Dodaj do ulubionych

Durnie z forum mezczyzna uwazaja ze

20.08.06, 00:10
ona jest brzydka itvp.pl/misspolonia2006/opis/opis_dyn/i.tvp/user_id/11#

wedlog mnie bardzo ladna, moze najladniejsza ze wszystkich kandydatek
( itvp.pl/misspolonia2006/i.tvp/ )

Na zdjeciu po lewej wyszla GENIALNIE :), na zdjecu po rpawej fotograf ja
oszpecila(to wina fotografa, wystarszy obejrzec filmiki, zeby cobaczyc jak ona
wyglada gdy sie usmiecha)

dlaczego jacys internetowi onanisci maja zrabany gust :/ ?
Obserwuj wątek
    • gotlama Re: Durnie z forum mezczyzna uwazaja ze 20.08.06, 00:18
      Nie wiem czy ładna, ale napewno nie jest brzydka ;)
      Ale może się zbytnio "wymądrzyła" i przez to nie pasuje do wizerunku głupiutkiej
      miski ?
      • heretic_969 Re: Durnie z forum mezczyzna uwazaja ze 20.08.06, 00:23
        > Ale może się zbytnio "wymądrzyła" i przez to nie pasuje do wizerunku głupiutkie
        > j
        > miski ?

Poczytaj kwestionariusze - tam są prawie same głupie dziewczyny:)))
        • bleman W jakim sensie glupie ? ;-) 20.08.06, 00:26

• heretic_969 Re: W jakim sensie glupie ? ;-) 20.08.06, 00:28
            Mówię - poczytaj kwestionariusze.
            Np. są kwiatki typu - "Warszawa, jak wiecie, jest stolicą Polski" :)))))
            • bleman A co ,nie jest ? ;-))))))) 20.08.06, 00:31

• heretic_969 Jest, nie trzeba się chwalić taką wiedzą:))))) 20.08.06, 00:31

• bleman E no , nie kazdy zna sie na geografii ;-) 20.08.06, 00:34

• turbomini Re: E no , nie kazdy zna sie na geografii ;-) 20.08.06, 18:24
                    Żebyś wiedzał. W liceum chodziłam do jednej klasy z dziewczyną, która nie
                    potrafiła wskazać Polski na mapie świata - tragedia!
    • heretic_969 Ale to mnie zatkało:)))))) Uwaga: 20.08.06, 00:20
      8. Jaki jest Twój ideał mężczyzny?
      "Uczciwy i mądry jak bracia Kaczyńscy, charyzmatyczny jak Marcinkiewicz,
      sprawiedliwy jak Ziobro, odważny jak Wassermann, nieugięty jak Dorn,
      bezkompromisowy jak Wildstein, opiekuńczy jak Religa, przystojny jak Olejniczak."

:DDDDDDDDDDDD
      • bleman LOL ;-) i do tego sarkastyczna ;-) 20.08.06, 00:22

• heretic_969 Obawiam się, że to nie był sarkazm:) 20.08.06, 00:23

• bleman Mówisz ? ;-) 20.08.06, 00:27

• gotlama Re: Ale to mnie zatkało:)))))) Uwaga: 20.08.06, 00:29
        Hech panowie czy definicja ironii jest wam obca? ;)
        • bleman Ale to heretic ma problem z tym , nie ja :) 20.08.06, 00:30
          wedlog mnie to byl sarkazm :)
        • heretic_969 Re: Ale to mnie zatkało:)))))) Uwaga: 20.08.06, 00:32
          Posłuchaj wywiadu - intelektualistką to ona nie jest:)
          • bleman No co! lubi piec ciasta! ;-) 20.08.06, 00:33

• heluvald Re: Ale to mnie zatkało:)))))) Uwaga: 20.08.06, 11:13
        > 8. Jaki jest Twój ideał mężczyzny?
        > "Uczciwy i mądry jak bracia Kaczyńscy, charyzmatyczny jak Marcinkiewicz,
        > sprawiedliwy jak Ziobro, odważny jak Wassermann, nieugięty jak Dorn,
        > bezkompromisowy jak Wildstein, opiekuńczy jak Religa, przystojny jak Olejniczak
        > ."

Dobra, wszystko przjdzie, bo to kwestia poglądów. Poza jednym...

>przystojny jak Olejniczak
        > ."

To jest kwestia dobrego smaku:/
      • wasza_bogini Re: Ale to mnie zatkało:)))))) Uwaga: 20.08.06, 15:56
        fajne.

ale czy Olejniczak posiada tylko wartosci fizyczne?;)

a pamietacie watek o wildsteinie??::)))
    • bleman Wszystkie pisza ze idealem jest mezczyzna 20.08.06, 00:33
      "opiekunczy"
      ;-))))))))))))))
      • bitch.with.a.brain Re: Wszystkie pisza ze idealem jest mezczyzna 20.08.06, 11:38
        Ciekawe jakei szanse miałaby kandydatka,ktora by powiedziała,że jej ideałem jest
        kobieta:)
        • heluvald Re: Wszystkie pisza ze idealem jest mezczyzna 20.08.06, 11:46
          Zależy...Myślę, że spore, a panowie zaczeliby fantazjować o mozliwości uleczenia
          jej z choroby:)
          • bitch.with.a.brain Re: Wszystkie pisza ze idealem jest mezczyzna 20.08.06, 11:49
            ale miss musi potem odwiedzac szpitale i jeszcze by dzieciaki zboczeniem
            pozarażała:)Ale jakoś trudno mi uwierzyć by w historii tych wyborów wszystki
            finalistki byly hetero
            • heluvald Re: Wszystkie pisza ze idealem jest mezczyzna 20.08.06, 11:53
              Ja jestem pewna , że są hetero, bo w końcu jakąś cenę trzeba zaplacić za final
              XD jak dochodza glosy, a jury to mężczyźni....Chyba, że w jury bywaja i kobietki;)
              • bitch.with.a.brain Re: Wszystkie pisza ze idealem jest mezczyzna 20.08.06, 11:59
                Statystycznie niemal niemozliwe by nigdy w finale nie było lesbijki.Po prostu
                sie nie przyznała bo nie warto.
                • heluvald Re: Wszystkie pisza ze idealem jest mezczyzna 20.08.06, 12:12
                  Statystycznie może nie, ale jednak prawdopodobne. Większość z nich to w ogóle
                  jest aseksualana jak Barbie.
                • turbomini Re: Wszystkie pisza ze idealem jest mezczyzna 20.08.06, 18:26
                  Prawdopodobnie masz rację. Nigdy mi to jakoś nie przyszło to głowy :).
    • kot_behemot8 Re: Durnie z forum mezczyzna uwazaja ze 20.08.06, 10:01
      Brzydka nie jest napewno, to głupota twierdzić ze jakakolwiek dziewczyna która
      doszła do finału takiego konkursu jest brzydka.
      Ale...
      Uśmiechać to ona się raczej nie powinna:))
      Ja włączyłam wczoraj tv całkiem przypadkiem akurat na momemt gdy miss Marzenka
      odbierała tytuł a następnie usmiechała się do fotografów. Ona ma za dugie zęby
      i szczerzy się jak koń! No sorry, ale akurat na tę wadę urody jestem wyjątkowo
      wrazliwa. Może to i miła i ładna dziewczyna, ale niech ona się lepiej nie
      uśmiecha;))
      Swoją drogą to interesuje mnie oglądalność takich imprez. Czy naprawdę ktoś te
      nudy ogląda poza rodzinami i wielbicielami misek???
      • bitch.with.a.brain Re: Durnie z forum mezczyzna uwazaja ze 20.08.06, 11:37
        Uroda jest sprawą dyskusyjna.
        dla mnie mało atrakcyjna jest np kandydatka nr 3.Jesli mialaby jakieś 30 lat
        uznalabym ,że jest calkem fajną,zadbana 30latka.Ale ona ma 19.A wyglądastaro,ma
        zniszczoną cerę.Kandydatka 5 bez rewelacji,dość zwyczajna.
        • bleman Ale misce nr 11 sie nie wypowiedziala :P 20.08.06, 12:15

• bitch.with.a.brain Re: Ale misce nr 11 sie nie wypowiedziala :P 20.08.06, 12:26
            11 jest całkiem calkiem.Oczywiście cieszę sie,że wygrała dziewczyna z ciemnymi
            włosami:)Ale tak naprawdę to żadna z finalistek nie powaliła mnie urodą.Nie są w
            moim typie.I wszystkie wygladają na zmęczone i trochę nieświeże.A jedna na
            zdjeciu z bliska ma skore na dekolcie jak 50latka:/
            • bleman 11 jest najstarsza z nich wszystkich, ma 24 lata 20.08.06, 12:36
              gorny limit wieku. ;-)

Ale rzeczywiscie zadna ni ejst powalajaca.

Chociaz 11 na zdjeciu po lewej wyszla genialnie :D
              • heluvald Re: 11 jest najstarsza z nich wszystkich, ma 24 l 20.08.06, 12:37
                dżizys , jak ona ma 24 , to ja mam 7 xD.
                • bitch.with.a.brain Re: 11 jest najstarsza z nich wszystkich, ma 24 l 20.08.06, 12:39
                  Jest niezła.Ale tak czy inaczej jakbym miala taką cerę jak te dziewczyny, które
                  są przecież młodsze ode mnie to bym się załamała.
                  • bleman Re: 11 jest najstarsza z nich wszystkich, ma 24 l 20.08.06, 12:41
                    > Jest niezła.Ale tak czy inaczej jakbym miala taką cerę jak te dziewczyny, które
                    > są przecież młodsze ode mnie to bym się załamała.

Ja tez ja tez ;-)))

Tylko dlaczego one maja taka cere ?
                    I ktora ma brzydka cere "na dekolcie" ;-) ?
                    • bitch.with.a.brain Re: 11 jest najstarsza z nich wszystkich, ma 24 l 20.08.06, 12:50
                      widocznei o siebie nie dbaja.zobacz dekolt kandydatki 15.
                      • bleman Re: 11 jest najstarsza z nich wszystkich, ma 24 l 20.08.06, 12:52
                        Myslisz ze ona ma pryszczato plamkowaty dekolt ?

> widocznei o siebie nie dbaja.

A jak powinny o siebie dbac ? ;-)

Ja o siebie dbam i mimo to mam problemy ze skora...
                        • bitch.with.a.brain Re: 11 jest najstarsza z nich wszystkich, ma 24 l 20.08.06, 12:54
                          Myśle,że ma dekolt przesuszony i opalony tak,że wygląda jak kurczak z rożna:)
                          A jak trzeba o siebie dbać? Podstawaz to oczyszczanie, złuszczanie, nawilżanie i
                          ochrona przed słońcem.
                          • bleman No tyle to i ja wiem... :/ 20.08.06, 12:55

• bitch.with.a.brain Re: No tyle to i ja wiem... :/ 20.08.06, 12:57
                              No to stosuje:)A jakie masz problemy z cerą?
                              • bleman Re: No tyle to i ja wiem... :/ 20.08.06, 12:58
                                > No to stosuje:)A jakie masz problemy z cerą?

Niebieskie szkla kontaktowe pogorszyly ci wzrok ? ;-)
                                • bitch.with.a.brain Re: No tyle to i ja wiem... :/ 20.08.06, 12:59
                                  Nie przygladałam się az tak dokladnie.
                                  • bleman Re: No tyle to i ja wiem... :/ 20.08.06, 13:00
                                    > Nie przygladałam się az tak dokladnie.

no wiesz :/

P.S.
                                    Nie powinnas na codzien nosic kolorowych szkiel, to niezdrowe. :]
                                    • bitch.with.a.brain Re: No tyle to i ja wiem... :/ 20.08.06, 13:01
                                      Ja jestem wyczulona tylko na zmarszczki:) Innych defektow nie zauważam.
                                      A co do szkieł...nie sa niezdrowe.
                                      • bleman Re: No tyle to i ja wiem... :/ 20.08.06, 13:02
                                        > A co do szkieł...nie sa niezdrowe.

Noszenie kolorowych szkiel kontaktowych na codzien jest niewskazane. :]
                                        • bitch.with.a.brain Re: No tyle to i ja wiem... :/ 20.08.06, 13:04
                                          Okulista się znalazł:)
                                          Niewskazane jest nsozenie takich, ktore np mają wzorki typu kocie oko czy
                                          usmiechnieta buzia:)
                                          A moje sa lekko barwione.Nie zmieniają koloru oczu tylko lekko podkreslają
                                          • bleman Tak sobie to tlumacz ;-) 20.08.06, 13:06
                                            szczegolnie to "tylko lekkie podkreslanie" twoich "naturalnych" niebieskich oczu ;-)
                                            • bitch.with.a.brain Re: Tak sobie to tlumacz ;-) 20.08.06, 13:08
                                              Ja mam takie nijakie - szarozielononiebieskie:)
                                              Lepiej pisz co z ta twoją cerą to może ci coś doradzę
                                              • bleman Re: Tak sobie to tlumacz ;-) 20.08.06, 13:11
                                                > Lepiej pisz co z ta twoją cerą to może ci coś doradzę

trąd(zik) ;-)
                                                Malo co dziala skutecznie :/, mazidla od dermatologfa tez sa raczej
                                                nieskuteczne, a do tego kiedys mi prawie zniczyly skore :/

P.S.
                                                Czy rozstepy mozna zlikwidowac tylko operacyjnie ?
                                                • bitch.with.a.brain Re: Tak sobie to tlumacz ;-) 20.08.06, 13:14
                                                  to zmień dermatologa.Na pewno kuracja ci pomoże.A potem blizny musisz likwidowac
                                                  mikrodermabrazją i kwasami owocowymi.Tylko nie probuj sobie przesuszać skóry, bo
                                                  to tylko pogarsza.I nie rób gruboziarnistych pilingów.dopiero jak zaleczysz tradzik.
                                                  A co do rozstepów gdybym wiedziała jak je likwidować to byłabym szczęsliwa:)
                                                  Można próbować je troche spłycić intensywnym złuszczaniem albo usunąć częśc laserowo
                                                  • bleman Re: Tak sobie to tlumacz ;-) 20.08.06, 13:17
                                                    > to zmień dermatologa.Na pewno kuracja ci pomoże.A potem blizny musisz likwidowac
                                                    > mikrodermabrazją i kwasami owocowymi.Tylko nie probuj sobie przesuszać skóry, bo
                                                    > to tylko pogarsza.I nie rób gruboziarnistych pilingów.dopiero jak zaleczysz tra
                                                    > dzik.

Nie no to nie ejst jakis hardcorowy tradzi, blizny nie zostaja.

Moze zle sie wyrazilem, nie tradzik a pryszcze ;-)

A co do przesuszania, to wlasnie, mazidla oddermatologa mi przesuszyly kiedys
                                                    skore, i to skrajnie :/

> A co do rozstepów gdybym wiedziała jak je likwidować to byłabym szczęsliwa:)
                                                    > Można próbować je troche spłycić intensywnym złuszczaniem albo usunąć częśc las
                                                    > erowo

No wlansie :( bede cierpiec za to ze kiedys mi sie przytylo 10 kg w mniej niz rok :(
                • bleman Przeciez miski zawsze wygladaja staro 20.08.06, 12:39
                  zobacz wybory miss nastolatek.

99% z nich wyglada jak dziewczyny kolo 25 albow iecej a nie jak 17 latki... :/
                  • bitch.with.a.brain Re: Przeciez miski zawsze wygladaja staro 20.08.06, 12:46
                    A ja mam obsesję młodości i dlatego mi się nie podobają.Zreszta z modelkami też
                    bywa różnie.Np ta dziewczyna ma 21 lat:
                    rozalia.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album25&id=res3
                    rozalia.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album19&id=rozal_291_copy_jpgk
                    O ile błyskawicznie odzyskała świetną figurę po ciąży,to twarz ma okropnie
                    zniszczoną.A widziałam ją jak była młodsza i już miała głebokie zmarszczki.
                    • heluvald Re: Przeciez miski zawsze wygladaja staro 20.08.06, 12:48
                      Niestety zmarszczki to kwestia mimiki twarzy i na to nie mozna za wiele
                      poradzić.:( Niektórym się robi w liceum, innym lapki wyskakują po 30...
                      • bitch.with.a.brain Re: Przeciez miski zawsze wygladaja staro 20.08.06, 12:52
                        W jej przypadku zmarszczki to głownie efekt nadmiernego opalania.Tak samo jak
                        sianowate włosy są od ciągłego farbowania.Jak się o siebie dba to nawet przy
                        skłonnościach do zmarszczek mozna to opóźnić.
                        • bleman Dlatego ejstem przeciwnikiem opalania! 20.08.06, 12:53
                          Niech jasne dziewczyny pogodza sie z tym ze maja jasna karnacje!
                          Nikomu to nie przeszkadza ze dziewczyna ejst "blada" :)
                          • bitch.with.a.brain Re: Dlatego ejstem przeciwnikiem opalania! 20.08.06, 12:55
                            Można sie przyciemnic stosując samoopalacz i puder brazujący
                            • bleman A ten puder jest jadalny ? ;-) 20.08.06, 12:58

• bitch.with.a.brain Re: A ten puder jest jadalny ? ;-) 20.08.06, 12:59
                                zależy jaki.Można kupić jadalny
                          • heluvald Re: Dlatego ejstem przeciwnikiem opalania! 20.08.06, 12:55
                            ja jestem blada i się nie opalam. Niby po co? że skóra "zdrowo" wygląda? Wolę
                            nie być nigdy Pamelką i wyglądać mlodo.Ze o czerniaku nie wspomnę
                    • bleman Taki typ urody i tyle. Pewnie kwestoa genow 20.08.06, 12:49
                      i stosowanych kosmetykow...

Jestem ciekawy jak zbyt wczesne robienie sobie makijazu itd. moze wplynac na
                      przedwczesne "zniszczenie" cery...

> A ja mam obsesję młodości i dlatego mi się nie podobają.

Nie da sie tego przeoczyc ;-)
                      szczegolnie ze sama wygladasz jak 16-17 latka ;-)
                      • bitch.with.a.brain Re: Taki typ urody i tyle. Pewnie kwestoa genow 20.08.06, 12:53
                        Zależy jakich kosmetyków się używa.Jak sa to kosmetyki Diore i Chantel kupowane
                        na Stadionie to na pewno źle wpływają na cerę:)
                        A co do mojego wygladu to już się tak nie podlizuj:)
                        • bleman Re: Taki typ urody i tyle. Pewnie kwestoa genow 20.08.06, 12:55
                          > A co do mojego wygladu to już się tak nie podlizuj:)

Ale to nie ja tylko pogranicznik ;-) o jakichs lizakach mowil ;-)
                          • bitch.with.a.brain Re: Taki typ urody i tyle. Pewnie kwestoa genow 20.08.06, 12:56
                            Moze chodziło mu o to,że wyglądam na dziewczynę któa lubi lizać:)
                            Zresztą byłam uczesana w kucyki:)
                            • bleman Re: Taki typ urody i tyle. Pewnie kwestoa genow 20.08.06, 12:57
                              > Moze chodziło mu o to,że wyglądam na dziewczynę któa lubi lizać:)

A to takie jakos charakterystycznie wygladaja ;-) ?

> Zresztą byłam uczesana w kucyki:)

No jak tak, to nic dziwnego ze cie biora za 16 latke ;-)
      • bitch.with.a.brain Re: Durnie z forum mezczyzna uwazaja ze 20.08.06, 12:24
        W ogole moim zdaniem wybory miss nie sa tak naprawdę wyborami
        najpiękniejszej.Tam wybierane są bardzo specyficzne dziewczyny,niemile widziana
        jest naturalność. W porównaniu no z ta dziewczyną:
        www.spp.com.pl/models/port.php?lady=6
        to one wszystkie są brzydkie i pospolite.
        • heluvald Re: Durnie z forum mezczyzna uwazaja ze 20.08.06, 12:29
          faktycznie, śliczna i naturalna. Wybory miss to jak sprzedaż koni w Janowie-
          zaglądanie w zęby, mierzenie dlugości, szerokości, wazenie, sprawdzanie
          przydatności reprodukcyjnej( minimum 45 IQ).Też się dziwię, że to ktos ogląda.
          Ona maja takie tapety na swoich uroczych ryjkach, że jakby ten tynk zdrapac
          dlutem, to starch pomysleć co by bylo pod spodem:/
          • bitch.with.a.brain Re: Durnie z forum mezczyzna uwazaja ze 20.08.06, 12:31
            I jeszcze jedna bardzo ładna z tej samej agencji:
            www.spp.com.pl/models/port.php?lady=15
            Dla mnie tak wygląda piekna dziewczyna,a nie te szcztuczne lalki ktore wyglądają
            jak kobiety po przejściach
            • heluvald Re: Durnie z forum mezczyzna uwazaja ze 20.08.06, 12:35
              ta mi się mniej podoba, bo za sztuczne zdjęcia- malo widac , jak to naprawde
              wygląda. Ale na pewno ladniejsza od naszych misek.No ale miala profesjonalną
              sesję. Co do przejśc, to w tym biznesie chyba każda musi być po przejściach.
              Poza tym tamte dwie modelki już karierę robią i w żadne misski z oblesnymi
              staruchami w jur by sie nie musialy bawić...Hehehe baby są wredne. Tylko
              krytykować potrafią;) Sama się wcale za bóstwo nie uważam;)
              • bitch.with.a.brain Re: Durnie z forum mezczyzna uwazaja ze 20.08.06, 12:38
                Gdybym umiala tylko krytykować nie zachwycałabym się modelkami:)
                Tez uważam,ze ta pierwsza jest ładniejsza, zakochałam się w jej urodzie od
                pierwszego wejrzenia:)
                ale druga też ma w sobie coś interesującego.
                a co do profesjonalnych sesji...przecież kandydatki też maja profesjonalne
                sesje.Ale są pospolite i zwyczajne w porównaniu z niektórymi dziewczynami.Żeby
                dojść do finału wystarczy byc wysoka, ufarbowac wlosy na sztuczny kolor i zrobić
                kilka operacji plastycznych.A modelki czesto mają naprawde intrygująca urodę i
                sa naturalne. Nie ma mowy o wyskubanych, namarysowanych kredka brwiach.
                • heluvald Re: Durnie z forum mezczyzna uwazaja ze 20.08.06, 12:41
                  hehe nie tak glośno moja droga o tym zakochaniu:D Żyjemy w IV RP:P Moim idealem
                  urody kobiecej jest Gwineth Paltrow i Tilda Swinton, na co by się panowie
                  skrzywili. Gust , rzecz dziwaczna:)
    • heluvald Re: Durnie z forum mezczyzna uwazaja ze 20.08.06, 11:11
      Fakt, ladna.Na zdjęciu wczoraj na glownej wyszla tragicznie. Ale jakiś cud to
      nie jest. Po prostu bardzo ladna kobieta, jakich wiele.:)
      • illiterate Re: Durnie z forum mezczyzna uwazaja ze 21.08.06, 01:45
        heluvald napisała:

> Fakt, ladna.Na zdjęciu wczoraj na glownej wyszla tragicznie. Ale jakiś cud to
        > nie jest. Po prostu bardzo ladna kobieta, jakich wiele.:)

Wlasnie o to w wyborach missek chodzi!
        Czytalam kiedys o takich badaniach - z wielu kobiecych atrakcyjnych mlodych
        twarzy zrobiono na komputerze jedna, usredniona. I to niby-zdjecie zmieszano ze
        zdjeciami, uzytymi jako 'skladniki' - prawdziwych mlodych kobiet. Plik
        kilkudziesieciu zdjec dano do oceny (tu juz nie pamietam, czy tylko facetom,
        czy i kobietom tez - chyba tez), zeby wybrali najpiekniejsza. 'Usredniony
        portrecik' wybierano najczesciej.

Na tym wlasnie polega fenomen konkursow tego typu - wybiera sie
        ladna 'srednio', taka ktora sie moze podobac kazdemu. Wszelkie intrygujace
        pieknosci, ktorych nie brak wsrod modelek odpadaja. Wsrod modelek natomiast
        ceni sie urode 'indywidualna', bo do kazdego pokazu dobiera sie jakis
        odpowiedni jej typ, no i - buzia na reklamie ma sie specyficznie kojarzyc.
        • bleman Ale my tak ze zlosliwosci ;-) 21.08.06, 01:54
          tak naprawde podobaja nam sie inne ;-))))
        • heluvald Re: Durnie z forum mezczyzna uwazaja ze 21.08.06, 20:29
          To nawet ma sens. I wiele wyjaśnia...Ale jakby tak skrzyzować Brada z Keanu, to
          nie wiem czy by se podobal:P
    • stephen_s Re: Durnie z forum mezczyzna uwazaja ze 20.08.06, 11:12
      O wiele bardziej podoba mi się kandydatka nr 4... Chyba najbardziej naturalna z
      nich wszystkich...
      • stephen_s Link 20.08.06, 11:13
        itvp.pl/misspolonia2006/opis/opis_dyn/i.tvp/user_id/4#

Ale na tych konkursach zawsze tak ejst, że najładniejsza dziewczyna przegrywa :P
        • heluvald Re: Link 20.08.06, 11:16
          taka bardziej polska....no ale co się smiejecie z opiekuńczości:P każda chce
          takiego faceta:P nie ma się co smiać, trza sie wziąć za siebie:P
          • heluvald Re: Pantene 20.08.06, 13:32
            a mi się podoba ta dziewczyna z banera Pantene pro v. śliczne ma wlosy. tez chce
            takie, zapuszcze sobie;) Tylko photo shopa w realu nie da się użyć:(
    • turbomini Re: Durnie z forum mezczyzna uwazaja ze 20.08.06, 18:50
      Wybory miss to jakaś porażka. Wybieramy najładniejszą dziewczynę w Polsce? A co
      to jest piękno? Ja bojkotuję tego typu imprezy, na pewno nie będę nabijać im
      oglądalności. Tak naprawdę to nie wiadomo czemu to wszystko służy, ale ktoś
      wpadł już na to wcześniej, dlatego misska musi udowodnić, że jest A)
      wielkoduszna B) ma mózg i nawet...UWAGA! - tak! nawet go używa!
      "Nazywam się XXX, mam 21 lat i pochodzę (uwaga, trzeba podkreślać Ę)...pochodzĘ
      z piĘknej ziemii XXX. StudiujĘ prawo i bankowość (niechby spróbowała nie
      studiować!)na XXX. Moim autorytetem jest tata, który nauczył mnie XXX. Moim
      marzeniem jest pokój na świecie" AMEN."
      Przecież tego się nie da słuchać.
      A już szczytem obłudy jest potem miłościwa wędrówka zwyciężczyni przez kraje
      trzeciego świata, bo jeszcze żadna z nich nie pochwaliła się nigdy pracą na
      rzecz organizacji charytatywnych zanim zostanie miss.
      • heluvald Re: jest popyt to jest i podaż 20.08.06, 21:50
        nic się nie poradzi
      • bleman Na pewnym poziomie ogolnosci mozna 20.08.06, 21:57
        zdefiniowac piekno w odniesieniu do kobiecego jak i meskiego ciala.
        reszta to dodatek kulturowy.
        Czyli wybiera sie najpiekniejsza w danym kontekscie kulturowym.
        • heluvald Re: Na pewnym poziomie ogolnosci mozna 20.08.06, 22:03
          Nie wiem...dla mnie gustowanie mężczyzn w tych pannach jest jakimś dziwacznym
          nieporozumieniem. Owszem , mają idealne wymiary, jak manekin w sklepie, maja
          swoje wlosy, starannie pofarbowane, są dokladnie otynkowane na buzi, uśmiechają
          sie , sa milutkie....Ale od kiedy mężczyźni chcą się bawic lalkami Barbie?
          Czyżby Wam zostal jakiś kompleks z dzieciństwa, zazdrosć o zabawkę siostry:P?
          • turbomini Re: Na pewnym poziomie ogolnosci mozna 20.08.06, 22:09
            Dokładnie. To wszystko jest sztucznie wykreowane. Co oceniamy: pracę
            makijażystki? pracę fryzjerki?
            Mnie osobiście wydaje, że uroda tych dziewczyn jest najzwyczajniej nudna. Nie
            zapamiętam ich twarzy.
            • heluvald Re: Na pewnym poziomie ogolnosci mozna 20.08.06, 22:13
              Hehe panowie nam zaraz powiedzieliby, że się nie znamy, że jestesmy
              zawistne.Chyba po prostu przeciętny facet marzy o lalce Barbie. Trzeba się z tym
              pogodzić i szukać nieprzeciętnego:)
              • turbomini Pytanie 20.08.06, 22:17
                Proszę bardzo, to niech to będzie pytanie do panów: czy przeciętny facet marzy o
                idealnie pięknej kobiecie?

LEGENDA:
                idealnie piękna = bez skazy, sztampowa lalka
                • bleman Tyle ze dla kazdego ten ideal troche inaczej 20.08.06, 22:57
                  wyglada :)
        • bitch.with.a.brain Re: Na pewnym poziomie ogolnosci mozna 20.08.06, 22:54
          ale wybiera jury,czyli kilka osób a nie wszyscy.Poza tym wybiera się tylko z
          tych dziewczyn które zgłoszą się do konkursu a to tez zawęża wybór.
          • bleman Tak. 20.08.06, 22:56

• heluvald Re: Na pewnym poziomie ogolnosci mozna 20.08.06, 22:59
            No ale nie każda szara mysz z ulicy może sie zglosić.Ideal piękna jest zawężony
            tak jak na wystawie psów :):):)Ma być chuda , wysoka, tyle w biodrach, tyle w
            biuście. Kundel nie może sie zglosić. Musi być pedigree, 100% rodowodowy rasowiec.
            • bleman No ... i ? co w tym dziwnego ? 20.08.06, 23:02

• heluvald Re: Co dziwnego w tym, że ludzi sie ocenia 20.08.06, 23:05
                kategoriami wziętymi z wystawy psów?Nie nic, tak tylko sobie pomyslalam.
                Oczywiście, że to normalne i naturalne:)
                • bleman tutaj sie ocenia wyglad, wedlog jakiegos 20.08.06, 23:08
                  kanonu.
                  Co w tym dziwnego ?

Jedyna wada jest to ze sedziami sa jacys przypadkowi celebrity a nie specjalisci.

Przeciez na tym samym polegaja wybory mistera...
                  • heluvald Nie wiem, może się urodzilam 300 lat za wcześnie 20.08.06, 23:13
                    ale to dla mnie tak glupie, że nie umiem z powagą o tym dyskutować. I kto w
                    Ciebie jest specjalistą? Ginekolog? Ortopeda?Dentysta? Alfons?Koniuszy nadworny
                    królowej Elzbiety? Dziewczyny byly delikatnie mówiąc beznadziejne. Jeśli
                    ladniejszych Polek nie ma, to nie jestesteśmy za pięknym narodem,tak a propos
                    Twojego kanonu, hehe.
                    • bleman Dziewczyny byly takie jakie sie zglosily :/ 20.08.06, 23:16
                      Najwieksza wadu obecnego kanonu, jest czesto rpzesadna chudosc i wymagana
                      "wąskosc" w biodrach :(

Innych wad wlasciwie nie ma.
                      • heluvald Re: Dziewczyny byly takie jakie sie zglosily :/ 20.08.06, 23:20
                        Ja tam lubię wąskość w biodrach:) Sama bym wolala być węższa. Jesli o ten kanon
                        chodzi, to mi odpowiada:)Chudość tez jest ok. Przynajmniej nie grozi
                        zawalem.Jakby byl kanon 100 120 130 to byś nie narzekal:D Ja bym zabronila
                        farbowania wlosów tym ślicznotkom tapetowania buzi:) Jak konkurs piekności, to
                        nie konkurs makijazu. Od razu by sie jeszcze mniej zglosilo:)
                        • bleman Re: Dziewczyny byly takie jakie sie zglosily :/ 20.08.06, 23:23
                          >Jakby byl kanon 100 120 130 to byś nie narzekal:D

Nazekal bym i to bradzo.

A o chudosc w biodrach to nie koneicznie o miski mi chodzilo tylko raczej o
                          modelki od ubran, podobnie z chudoscia wogole.

Bo wiekszosc tych misek miala ladne wysportowane sylwetki :)

Ja bym zabronila
                          > farbowania wlosów tym ślicznotkom tapetowania buzi:) Jak konkurs piekności, to
                          > nie konkurs makijazu. Od razu by sie jeszcze mniej zglosilo:)

Na wystawach koni, nie mozna upiekszac konia zabiegami "kosmetycznymi" ;-)
                          • heluvald Re: Dziewczyny byly takie jakie sie zglosily :/ 20.08.06, 23:27
                            No wlaśnie:)

Tak, figury mialy ladne. Zgodne z "kanonami". To już nam odpowiedzialeś na
                            pytanie, które zadala kolezanka. xD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka