kochanica-francuza 22.04.06, 16:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=40649990&a=40660064 Przyłączam się do pytania Babci Feministki Zlotoslanos. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlotoslanos Re: Do Tomusia 22.04.06, 16:41 No super, żeś to wyciągła. Ja już trzy razy pytałam i nic. Z evitą mówimy, że trolle tak mają - brak odpowiedzi na zadane pytanie, rozmowa tylko na sobie obranym temacie i ani krok w bok jak ktoś zada niewygodne pytanko, to uniki i cisza ( może się goli jednak przed wyjsciem? ) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do Tomusia 22.04.06, 16:43 > cisza ( może się goli jednak przed wyjsciem? ) A co ma golenie do tematu? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Do Tomusia 22.04.06, 16:58 Golenie to może być dobre wytłumaczenie dlaczego nie odpisuje . Za pół godziny spotykamy się zaś tu :) Dyskretnie podbijać wąteczek. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do Tomusia 22.04.06, 17:00 Dyskretnie podbijać wąteczek. :-))) mało ruchu na forum, zaś wątek się trzymo, kumo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Do Tomusia 22.04.06, 17:11 Łoj dyry dyry z Blachorzem na chruścinym polu widziała ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do Tomusia 22.04.06, 17:31 zlotoslanos napisała: > Łoj dyry dyry z Blachorzem na chruścinym polu widziała ? :) a pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Do Tomusia 22.04.06, 17:13 ŁŁŁo jezusuicku, tak se mysle, czy taki serdok to juz lecenie na kase czy jesce nie, kumy? www.z-ne.pl/sklep2/pozycja.php?id=1007&dzial=&ile=&ktora= Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Do Tomusia 22.04.06, 17:16 A wiecie , ze to zalezy bo jak se sama wysyła koralikami , wydziergała igiełką to nawet ni. Baranów ci u nas pod dostakiem , cyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Do Tomusia 22.04.06, 17:20 Ano, ino musa w lecie dziergać i wyszywać, bo zimom to nafta sie wypala w lampie, a w lato dzień dlugi i jasno :) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Do Tomusia 22.04.06, 17:25 Zimom to mus skubać barany nie ka ino z forsy ale i na wełne na skarpety co to je potem do lata wydziergają i po 15 zeta na dutki zamieniom. A ich chłop se za to piwo w gardło wleje. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Apokalipso! Toż je zbytek : Krokiew nosić? 22.04.06, 17:43 Kolor koniak jasny Kształt listków Listki "bulki" z cyroniem i krokiewką Hafty Koniczynka Zapięcia Haftka Szwy Szew wykończony skórką, cyroniem i haftem Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiarek1 Re: Do Tomusia 22.04.06, 17:49 Ino wychodzi na to ze gorol siedzi na polanie,owce licy,zigarka nima alicku wie kuda na piwo godzina. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Do Tomusia 22.04.06, 18:37 Bo na piwo to kazden jeden wi kiedy godzina, hej! Na palec napluje , na wiater wystawi i już wi! Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiarek1 Re: Do Tomusia 22.04.06, 18:49 Nie każdy wi,som tacy gorale co ani dudka ni mają,bo zbiraja anisku tylko nie widzą na co zbirają.A nik to im nie postowi kufelka ać on nie kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Up, up 22.04.06, 18:49 Też bym chciała znać odpowiedź na to pytanie. Jak Tomcio wróci, wnerwiony że kolejna panna nie chce chrustu zbierać, to moze nam odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Up, up 22.04.06, 18:54 Stawiam na to, że jak go panna spławi, to w swoim starym stylu (baby lecą tylko na kasę itepe) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Up, up 22.04.06, 18:58 Zasiali górale ooowies, oowies... od końca do końca oowies , oowies. On nie chce żadnej panny. Powiedział to dziś tu publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Up, up 22.04.06, 19:00 Serio? Linka wrzuć :) To po co na randkę polazł? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Up, up 22.04.06, 19:08 Czytasz bez zrozumienia tekstu . Po co ma chcieć kogoś kto gnije? Po co mu zgnilizna? Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Up, up 22.04.06, 19:10 To nie tak. To my jesteśmy zgniłe, bo nie chcemy chrustu zbierać, on szuka sobie takiej nie nadgnitej, która da się zamknąć na zadupiu i nie będzie domagała się kasy na waciki. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Jupijajej 22.04.06, 19:17 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=40649990&a=40674169 Odpowiedz Link Zgłoś
tgmen Re: Jupijajej 22.04.06, 19:19 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=40649990&a=40674169 Trzeba cały czas kształcić sztukę argumentacji... Kurs sprzedaży berzpośredniej byłby wskazany...:) -------------------------- leczo madafaka! Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Jupijajej 22.04.06, 19:22 Faktycznie :) To po jaką cholere polazł na randkę i d... dziewczynie zawraca??? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Licytacja 22.04.06, 19:37 Ja stawiam na wersję "spotkaliśmy się, ale ot tak, niezobowiązująco, co wy mi tu wmawiacie, że chciałem się angażować???" spotkałam się z czymś takim jak facet dostał kosza hehe. Notabene facet ten (dupek) chciał mieć choćby 10 dzieci, ale on je utrzyma , a żona w domu ma być i już! Licząc, że utrzyma je na odpowiednim dziś poziomie (od przedszkola trzy języki obce i lekcje tenisa), to chyba kasę jednak musiałby zapewnić, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Licytacja 22.04.06, 22:52 A ja dzisiaj jechałem na rowerku i minąłem dwie w spacerowym wydaniu koleżanki w wieku nastoletnim. Jedna z nich - słyszałem dobrze - skwitowała minięcie owo przeciągłym, rozmarzonym westchnieniem. Wszakże ja, Johnny, zimny głaz, twardy drań, oh yeah ... nawet nie odwróciłem wzroku ... Dlaczego? Powód był prosty: obydwie były w brudnawych, ohydnych gaciach! Tak ciepło, taka słoneczna operacja i żadnej minióweczki! Dramat, koszmar i depresja ... POczyniłem zresztą w związku z wycieczką dzisiejszą szereg obserwacji obyczajowych, o których jutro szerzej napiszę. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Licytacja 22.04.06, 22:54 A dlaczego to tu a nie w wątku o ciuchach? Ha? Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiarek1 Re: Licytacja 22.04.06, 22:55 Jasiu daję wiare temu co napisałeś.I masz szczęście ze nie były w miniuweczkach.W przeciwnym razie byś takie orła wywinoł ze aż hej. Odpowiedz Link Zgłoś
tgmen Re: Licytacja 22.04.06, 23:02 ale w najgorszym wypadku byłaby to śmierć marzeń Jasia... Śmierć przez minióweczki... Zabity przez "małą czarną" Zabiła go pasja.... Umarł smakoszem będąc do końca... ach... Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Licytacja 22.04.06, 23:14 Umarł śmiercią cyklisty, szprycha przebiła mu jelito grube i wyszła okiem. Tak to patrzenie na mini z roweru wychodzi bokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tgmen Re: Licytacja 22.04.06, 23:36 tu tak słowem nie żongluj bo psujesz mi satysfakcję z własnych wypocin...:) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Licytacja 22.04.06, 23:02 Za to Ty zaraz orła wywiniesz za ' w miniuweczkach ' :D Odpowiedz Link Zgłoś
tgmen Re: Licytacja 22.04.06, 23:05 i patrz Panie na te baby... Jak nie przez niewypastowane buty Cię skreślają to pżez ortografję... Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiarek1 Re: Licytacja 22.04.06, 23:10 Czepiają się a to znowu braill mnie okantował. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Jacy biedni a tu sobota a T. tylko z babką :P 22.04.06, 23:12 powiedział ktoś kto zna się na rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Kaleson co ty k... wiesz o depresji 22.04.06, 23:32 Wywinąłby orła i na jakiś czas byłby z głowy , jeśli chodzi o forum. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Kaleson co ty k... wiesz o depresji 23.04.06, 01:07 O, przepraszam - jako artysta bądź co bądź podatny-m na tego typu stany. Fakt, że się nimi nie chwalę nie świadczy o ich braku, nieprawdaż? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kaleson co ty k... wiesz o depresji 23.04.06, 12:36 johnny-kalesony napisał: > O, przepraszam - jako artysta bądź co bądź podatny-m na tego typu stany. Fakt, > że się nimi nie chwalę nie świadczy o ich braku, nieprawdaż? Kaleson, mylisz pojęcia, chłopcze... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Licytacja 22.04.06, 23:31 johnny-kalesony napisał: > A ja dzisiaj jechałem na rowerku i minąłem dwie w spacerowym wydaniu koleżanki > w > wieku nastoletnim. Jedna z nich - słyszałem dobrze - skwitowała minięcie owo > przeciągłym, rozmarzonym westchnieniem. Eeee tam. MOże przypomniał jej się własny facet, co też na rowerze jeździ... A "brudne gacie" to rozumiem dopasowane dżinsy? Odpowiedz Link Zgłoś