moze zalozyc watek o "golych babach" -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Gole baby 18.03.06, 18:15 Jeżeli unaocznisz bezsens golizny mimochodem to czemu nie ? Zauważ jak to wygląda, jak w czasach PRL szafki robotników obklejone gołymi babkami z ' Razem' Z tym ,że tamte czasy bezpowrotnie minęły i punkt krwiodawstwa to publiczne miejsce a nie prywatna szafka. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Gole baby 18.03.06, 18:17 mi gdy jestem w pracy takze takie kalendarze przeszkadzaja, lub oklejone nieubranymi Kobietami pokoje. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Gole baby 18.03.06, 18:57 Rozumiesz np w autobusie siedzisz na pierwszym siedzeniu i 30cm od gęby masz pannę ze stringami jeansowymi i z piłą tarczową Stihla, czerwone kozaczki, czerwone usta, czerwony autobus, wszystko współgra, czerwona krew Cię zalewa boś dalekowidz i ten widok Cię męczy nie masz gdzie patrzeć w pustą przestrzeń tylko na jej wypięty zad. Po co komu to? Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte No nie;( 19.03.06, 03:25 dziewice napisał: > ciekawe czy kazdy moze zalozyc watek o "golych babach" > > -- > CEO I ty dziewicu przeciwko mnie ;( (szlocha w kacie) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: No nie;( 19.03.06, 11:47 widzisz do czego doprowadza frustracja w wyniku lektury GW i bezradnosci narodu na obecny stan? -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: No nie;( 19.03.06, 14:39 dziewice napisał: > widzisz do czego doprowadza frustracja w wyniku lektury GW i bezradnosci narodu > na obecny stan? > > -- > CEO Ale ten stan to nie moja wina. Mnie nawet tam nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: No nie;( 19.03.06, 15:29 to juz tak jest, ze cierpia niewinni :) -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: No nie;( 19.03.06, 17:41 dziewice napisał: > to juz tak jest, ze cierpia niewinni :) > > -- > CEO Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci bananem :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: No nie;( 20.03.06, 14:40 dziewice napisał: i bezradnosci narodu > na obecny stan? Dziewic ja jestem BEZRADNA w obliczu twoich błędów gramatycznych i jakiejś maniakalnej mody na słówko "na" Cennik na usługi, promocja na produkty, bezradność na stan. L U D Z I E ! ! ! ! ! cennik usług promocja produktów bezradność WOBEC czegoś Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 co tam gołe baby ... 19.03.06, 15:07 .., pytanie brzmi: dlaczego na 100 krwiodawców przypada tylko pięć kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: co tam gołe baby ... 19.03.06, 15:21 Odpowiedz prosta: Kobieta nie moze oddawac krwi tydzien przed i tydzien po okresie. Daje jej to dwa razy mniej okolicznosci niz facetowi. Poza tym kobiety maja duzo czesciej anemie spowodowana czy to chudoscia czy misniakami. Po prostu duzo mniej kobiet krew moze oddawac niz mezczyzn. poza tym tad widziales kiedys jak wygladaja mezczyzni, ktorzy krew oddaja?? Ja jestem honorowa dawczynia to wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: co tam gołe baby ... 20.03.06, 12:41 evita_duarte napisała: > widziales > kiedys jak wygladaja mezczyzni, ktorzy krew oddaja?? Ja jestem honorowa > dawczynia to wiem... Jak wyglądają? I co to ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: co tam gołe baby ... 20.03.06, 14:02 pavvka napisał: > > > Jak wyglądają? I co to ma do rzeczy? Czyzbys nigdy krwi nie oddawal? Nie sklamie jak powiem, ze statystyczny Polak oddajacy krew jest brudny i smierdzi wodka. Nie jest to zadna zacheta dla reszty spoleczenstwa, siedziec kilka godzin w tym samym pomieszczeniu z takim zapachem./ Tak, tak, kilka godzin bo tyle im tam schodzi z tym wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś