pavvka 19.07.06, 10:19 ...zdaniem gejów: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3491578.html Ale najbardziej szokująca jest informacja, że wszechpolak używa pudru. Na miejscu Bosaka obawiałbym się teraz usunięcia z MW ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wasza_bogini Re: Bosak najseksowniejszy 19.07.06, 11:30 mi sie bosak nie podoba ale biedron moze miec inne zdanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Bosak najseksowniejszy 19.07.06, 12:26 wasza_bogini napisała: > mi sie bosak nie podoba Jakiś wybitnie przystojny nie jest, ale może konkurencja była słaba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Bosak najseksowniejszy 19.07.06, 11:31 No cóż, geje zrobili po prostu taki dżołk - i to dżołk w genialnym stylu. Za to Bosak udowodnił, że z niektórych sytuacji najzwyczajniej wybrnąć nie potrafi - a tego bym właśnie oczekiwała od polityka-radykalisty. A zresztą tfu, co ja piszę, jakiego polityka... Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Bosak najseksowniejszy 19.07.06, 12:28 W jaki sposób Bosak to udowodnił? Jakoś zareagował na docenienie go przez gejów? Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: tez mnie ciekawi 19.07.06, 13:06 Parę miesięcy temu TVN urządził z tymże portalem maleńką prowokację i udali się do biura Bosaka w celu oficjalnego wręczenia mu nagrody za wygraną w plebiscycie. Był to, przyznaję, trochę cios poniżej pasa, ale jeśli ktoś otwarcie krytykuje pewne grupy społeczne, a w dodatku jest politykiem, to z konsekwencjami musi się liczyć. W tym wypadku konsekwencją była prowokacja TVN- u i portalu gejowskiego. Skończyło się tak, że Bosak nagrody nie przyjął, a że też nie bardzo wiedział co powiedzieć, zatem... uciekł. Tak to jest jak ktoś mieczem wojuje... Odpowiedz Link Zgłoś
ava40 Re: Bosak seksowny?! Toż to oksymoron. 19.07.06, 14:49 Te ohydne pryszcze...A ble!: bi.gazeta.pl/im/3/3491/z3491523X.jpg Na samą myśl o tym wszechburaku robi mi się niedobrze:( Na osłodę wklejam zdjęcia Ewana w uroczym kilcie: skirts.provocateuse.com/images/photos/ewan_mcgregor_04.jpg skirts.provocateuse.com/images/photos/ewan_mcgregor_03.jpg skirts.provocateuse.com/images/photos/ewan_mcgregor_02.jpg skirts.provocateuse.com/images/photos/ewan_mcgregor_01.jpg skirts.provocateuse.com/images/photos/ewan_mcgregor_05.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Co za podlosc!!! 19.07.06, 15:58 Nie moge otworzyc zdjec na oslode. Zablokowane mam na serwerze w pracy buuu Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Co za podlosc!!! 19.07.06, 16:00 Wejdź na stronę główną skirts.provocateuse.com/ i dalej już sobie poradzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: Co za podlosc!!! 19.07.06, 16:00 wejdz z tego skirts.provocateuse.com/images/photos/ Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Bosak seksowny?! Toż to oksymoron. 19.07.06, 18:03 > Te ohydne pryszcze...A ble!: > bi.gazeta.pl/im/3/3491/z3491523X.jpg Pozabycie sie pryszczy nie ejst takie latwe. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Ankieta 19.07.06, 15:54 Jak odpowiedzieliscie w wnkiecie obok? Bosak po zwycięstwie w sondażu na Gaylife.pl: - Przeżyje traumę i będzie się bał wychodzić na ulicę - Spojrzy łaskawszym okiem na gejów, skoro go tak docenili - Zadba o siebie jeszcze bardziej, aby w przyszłych sondażach osiągnąć jeszcze lepsze wyniki Ja stawiam na pierwsze hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ava40 Re: Ankieta 19.07.06, 16:09 evita_duarte napisała: > Bosak po zwycięstwie w sondażu na Gaylife.pl: > - Przeżyje traumę i będzie się bał wychodzić na ulicę > - Spojrzy łaskawszym okiem na gejów, skoro go tak docenili > - Zadba o siebie jeszcze bardziej, aby w przyszłych sondażach osiągnąć jeszcze > lepsze wyniki > > Ja stawiam na pierwsze hehehe Ja też:) Wreszcie nie będziemy musiały oglądać jego pryszczatej gęby w tv ani na łamach gazet! Hurrrraaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Ankieta 19.07.06, 16:11 ava40 napisała: > > Ja stawiam na pierwsze hehehe > Ja też:) A ja na drugie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Ale co ona ma zrobic ? odciac sobie glowe ?> 19.07.06, 18:04 zebys pryszczy niew idziala ? Odpowiedz Link Zgłoś
ava40 Re: Ale co ona ma zrobic ? odciac sobie glowe ? 19.07.06, 18:38 Ona? Chyba on:) A żeby zamaskować pryszcze wystarczy korektor, podkład i puder:) Ale tak szczerze, to nie mam nic przeciwko, żeby Bosak obciął sobie głowę. Taaa, wiem, jestem podła:) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Ale co ona ma zrobic ? odciac sobie glowe ? 19.07.06, 19:04 ava40 napisała: Ale tak szczerze, to nie mam nic przeciwko, żeby Bosak obciął sobie głowę. Ja tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte zazwyczaj sie da 19.07.06, 19:39 Tylko trzeba znalezc dobrego dermatologa, brac leki, nie pic alkoholu, przejsc na odpowiednia diete etc.. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: zazwyczaj sie da 19.07.06, 19:52 > Tylko trzeba znalezc dobrego dermatologa, brac leki, nie pic alkoholu, przejsc > na odpowiednia diete etc.. Z lekami roznie bywa. Mi od stosowania przepisanych "mazideł" zrobila sie skorupa na twarzy(tak mi skora wyschla) i przez miesiac mi naskorek schodzil. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: zazwyczaj sie da 19.07.06, 20:04 bleman napisał: > > Tylko trzeba znalezc dobrego dermatologa, brac leki, nie pic alkoholu, pr > zejsc > > na odpowiednia diete etc.. > > Z lekami roznie bywa. > > Mi od stosowania przepisanych "mazideł" zrobila sie skorupa na twarzy(tak mi > skora wyschla) i przez miesiac mi naskorek schodzil. Czesto sie zdarza. To znaczy ze stosowales za czesto i nie nawilzales w miedzyczasie. Mogles miec tez zle lekarstwa przepisane. Najbardziej efektowne sa doustne jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: zazwyczaj sie da 19.07.06, 19:56 evita_duarte napisała: > brac leki, nie pic alkoholu, przejsc > na odpowiednia diete etc Ale wiesz, jeśli to wymaga daleko idących poświęceń, to niektórzy wolą już mieć te pryszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Homo mają dziwny gust 19.07.06, 16:00 co w Bosaku seksownego??? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Homo mają dziwny gust 19.07.06, 16:03 kochanica-francuza napisała: > co w Bosaku seksownego??? Usta jak u Andżeliny Dżoli :-P Odpowiedz Link Zgłoś