pavvka 10.07.06, 10:13 www.maratonypolskie.pl/gadu/gadu_w.php?nrid=8543&watki=30&przesuniecie=0&autor=&dyscyplina=0&part=999 Może Dżoni by się zgłosił do tego biegu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johnny-kalesony Re: Impreza sportowa 10.07.06, 11:23 Pachnie mi to jakimś eventem, wymyślonym przez niezbyt ambitną btl-ową agencję ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Impreza sportowa 10.07.06, 11:37 To jak najbardziej poważna międynarodowa impreza. W ten weekend taki sam bieg odbył się w Moskwie. Organizatorem jest magazyn 'Glamour'. Nie wymiguj się, Dżoni, tylko pobiegnij. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Impreza sportowa 10.07.06, 11:48 Glamour wykazał się moim zdaniem niespodziewanym dystansem do lansowanego przez siebie stylu życia. Bieg na szpilkach musi wyglądać przekomicznie. Przy okazji przy tych paniach powinna biec jedna w normalnym obuwiu jako ilustracja porady: "Jak zwiększyć swoje szasne na przeżycie w razie ataku terrorystycznego". Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Impreza sportowa 10.07.06, 12:15 bri napisała: > Bieg na szpilkach musi wyglądać przekomicznie. Tu masz parę obrazków: www.flickr.com/photos/quintus/sets/72057594078357319/ Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Impreza sportowa 10.07.06, 13:46 Moja droga, Oriana Fallaci od jakiegoś czasu wkłada do pustych, polit-poprawnych euro-główek, w jaki sposób zwiększyć swoje szanse w świecie zamachó wterrorystycznych. Po prostu - zebrać tę watahę wyznawców łagodnej, niosącej radość i tolerancję religii pokoju i wysłać ich do krainy wielbłądów. W momencie wybuchu bomb naprawdę nie ma już znaczenia czy jesteś w szpilaskach czy też w trampkach. Powiem więcej - spalenizna po tramkach jest bardziej dokuczliwa, a w szpilkach przynajmniej koleżanka może zejść z tego świata w wielkim stylu. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Impreza sportowa 10.07.06, 14:16 W przeciwieństwie do Ciebie nie czytam Oriany Fallaci, więc martw się raczej o swoją główkę. Nie wiesz nic o moich poglądach na terroryzm więc może nie wkładaj mi w usta swoich przemyśleń. Wyobraźnia terrorystów nie kręci się, tak jak Twoja, wokół jednego tematu więc są bardziej pomysłowi w wymyślaniu sposobów na zagładę wrogich plemion. Poza tym bardzo niebezpieczny dla osoby w szpilkach może być panikujący w wyniku ataku terrorystycznego tłum. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza To mi przypomina 10.07.06, 21:45 że dziś znalazłam reklamę wycieczki sponsorowanej - poza "prezentacją towarów" panowie otrzymują zestaw noży, panie zestaw do manicure. Ja bardzo przepraszam! Narzędzia do manicure dobieram sobie sama i uprzejmie dziękuję za byle szajs. Wolę noże! Czy mężczyźni mogliby też tego na tych szpilkach? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Impreza sportowa 17.07.06, 12:31 Tu jest relacja z imprezy: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3488164.html Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza W końcu nie poszłam, bo: 17.07.06, 22:49 1. Nie mam szpilek. 2. Nie umiem chodzić na szpilkach. 3. Te 10 000 to nie do wzięcia, tylko do odebrania w jakichś ohydnych szmatach, które wcisną mi "styliści" w ramach reklamy firm Takich i Owakich, a w których będę wyglądała jak powodzianka. Więc niech je sobie wsadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: W końcu nie poszłam, bo: 18.07.06, 13:18 kochanica-francuza napisała: > 1. Nie mam szpilek. > > 2. Nie umiem chodzić na szpilkach. Tam nie trzeba było chodić, tylko biegać :-) > > 3. Te 10 000 to nie do wzięcia, tylko do odebrania w jakichś ohydnych szmatach, > które wcisną mi "styliści" w ramach reklamy firm Takich i Owakich, a w których > będę wyglądała jak powodzianka. Wolisz pancerne gacie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: W końcu nie poszłam, bo: 18.07.06, 20:09 pavvka napisał: > kochanica-francuza napisała: > > Wolisz pancerne gacie? ;-) Masz na myśli moje ulubione spodnie z czarnego lnu? sklep.bandb.pl/go/_info/?id=289 (tak, mam tej firmy, tylko czarne) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: W końcu nie poszłam, bo: 18.07.06, 21:13 Mnie nie pytaj, to Dżoni najlepiej zna definicję pancernych gaci. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: W końcu nie poszłam, bo: 18.07.06, 21:15 pavvka napisał: > Mnie nie pytaj, to Dżoni najlepiej zna definicję pancernych gaci. Toteż założyłam wątek w tej kwestii, ale kaleson chyba jest zajęty polerowaniem pancernych kowbojek, bo cóś nie pisze... Odpowiedz Link Zgłoś