wasza_bogini 22.07.06, 15:25 ale te dziewczyny sa smieszne forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30397&w=26189145&a=32035502 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snegnat Re: ha, ha, ha 22.07.06, 15:32 Dlaczego śmieszne? Wymieniają między sobą informacje gdzie spotkać dobrego puto. W koncu jak mają płacić to za towar z górnej półki ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: ha, ha, ha 22.07.06, 15:34 bardziej mnie rozsmieszyl ten aerobik. wyobrazacie sobie takiego habibi, prowadzacego aerobik i stado napalonych kobiet z Polski ::))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: ha, ha, ha 22.07.06, 15:36 > wyobrazacie sobie takiego habibi, prowadzacego aerobik i stado napalonych kobie > t > z Polski ::))))))) Fajnie musi mieć taki puto. W końcu nie musi przespać się z kazdą a jakas ładna i bogata napewno mu się trafi ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini forum jest bardzo popularne 22.07.06, 15:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14831&w=33393304&a=34888095 Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: forum jest bardzo popularne 22.07.06, 15:52 Polki nie potrafią sobie wyobrazić, że polak mógłby być przystojny i podobać się jakiejkolwiek kobiecie, ale to dlatego, że polaków pod nosem mają cały rok. Gdyby przez rok pomieszkały wśród arabów to pewno arabowie stracili by na swoim uroku bo okazało by sie, że codziennośc arabska wcale nie jest taka kolorowa. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Sadze ze odsetek zadbanych polakow jest wiekszy 22.07.06, 16:17 niz zadbanych arabow. I to w dowolnej grupie wiekowej. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Dlaczego ? W takim badz razie 22.07.06, 16:28 dlaczego jeszcze mezczyzni o innym typie urody istnieja ? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Czyli keidys kobiety musialy preferowac inny typ 22.07.06, 16:34 urody niz sniadych i cemnookich. Skoro istnieja jeszcze np. blondyni Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Blem ale ty musisz się hajtnąć z blondynką 22.07.06, 16:35 bo gen blond jest recesywny. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Przynajmniej synowie beda sie podobac 22.07.06, 16:39 kobietom, a nie beda blond podludzmi z polski. - www.daily.art.pl/index.php?d=2006-01-25 www.daily.art.pl/index.php?d=2004-03-04 www.daily.art.pl/index.php?d=2004-03-21 Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Dlaczego podludźmi? 22.07.06, 16:41 Typ nordycki też tak wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Skoro sniadzi ciemnoocy habibi to 22.07.06, 16:43 supermani a Polacy to blond/łysole mowiacy co chiwle "ku.." > Typ nordycki też tak wygląda... Ale kobiety nie lubia typu nordyckiego tylko habibi. Slyszalas o seksturystkach jezdzacych do szwecji albo norwegii ? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza I Hiszpanie 22.07.06, 16:46 słyszałam o przypadku, kiedy polska śpiewaczka operowa do występu w roli Carmen w Hiszpanii wdziała czarną perukę. a widzowie się uparli "nos queremos rubia" - chcemy blondynkę blond Carmen, ole! Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: I Hiszpanie 22.07.06, 17:11 > a widzowie się uparli "nos queremos rubia". Nie dziwie im się. Skoro w hiszpani wiekszośc kobiet ma ciemne włosy to blondynka jest dla nich atrakcyjna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini wedlug Twojej teorii: 22.07.06, 16:46 habibi to superman na jedna noc wtedy kiedy kobieta ma owulacje, a Polacy to Ci, ktorzy nadaja sie na dluzsza mete ;) no i widzisz jak sie sprawdzaja Twoje teorie. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: wedlug Twojej teorii: 22.07.06, 16:47 > habibi to superman na jedna noc wtedy kiedy kobieta ma owulacje, a Polacy to Ci > , > ktorzy nadaja sie na dluzsza mete ;) > > no i widzisz jak sie sprawdzaja Twoje teorie. Na to wychodzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Wiekszosc mezczyzn lubi blondynki 22.07.06, 16:47 tak samo wiekszosc mezczyzn lubi jak kobieta mad uze oczy(drobne luku brwiowe) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Jak widzisz jakąś, to skąd wiesz? 22.07.06, 16:50 a poza tym może teraz mam farbę? Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini inni leca na azjatki, azjatki leca na typ nordycki 22.07.06, 16:51 nawet czytalam taka ksiazke o kochance z szanghaju. swietna. Chinka pisala o swoim nordyckim habibi. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman ha! ;-)czyli chodzi o.... 22.07.06, 16:55 to ze instynktownie cenimy roznorodnosc genetyczna. W koncu to byl by mechanizm zapobiegania chowowi wspobnemu ;-) No no, sredniowieczni mongolowie byli madrzy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Tylko dlaczego polki uwielbiaja sniadych 22.07.06, 16:56 a polacy nie maja nic przeciwko blondynkom, azjatkom itd. Jakos o preferencjach wzgledem danego typu urody czesciej slysze od kobiet niz od mezczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman No ja tez bym wolal habibi od japonczyka ;-) 22.07.06, 17:19 tutaj ci sie nie dziwie. Ale niestety bede musial zyc ze swiadomoscia ze jestem podludziem w porownaniu do takiego habibi ;( Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza To wy tu sobie ustalcie, a ja idę na obiadek 22.07.06, 17:06 i po zakupy, wrrrr... Dlaczego ich krasnoludki nie przyniosą??????? Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Tylko dlaczego polki uwielbiaja sniadych 24.07.06, 08:41 No to ja oficjalnie: podoba mi się typ nordycki a la Wiking i podoba mi się typ słowiański o wschodniej urodzie. NIE podoba mi się typ habibi. Zresztą, podobno jak spojrzeć wstecz, to każdy z nas może się doszukać w swoim drzewie genealogicznym jakiegoś Wikinga parę pokoleń wstecz, a nie habibi. Fakty mówią same za siebie. Spokojnie Blemanku, moda na "habibiów" zaraz się skończy, tak jak minie moda na Coca-Colę :). Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Tylko dlaczego polki uwielbiaja sniadych 24.07.06, 14:12 Róznego rodzaju arabowie, hiszpanie, włosi itp. ciesza się popularnością wśród polek dlatego, że niewielu ich chodzi po polskich ulicach. Dlatego moda na takich nie minie, chyba że nagle zaleją nasz kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Skoro sniadzi ciemnoocy habibi to 22.07.06, 16:45 Seksturystkach nie, ale ciążo-turystkach tak. Którzyś ze Skadynawów (nie pamiętam którzy) mają wspaniałe geny. Poza tym to nie jest kwestia chłopów samych, ale klimatu i ogólnej atmosfery wakacyjnej. Plaża, słońce, pięćdziesiąt stopni w cieniu, faire amour... A na Północy trzęsiesz się z zimna nad fiordem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: No to będziesz miał dzieci ciemne ;-) 22.07.06, 16:40 Pewno wielu facetów ma ciemne dzieci po tym jak żony z takich wesołych wakacji wracają ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Znaczy sie kiepscy faceci 22.07.06, 16:41 skoro zona wolala innego. Zwyczajna selekcja. Odpowiedz Link Zgłoś
ava40 Re: Polecam lekturę. 23.07.06, 05:05 www.gay.pl/forum.php?temat=35907&str=1 Odpowiedz Link Zgłoś
ava40 Re: Polecam lekturę. 23.07.06, 05:07 I jeszcze to: f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1183607&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Nie, dlatego , że POlacy są zaniedbani nt 22.07.06, 16:25 Piszesz tak jak by wszyscy włosi, francuzi, hiszpanie, arabowie byli przystojnymi zadbanymi mężczyznami a wszyscy polacy to brudne świnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Bo ja w POlsce mieszkam 22.07.06, 16:28 i nie np. Włosi mi na co dzień śmierdzą i obnoszą brzuchole, ode mnie żądając 250% kobiecości (to widać nawet na rysunkach satyrycznych! - ona odpindrzona, on zapuszczony), tylko rodacy. Francuzi są zadbani ciuchowo i stylistycznie, ale też śmierdzą. Niemniej Francuzi śmierdzą po prostu, bo wolą np. dłużej pospać niż się kąpać, a Polacy , przynajmniej część - ideologicznie(Mycie jest pedalskie!). Druga zaś część po prostu uważa mycie raz na tydzień za normę. Dlatego stosunkowo łatwiej jest umyć Francuza niż Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Bo ja w POlsce mieszkam 22.07.06, 16:31 Dobra, niech będzie. Wszyscy polacy to świnie. Ale w takim razie czemu Ty mieszkasz sród tych polskich świń? Czemu nie wyjdziesz do francji? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Bo ja w POlsce mieszkam 22.07.06, 16:32 snegnat napisał: > Dobra, niech będzie. Wszyscy polacy to świnie. Ależ ja nie twierdzę, że wszyscy! Ale w takim razie czemu Ty > mieszkasz sród tych polskich świń? Czemu nie wyjdziesz do francji Bo nie znam języka. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Bo ja w POlsce mieszkam 22.07.06, 16:33 k > Ale w takim razie czemu Ty > > mieszkasz sród tych polskich świń? Czemu nie wyjdziesz do francji > > Bo nie znam języka. > a poza tym mam plany, które we Francji właśnie ze względu na jej wymienione plusy nie mogłyby się powieść ... ale ciiii... nie zapeszać... Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Bo ja w POlsce mieszkam 22.07.06, 16:38 > a poza tym mam plany, które we Francji właśnie ze względu na jej wymienione > plusy nie mogłyby się powieść ... > > ale ciiii... nie zapeszać... No chyba, że masz jakiś plan. Niech zgadne, planujesz masowe mordy na brzydkich facetach? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Bo ja w POlsce mieszkam 22.07.06, 16:39 > No chyba, że masz jakiś plan. Niech zgadne, planujesz masowe mordy na brzydkich > facetach? ;-)) "Śmierć albo mycie!" Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Bo ja w POlsce mieszkam 22.07.06, 16:41 > "Śmierć albo mycie!" To tylko o mycie Tobie chodzi? To chyba nie powinno być trudne bo młodzi ludzie coraz częściej sięgają po mydło. To raczej problem wśród starszych jest, ale oni niedługo sami umrą ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Bo ja w POlsce mieszkam 22.07.06, 16:42 snegnat napisał: > > "Śmierć albo mycie!" > > To tylko o mycie Tobie chodzi? Ale skąd, o całe mnóstwo aspektów. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Bo ja w POlsce mieszkam 22.07.06, 16:52 > Ale skąd, o całe mnóstwo aspektów. Mycie, styl ubierania się, fryzura, depilacja, oraz ogólna brzydota wynikająca z tego, że są polakami? Pominałem coś? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Bo ja w POlsce mieszkam 22.07.06, 16:53 snegnat napisał: > > Ale skąd, o całe mnóstwo aspektów. > > Mycie, styl ubierania się, fryzura, depilacja, oraz ogólna brzydota wynikająca > z > tego, że są polakami? Pominałem coś? :-) Zapasienie. Ogólna brzydota POlaków - nie, nie twierdzę. :-PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Bo ja w POlsce mieszkam 22.07.06, 17:01 Z zapasieniem to coraz więcej osób ma problem i to nie tylko płci męskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Bo ja w POlsce mieszkam 24.07.06, 15:31 I są kraje, w których jest pod tym względem dużo gorzej niż u nas :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Bo ja w POlsce mieszkam 24.07.06, 15:38 Zgadza się. Ale w sumie i tak ja z powodu braku rozwiniętego mięśnia piwnego czuję się wyobcowany ze społeczeństwa :-/ Ale co mam zrobić, skoro nie lubię piwa? Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Bo ja w POlsce mieszkam 24.07.06, 15:45 Mięsień piwny wbrew pozorom nie tylko od piwa rośnie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Bo ja w POlsce mieszkam 22.07.06, 16:37 > Bo nie znam języka. Więc się naucz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Bo ja w POlsce mieszkam 22.07.06, 16:39 snegnat napisał: > > Bo nie znam języka. > > Więc się naucz :-) Uczę się. Ostatnio na kursie współkursant mi zastosował klasyczny mobbing. Szlag by go trafił.Na razie czwarty semestr. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Bo ja w POlsce mieszkam 22.07.06, 16:50 > Uczę się. Ostatnio na kursie współkursant mi zastosował klasyczny mobbing. Szla > g > by go trafił.Na razie czwarty semestr. Na czym ten klasyczny mobbing współkursanta polegał? Skoro jesteś już na 4 semestrze to powinnas całkiem nieźle mówić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Bo ja w POlsce mieszkam 22.07.06, 16:51 > > Na czym ten klasyczny mobbing współkursanta polegał? Na dowalaniu złośliwym WYłąCZNIE MNIE i wypieraniu się. > > Skoro jesteś już na 4 semestrze to powinnas całkiem nieźle mówić :-) Ujdzie. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Bo ja w POlsce mieszkam 22.07.06, 17:00 > Na dowalaniu złośliwym WYłąCZNIE MNIE i wypieraniu się. Też mu dowal. Nie rozumiem takich ludzi, przeciez na kursie dużo fajniej jest jak panuje miła atmosfera i ludzie się lubią. No ale wszedzie musi znaleźć się jakiś cham. > > Skoro jesteś już na 4 semestrze to powinnas całkiem nieźle mówić :-) > > Ujdzie. :-( Napewno umiesz zbudowac zdanie i pewno tylko słów Ci brakuje czasem, ale słowa to nie problem same do głowy wpadną jak języka używac będziesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Bo ja w POlsce mieszkam 22.07.06, 17:04 snegnat napisał: > > Na dowalaniu złośliwym WYłąCZNIE MNIE i wypieraniu się. > > Też mu dowal. Nie rozumiem takich ludzi, przeciez na kursie dużo fajniej jest > jak panuje miła atmosfera i ludzie się lubią. No ale wszedzie musi znaleźć się > jakiś cham. Wiesz, przyszłam w połowie kursu, a radziłam sobie dobrze, gadałam dużo i otwarcie, może się biedaczek poczuł zagrożony... Ja nawet nie jestem pewna, czy on sobie zdawał sprawę, że chce mnie zniszczyć, czy podświadomie... Kurs się dawno skończył, straciłam przez ch...a złamanego kupę zajęć, bo zrezygnowałam... > > > > Skoro jesteś już na 4 semestrze to powinnas całkiem nieźle mówić :- > ) > > > > Ujdzie. :-( > > Napewno umiesz zbudowac zdanie i pewno tylko słów Ci brakuje czasem, ale słowa > to nie problem same do głowy wpadną jak języka używac będziesz :-) Teoretycznie nawet w trybie przypuszczającym. Ale praktycznie tylko niektórych trybach przypuszczających. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Bo ja w POlsce mieszkam 22.07.06, 17:17 > Wiesz, przyszłam w połowie kursu, a radziłam sobie dobrze, gadałam dużo i > otwarcie, może się biedaczek poczuł zagrożony... Zagrożony tym, że jestes od niego lepsza? Dziwny koleś :-| Kurs się dawno skończył, straciłam przez ch...a złamanego > kupę zajęć, bo zrezygnowałam... Szkoda, ze zrezygnowałas. Mogłaś go olewac, albo przenieść się do innej grupy. Ewentualnie zmienić szkołe. W stolicy jest ich chyba sporo :-) Poza tym teraz napewno są jakies intensywne wakacyjne. W jeden miesiąc jeden semestr. Też fajna sprawa, ale trzeba mieć czas żeby codziennie sie uczyć. > Teoretycznie nawet w trybie przypuszczającym. Ale praktycznie tylko niektórych > trybach przypuszczających. ;-) Jak się zna przynajmniej jeden przeszły, jeden przyszły i tryb przypuszczający, rozkazujący oraz strone bierną to już można całkiem nieźle hablar :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Bo ja w POlsce mieszkam 22.07.06, 17:20 > Kurs się dawno skończył, straciłam przez ch...a złamanego > > kupę zajęć, bo zrezygnowałam... > > Szkoda, ze zrezygnowałas. Mogłaś go olewac, albo przenieść się do innej grupy. > Ewentualnie zmienić szkołe. W stolicy jest ich chyba sporo :-) Przeniosłam się, ale jedyna grupa była na Żoliborzu, a noga moja tam nie postanie.Nie potrafiłam się zmusić. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Bo ja w POlsce mieszkam 22.07.06, 17:23 > Przeniosłam się, ale jedyna grupa była na Żoliborzu, a noga moja tam nie > postanie.Nie potrafiłam się zmusić. :-((( Nie wierze, że w stolicy francuski nie jest popularny? Powinno być dużo więcej grup. No i pewno można by też znaleźć prywatnego nauczyciela. Może nawet jakiegos francuza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Bo ja w POlsce mieszkam 22.07.06, 21:20 \ > Nie wierze, że w stolicy francuski nie jest popularny? Powinno być dużo więcej > grup. No i pewno można by też znaleźć prywatnego nauczyciela. Może nawet > jakiegos francuza :-) Ale to była zmiana grupy w ramach tej samej szkoły. ;-) Prywatne lekcje z Francuzem brałam - polegało to na nieustannym ględzeniu, bo Francuz był gadatliwy ( ja też )i na domiar złego znał polski. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Bo ja w POlsce mieszkam 23.07.06, 00:54 > Ale to była zmiana grupy w ramach tej samej szkoły. ;-) Może trzeba było zmienic szkołe? :-) > Prywatne lekcje z Francuzem brałam - polegało to na nieustannym ględzeniu, bo > Francuz był gadatliwy ( ja też )i na domiar złego znał polski. ;-) Prywatny nauczyciel to fajna sprawa. A ględzenie to świetny sposób na nauke jezyka, ale nie można ględzić po polsku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Bo ja w POlsce mieszkam 23.07.06, 16:31 snegnat napisał: > > Ale to była zmiana grupy w ramach tej samej szkoły. ;-) > > Może trzeba było zmienic szkołe? :-) Taaa, a za pół kursu to kto by mi zwrócił? > Prywatny nauczyciel to fajna sprawa. Ale droga. :-( A ględzenie to świetny sposób na nauke > jezyka, ale nie można ględzić po polsku :-) :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Bo ja w POlsce mieszkam 23.07.06, 16:45 > Taaa, a za pół kursu to kto by mi zwrócił? Przecież i tak zrezygnowałas z powodu jakiegoś debila. > > Prywatny nauczyciel to fajna sprawa. > > Ale droga. :-( Nie zawsze. Można znaleźć też kogoś kto nie bierze wcale dużo, choć nie jest to łatwe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Bo ja w POlsce mieszkam 23.07.06, 16:54 snegnat napisał: > > Taaa, a za pół kursu to kto by mi zwrócił? > > Przecież i tak zrezygnowałas z powodu jakiegoś debila. Ja się przepisałam do innej grupy. A że ta cholerna grupa była na Żoliborzu... > Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Bo ja w POlsce mieszkam 23.07.06, 17:06 > Ja się przepisałam do innej grupy. A że ta cholerna grupa była na Żoliborzu... To przestałaś chodzić. Czyli równie dobrze mogłas zrezygnowac z tej szkoły i poszukac sobie inną :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Bo ja w POlsce mieszkam 23.07.06, 17:34 snegnat napisał: > > Ja się przepisałam do innej grupy. A że ta cholerna grupa była na Żolibor > zu... > > To przestałaś chodzić. Czyli równie dobrze mogłas zrezygnowac z tej szkoły i > poszukac sobie inną :-) No tak, ale zakładałam, że zmuszę się do tego Żoliborza. Nie zakładałam natomiast, że mi zwrócą połowę pieniędzy , ponieważ monsieur Michel z grupy Rennes, prowadzonej przez p. Małgorzatę Modzelewską, mnie mobbuje... Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Bo ja w POlsce mieszkam 23.07.06, 17:39 > No tak, ale zakładałam, że zmuszę się do tego Żoliborza. Dziwne, że sie nie zmusiłaś. W końcu to tylko miejsce. Chyba przestępczośc nie jest tam jakoś strasznie wysoka? Nie zakładałam > natomiast, że mi zwrócą połowę pieniędzy , ponieważ monsieur Michel z grupy > Rennes, prowadzonej przez p. Małgorzatę Modzelewską, mnie mobbuje... No raczej to nie był by powód do zwrucenia kasy. Ale mogłas poskarzyć, że jakiś doopek źle się w stosunku do Ciebie odnosi i może by jego usuneli z kursu? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Bo ja w POlsce mieszkam 23.07.06, 17:42 snegnat napisał: > > No tak, ale zakładałam, że zmuszę się do tego Żoliborza. > > Dziwne, że sie nie zmusiłaś. W końcu to tylko miejsce. Chyba przestępczośc nie > jest tam jakoś strasznie wysoka? Ja się tam wychowałam i nienawidzę tej dzielnicy. > > No raczej to nie był by powód do zwrucenia kasy. Ale mogłas poskarzyć, że jakiś > doopek źle się w stosunku do Ciebie odnosi i może by jego usuneli z kursu? Kiedy on tak to robił, że praktycznie nie można było udowodnić... Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Bo ja w POlsce mieszkam 23.07.06, 17:48 > Ja się tam wychowałam i nienawidzę tej dzielnicy. To tylko dzielnica... > Kiedy on tak to robił, że praktycznie nie można było udowodnić... Może za bardzo do siebie brałaś jego uwagi itp. Trzeba było kolesia olewac lub mu przygadać. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Bo ja w POlsce mieszkam 23.07.06, 18:10 snegnat napisał: > > Ja się tam wychowałam i nienawidzę tej dzielnicy. > > To tylko dzielnica... Mam inne odczucia. > > Może za bardzo do siebie brałaś jego uwagi itp. Trzeba było kolesia olewac lub > mu przygadać. Nie potrafiłam. Raz mi przez pół zajęć udowadniał, że WSZYSCY umieją odliczyć 1% od podatku i przekazać na cele charytatywne, tylko ja nie... Wraz ze swoją wielbicielką Tatianą... I jakie to istotne jest, ten podatek przekazać... Więc mu na następne zajęcia przyniosłam 1% mojego podatku - pięć złotych polskich (nie udało mi się rozmienić do 4,20) i kazałam przreznaczyć na szczytny cel... Nie chciał wziąć, więc mu wsadziłam do kieszeni marynarki. Albo uwagi: "u was w firmie rodzinnej podejmuje się decyzje wspólnie - to faszyzm!" "Koleżanka nie daje rady z trybem przypuszczającym , to może zrobi po polsku, a my przetłumaczymy". W końcu zaczęłam się regularnie spóźniać na zajęcia, przestałam na nich odzywać, bo każde odezwanie mogło oznaczać podły przysryw z jego strony. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Bo ja w POlsce mieszkam 23.07.06, 18:11 I też mówił "To tylko takie gadanie". To czemu wyłącznie do mnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Bo ja w POlsce mieszkam 23.07.06, 18:15 Raz mi przez pół zajęć udowadniał, że WSZYSCY umieją odliczyć 1 > % > od podatku i przekazać na cele charytatywne, tylko ja nie... Wraz ze swoją > wielbicielką Tatianą... I jakie to istotne jest, ten podatek przekazać... Trzeba było mu powiedziec, że odliczyć umiesz, ale masz w doopie cele charytatywne. > Albo uwagi: "u was w firmie rodzinnej podejmuje się decyzje wspólnie - to faszy > zm!" Wspólnie to dla niego faszyzm? Ja bym powiedział, ze raczej jest to demokratyczny styl zarządzania, no ale widac debil się na tym nie zna. Ten koles to naprawde jakiś debil. Przykro mi, ze taki trafił Ci się w grupie. Ake francuski to chyba fajny język, więc nie rezygnuj z niego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Bo ja w POlsce mieszkam 23.07.06, 19:57 > Trzeba było mu powiedziec, że odliczyć umiesz, ale masz w doopie cele charytaty > wne. :-))))) > > > > Ten koles to naprawde jakiś debil. Przykro mi, ze taki trafił Ci się w grupie. > Ake francuski to chyba fajny język, więc nie rezygnuj z niego :-) Nie, nie. Zrezygnuję tylko ze szkoły języków obcych empik. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Bo ja w POlsce mieszkam 23.07.06, 23:37 > Nie, nie. Zrezygnuję tylko ze szkoły języków obcych empik. Ojj szkoda. Ja się ucze w SJO Empik ;-))) Ale w mojej grupie są fajni ludzie :-) No może niektórzy mało kumaci więc wszystko idzie dośc powoli, ale sympatyczni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Masażyści w hotelach 23.07.06, 10:36 "Ja zostalam po prostu "zgarnięta" znad basenu na masaż. Po prostu wziął mnie za rękę i poszłam z nim. Owszem miałam ochotę nie tylko na masaż. I on o tym doskonale wiedział. Jednak, co do dzisiaj mnie dziwi i zastanawia, NIE skorzystał z okazji. Tylko długi pocałunek i na nic więcej nie dał się namówić. To się ma nijak do tego wszystkiego co tu na forum wypisujecie o skłonnościach i zapędach egipskich facetów. Do końca pobytu tylko zaglądał mi w oczy i wcale nie próbował mnie zaciągnąć niewiadomogdzie." free4web.pl/3/2,63006,111981,4407786,0,Thread.html;jsessionid=76C47A8E1470FE5C812C329165F53B3E → → → → → → → → → → Odkryjmy Białoruś! odkryjmybialorus.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Ta chyba nie wiedziala ze trzeba zaplacic ;-) 23.07.06, 12:27 Ale trzeba przyznac ze fajne zycie musi miec taki masazysta ;-) Masa polek z chcica ;-) To niesprawiedliwe :/ Dlaczego w polsce tak nie ma ? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Ta chyba nie wiedziala ze trzeba zaplacic ;-) 23.07.06, 14:32 ...Ale ty nie jesteś Polką... Gdzieś czytałam na tych śmiesznych forach, że oni mają w zakresie obowiązków bycie maksymalnie miłym i dogadzanie klientkom, choć z drugiej strony jeśli posuną się za daleko i zostaną przyłapani na gorącym uczynku tzn. np. w łóżku wczasowiczki, to wylatują z pracy. A podobno dla niektórych to wszystko jest niemiłym wręcz obowiązkiem. :) → → → → → → → → → → Odkryjmy Białoruś! odkryjmybialorus.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Ta chyba nie wiedziala ze trzeba zaplacic ;-) 23.07.06, 20:37 bleman napisał: > Ale trzeba przyznac ze fajne zycie musi miec taki masazysta ;-) > > Masa polek z chcica ;-) > > To niesprawiedliwe :/ > Dlaczego w polsce tak nie ma ? ;-)) Bleman, Ty chyba żartujesz! Ty lepiej pomyśl co to muszą być za laski. Ty lepiej pomyśl czy to w ogóle są laski, bo ja słyszałam, że wystarczy być białą, żeby mieć w takiej Tunezji powodzenie. Mnie nie podnieca kiedy klei się do mnie gel-macho, mnie to obrzydza i deprymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ta chyba nie wiedziala ze trzeba zaplacic ;-) 23.07.06, 23:49 > Bleman, Ty chyba żartujesz! Tak, rozgryzlas mnie, zartuje. > Ty lepiej pomyśl co to muszą być za laski. Hmm, istniejace... > Mnie nie podnieca kiedy klei się do mnie gel-macho, mnie to obrzydza i deprymuje. Ale chyba 99% lubi gel-macho... Chociaz ja juz nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Ta chyba nie wiedziala ze trzeba zaplacic ;-) 24.07.06, 15:33 bleman napisał: > Ale chyba 99% lubi gel-macho... To weź się przefarbuj na czarno i nażeluj zamiast zazdrościć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Ta chyba nie wiedziala ze trzeba zaplacic ;-) 24.07.06, 15:36 > > Ale chyba 99% lubi gel-macho... > > To weź się przefarbuj na czarno i nażeluj zamiast zazdrościć ;-) Blem przecież ma długie włosy. Sporo żelu by musiał użyć ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Ta chyba nie wiedziala ze trzeba zaplacic ;-) 24.07.06, 15:41 > Blem przecież ma długie włosy. Sporo żelu by musiał użyć ;-))) Ale za to kobiety by szalały jak za Banderasem :-) www.filmscouts.com/zgifmisc/taormina04/banderas.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Ta chyba nie wiedziala ze trzeba zaplacic ;-) 24.07.06, 15:44 > Ale za to kobiety by szalały jak za Banderasem :-) Nie zapominaj, że Blem jest polakiem czyli jako polak z góry skazany na bycie niedomytym, śmierdzącym dresem w starym, przegnitym samochodzie ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Ta chyba nie wiedziala ze trzeba zaplacic ;-) 24.07.06, 15:51 Ale on chyba nie ma samochodu... Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Ta chyba nie wiedziala ze trzeba zaplacic ;-) 24.07.06, 15:53 > Ale on chyba nie ma samochodu... No to kolejny minus :-)) Ehh.. Blem ma przesrane, nie dośc, że polak to jeszcze bez samochodu ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Ta chyba nie wiedziala ze trzeba zaplacic ;-) 24.07.06, 15:58 Ja też mam przesrane, bo przy różnych okazjach brano mnie za Szweda... Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Ta chyba nie wiedziala ze trzeba zaplacic ;-) 24.07.06, 15:59 > Ja też mam przesrane, bo przy różnych okazjach brano mnie za Szweda.. Powinieneś się cieszyć. Poducz się troche Szwedzkiego i zaszpanujesz w jakimś klubie. Wszystkie laski będą Twoje ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Ta chyba nie wiedziala ze trzeba zaplacic ;-) 24.07.06, 16:02 Ale przecież powiedziano w tym wątku, że Szwedzi się kobietom nie podobają. Zresztą moim własnym zdaniem wcale nie wyglądam na Szweda. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Ta chyba nie wiedziala ze trzeba zaplacic ;-) 24.07.06, 16:04 > Ale przecież powiedziano w tym wątku, że Szwedzi się kobietom nie podobają. > Zresztą moim własnym zdaniem wcale nie wyglądam na Szweda. Tu nie chodzi o to czy Szwedzi się podobaja czy nie tylko o to, że Szwed to nie polak. A kazdy nie polak pochodzący z zachodu się podoba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Ta chyba nie wiedziala ze trzeba zaplacic ;-) 24.07.06, 16:06 Szwecja to nie zachód, tylko północ :-) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Ta chyba nie wiedziala ze trzeba zaplacic ;-) 24.07.06, 16:44 > Szwecja to nie zachód, tylko północ :-) Ale zalicza się ją do państw zachodnich. a w tym podziale nie ma znaczenia czy na północy, południu czy zachodzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Szwedzki jest trudny :) 24.07.06, 19:30 Ale nie trzeba znać dużo, żeby udawać Szweda. Odpowiedz Link Zgłoś