erba 19.04.06, 16:53 hej! Gdzie mogłabym znaleźć dane dot. ilości organizacji kobiecych w Polsce, ilości członkiń itp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ticoqp Re: organizacje kobiece 19.04.06, 17:08 zjawiska paranormalne to na trzeciej półce:) Odpowiedz Link Zgłoś
stopp5 Re: organizacje kobiece 19.04.06, 17:59 W internecie ;) www.cyberdzioucha.net/index.php?topic=organizacje na dobry początek leniuszku............ Odpowiedz Link Zgłoś
erba Re: organizacje kobiece 19.04.06, 22:06 oj, te stronki to podstawa, ja potrzebuję danych takich bardziej ogólnych, na skalę Polski, jakieś statystki... szukałam na tych stronach feministycznych, ale nie mogłam znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś
erba Re: organizacje kobiece 19.04.06, 22:14 może jeszcze sprecyzuję... nie chodzi mi o to jakie są główne organizacje feministyczne w Polsce, znam ich strony, ale interesuje mnie raczej to ile jest (w przyblizeniu) takich organizacji w Polsce, ile mają członkiń itp. Odpowiedz Link Zgłoś
stopp5 Re: organizacje kobiece 19.04.06, 22:14 Tam są inne linki, adresy ... Spróbuj tam nawiązać jakieś kontakty. Odpowiedz Link Zgłoś
titimalunio Re: organizacje kobiece 20.04.06, 15:22 Kiedyś Ośk-a wydawała taki biuletyn o organizacjach kobiecych, jak pisałam pracę w 2002 r to własnie było moją podstawą statystyczną ilości organizacji kobiecych. Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski na forum Kobieta 21.04.06, 15:54 erba napisała: > hej! > > Gdzie mogłabym znaleźć dane dot. ilości organizacji kobiecych w Polsce, > ilości członkiń itp? Odpowiedz Link Zgłoś