illiterate 02.06.06, 22:11 Pytanie jest poważne. Czy bywający tu panowie uważają się za normalnych? !adzia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snegnat Re: Czy sa na tej liscie jacys normalni mezczyzni 02.06.06, 22:14 > Pytanie jest poważne. Czy bywający tu panowie uważają się za normalnych? Nie, ja nie jestem normalny. Ja jestem poje..y ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Czy sa na tej liscie jacys normalni mezczyzni 02.06.06, 22:23 czy ktos kto uzywa sformuowania "!adzia!" jak moj 3 letni brat gdy mialem 10, moze zadac powazne pytanie ? illiterate napisała: > > Pytanie jest poważne. Czy bywający tu panowie uważają się za normalnych? > > > > !adzia! Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Czy sa na tej liscie jacys normalni mezczyzni 02.06.06, 22:47 Zaraz. Tada pytanie potraktowano powaznie, a moje nie. Seksizm, infantylizacja, ide sobie poplakac w kąciku. adzia! adzia! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice poniewaz: 02.06.06, 22:49 odpowiadajac na Twoje pytanie nie widzialem watku TAAATDAAA (adzia, adzia) :). i myslalem ze sie wyglupiasz. a tak na powaznie to po chwili przemyslenia doszedlem do wniosku, ze normalny facet dla Ciebie taki ktory by Cie zaczepial -> w celu zaciagniecia do lozka. i pomyslalem, ze CI tego tutaj brakuje. illiterate napisała: > Zaraz. Tada pytanie potraktowano powaznie, a moje nie. Seksizm, infantylizacja, > > ide sobie poplakac w kąciku. > > adzia! adzia! Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: poniewaz: 02.06.06, 22:53 Yhy. Jasne, ze sie wyglupiam. To forum jest glupie, nie da sie rozmawiac normalnie tu, bo sami nienormalni tu siedza. !adzia! Wracajac do w-celu-zaciagniecia: to juz sie stalo, zwiazek napoczety na sasiedniej liscie, skonsumowany w realu i ochoczo przezuwany dalej, na etapie zlizywania kremu z tortu. I co, nenene. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice yyyyyyyyyyyyyyy 02.06.06, 22:55 yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, jestem w szoku, to ja sie tak kuRTURARNIE zachowuje, staram sie byc grzeczny, a tu takie rzeczy slysze. choDZ na forum KOBIALKA Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: poniewaz: 03.06.06, 09:25 illiterate napisała: > Yhy. > Jasne, ze sie wyglupiam. To forum jest glupie, nie da sie rozmawiac normalnie > tu, bo sami nienormalni tu siedza. > E, nie odróżnia się chyba niczym od innych.Niedawno wyciągnieto na wierzch gazety wątek z f.psychologia.Bylo cudnie.Kobitka pytała co robic,bo jej mąz pije po kryjomu i chowa puszki po piwie.Natychmiast zgłosił się do porad debil całkowity ignorant, potem kilka osób ( o ile pamietam) dawalo odpowiedzi "na zdrowy rozum", ty dałas rzeczową i sensowną radę oraz odesłałaś do fachowczyń ( i fachowców).Z tego kobitka pytająca wyciągnęła przedziwny wniosek, który zdaje się od razu miała w głowie :)) Jednym słowem - jaja jak berety. Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: poniewaz: 03.06.06, 10:45 Zal jest, zal czasow, kiedy do internetu miala dostep 1/4 obecnej populacji internet., Im wiecej ludzi, tym mniej jest o czym rozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice myslisz sie :) 03.06.06, 12:20 jestem osoba ktora moge sie zalozyc o 500 zl ze miala dostep wczesniej niz 99,999999% osob ktore tutaj pisza :). czyli hmm hmm hmm w ok. 1993, wtedy nie bylo "forum, iinnych badziewnych graficnzych rzrczy". istnialo cos takiego jak IRC, ale wtedy z polski bylo moze hmm 1-10 osob i jedynymi osobami z ktorymi mozna bylo rozmawiac nie znajac angielskiego byly Czechy :). natomiast ostatnio widze bardzo duzo "oswieconych" wypowiedzi "kiedys to bylo, inaczej", "dzieci neostrady". heh, kiedys tez bylem "dzieckiem neostrady" - jakies 15 lat nim ona powstala. i ja i wiekszosc moich rowiesnikow wlasnie teraz zapewniamy ze caly ten powalony interenet jeszcze dziala. no ale to ciezko zrozumiec przez pryzmat.. i tutaj sobie odpuszcze :). Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s :))) 02.06.06, 22:39 Obawiam się, że nie, za całkiem normalną osobę chyba uchodzić nie mogę :) Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: :))) 02.06.06, 22:53 Widzisz, stefan: kazdy tak mowi, kazdy. To jak kazdy jest nienormalny, to taka jest norma, ergo... !adzia! Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: :))) 02.06.06, 23:10 > To jak kazdy jest nienormalny, to taka jest norma, ergo... Ale ja naprawdę jestem dziwakiem :) Zajrzyj na mojego bloga z ostatniego tygodnia: rozważania nad potencjalnymi zaletami tradycyjnej kobiecości, przetykane pochwałami Shakiry i kobiet z wojska oraz bluzganiem na polityków. A, i oczywiście wielka krytyka rzekomej urody Moniki Bellucci. Moniki Bellucci! To wg Ciebie pisze normalny facet? :) Poza tym, swojego czasu projektowałem dla zabawy modę :) A nie znoszę samochodów i nudzi mnie piłka nożna... Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: :))) 02.06.06, 23:13 Tylko sie nie nadmij: Twoj blog jest calkowicie normalny. Czego dowodem bedzie zaniechanie na nim Twojej aktywnosci, kiedy w koncu natkniesz sie jakos bardziej powaznie na jakas mila, zapieta pod szyje kobiecine. !adzia! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice a moj blog, a moj amoj ;) 02.06.06, 23:15 illiterate napisała: > Tylko sie nie nadmij: Twoj blog jest calkowicie normalny. > Czego dowodem bedzie zaniechanie na nim Twojej aktywnosci, kiedy w koncu > natkniesz sie jakos bardziej powaznie na jakas mila, zapieta pod szyje > kobiecine. > > !adzia! Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: a moj blog, a moj amoj ;) 02.06.06, 23:21 Twoj to kultywacja nudy. Wspolczesny wirtualny ołtarz ku czci Dunbara. Pracujesz nad przedluzeniem sobie zycia? !adzia! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: a moj blog, a moj amoj ;) 02.06.06, 23:24 pracowalem, ale poddalem sie jakis czas temu :). jak mowia (fck it). illiterate napisała: > Twoj to kultywacja nudy. > Wspolczesny wirtualny ołtarz ku czci Dunbara. Pracujesz nad przedluzeniem sobie > > zycia? > > !adzia! Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: :))) 02.06.06, 23:16 > Tylko sie nie nadmij: Twoj blog jest calkowicie normalny. Nie jest normalny :) Na normalnym blogu mężczyzny są fotki erotyczne :) U mnie są zdjęcia kwakierek :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: :))) 02.06.06, 23:18 Perwersje i fiksacje seksualne to na tym zepsutym lez padole norma. Ziew. !adzia! Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: :))) 02.06.06, 23:19 > Perwersje i fiksacje seksualne to na tym zepsutym lez padole norma. Hmmmm... No z tego punktu widzenia - fakt :) BTW. Czy wspominałem, że w dzieciństwie chciałem bawić się lalkami? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: :))) 02.06.06, 23:41 > BTW. Czy wspominałem, że w dzieciństwie chciałem bawić się lalkami? ;) o rany! do jakich zwierzeń ludzie się nie posuną dla zdobycia chwili sławy! :))))))) ---------------------------------------------- Bo pirania to jest taka fish, że jak włożysz hand to water to zostanie only construction!! Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: :))) 02.06.06, 23:57 Usiłuję po prostu obalić mit, że jestem normalnym mężczyzną :) Uważam, że jestem pozytywnie nienormalny :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice nie obraz sie 03.06.06, 00:00 ale ja mysle, ze mieszkasz z rodzicami i masz faze buntowania sie i probujesz zaistniec :). nie uciekaj z domu :) z lalka :) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: nie obraz sie 03.06.06, 00:01 > ale ja mysle, ze mieszkasz z rodzicami i masz faze buntowania sie i probujesz > zaistniec :). ???????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: :))) 03.06.06, 10:25 stephen_s napisał: > Usiłuję po prostu obalić mit, że jestem normalnym mężczyzną :) > > Uważam, że jestem pozytywnie nienormalny :) Ja bym to raczej nazwał politycznie poprawną normalnością. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Nie. ;-) 03.06.06, 12:09 Z punktu widzenia współczesnego feminizmu określenia takie jak "kobieta" albo "mężczyzna" są tylko produktami fałszywej świadomości, podstępnie narzuconej przez kulturę patriarchalnego heteromatrixu. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Czy sa na tej liscie jacys normalni mezczyzni 03.06.06, 21:44 Wszyscy jak jeden mąż, ale każdy z nich uważa, że to właśnie tylko on jest normalny. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Zreszta jedna z forumek ktora sie na mnie obrazila 03.06.06, 21:46 nazwala mnie dziwadlem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Zreszta jedna z forumek ktora sie na mnie obr 03.06.06, 21:47 bo pewnie miala nadzieje, ze bedziesz tylko jej. Tylko jej malym Blemankiem i bedzie Cie tulic do piersi :). bleman napisał: > nazwala mnie dziwadlem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: tak mysle :) 03.06.06, 21:56 No to musialy by byc, trans oceaniczne piersi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: tak mysle :) 03.06.06, 22:01 o nie, teraz wylece :(, o ja biedny, o ja biedny. to o tym to ja nie myslalem, to zbieg okolicznosci. nieszczesliwy bleman napisał: > No to musialy by byc, trans oceaniczne piersi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Czy sa na tej liscie jacys normalni mezczyzni 03.06.06, 22:31 Przeciwnie, z moich obserwacji wynika, że każdy uważa się za wyjątkowo wyjątkowego i jedynego w swoim rodzaju. Ja też :-) Odpowiedz Link Zgłoś