bleman 25.03.06, 15:42 i34.photobucket.com/albums/d105/bleman/150px-PiSlogo.jpg Rzeczywiscie zamienili socjalizm na "solidarnosc spoleczna" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice Re: Te ludzie, "paczyć" sie i szukać podtekstów, 25.03.06, 15:49 powinni Cie usunac z forum trwawe, Ty wywrotowcu jeden, musisz mi psuc soboye polityka? -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
guitarra_espanola Re: Te ludzie, "paczyć" sie i szukać podtekstów, 25.03.06, 15:53 dziewice napisał: > powinni Cie usunac z forum trwawe, Ty wywrotowcu jeden, musisz mi psuc soboye > polityka? on kryptokomuch jest!!! ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
guitarra_espanola Re: Taa jasne i do tego tez kryptokatol ;-) 25.03.06, 15:57 Religia to opium dla ludu!!! Nie możesz być jednym i drugim jednocześnie! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Taa jasne i do tego tez kryptokatol ;-) 25.03.06, 15:58 czy masz juz cos z Intimisimi? -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
bleman A ten jak do sedna sprawy przechodzi ;-))) 25.03.06, 16:03 Jak to Chode powiedzial "More victoria less secret" ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: A ten jak do sedna sprawy przechodzi ;-))) 25.03.06, 16:13 musisz sie zdecydowac. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
guitarra_espanola Re: Taa jasne i do tego tez kryptokatol ;-) 25.03.06, 16:28 dziewice napisał: > czy masz juz cos z Intimisimi? masz na myśli firmę Intimissimi? nie. i dlaczego "już"? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Taa jasne i do tego tez kryptokatol ;-) 25.03.06, 16:29 tak pytam, tam sa fajne rozne rzeczy, rozne rzeczy, rozne. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Nie moglam sie powstrzymac i zrobilam foto 25.03.06, 17:02 Prezydentowi Kaczynskiemu, troche paski wyszly bo z tv. Przemawial na mownicy garnitur 3 numery za duzy a krawat poprzeczne bialo granatowe paski ... na zapietej marynarce, nie pod. Oczy przecieralam ale to b y l a prawda. Gitara skrytykuj mnie to Ci wysle to foto w nagrode na poczte. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Nie moglam sie powstrzymac i zrobilam foto 25.03.06, 17:04 ktos Ci spoffnal TV. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Nie moglam sie powstrzymac i zrobilam foto 25.03.06, 17:09 Jak kto niewyspany szybko oczami mruga stad paski. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Nie moglam sie powstrzymac i zrobilam foto 25.03.06, 17:16 mialem na mysli, ze podstawil Ci podrobiony obraz w TV. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś