Gość: Marika 29 IP: 62.233.187.* 13.03.03, 13:21 Mam za sobą debiut jako kochanka dwóch facetów na raz. Nie powiem, ostra jazda a wy co tym myślicie? Macie jakieś opinie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doku To optymalne warunki do udanego poczęcia IP: *.mofnet.gov.pl 13.03.03, 14:40 Najkorzystniej jest zajść w ciążę po wojnie plemników. Dlatego kobiety pociąga taki seks. Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: To optymalne warunki do udanego poczęcia 13.03.03, 20:14 Gość portalu: doku napisał(a): > Najkorzystniej jest zajść w ciążę po wojnie plemników. Dlatego kobiety pociąga > taki seks. Jestes kobieta i wiesz wszystko o wszystkich kobietach ? LOL Mors PS, Nie bierz wszystko co przeczytasz w "Wojnie plemnikow" tak bezkrytycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
depress Re: sex w trójkącie: 2M+1K 24.03.03, 10:16 Chciałabyś to powtorzyć? :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lubczykwroc Humor 03.04.03, 22:37 Między kumplami. - Czy jesteś zainteresowany seksem zbiorowym? - Czemu nie, a kto jeszcze będzie? - Noo, twoja żona. - Ooo, to ja się na to nie piszę ... - W takim razie, skreślam Cię z listy. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.04.03, 20:37 probowalem kilka razy , fajna zabawa , nie mowiac juz o tym jak panienka byla zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina206 Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.acn.waw.pl 15.04.03, 20:33 Uff...no to nie jestem sama! W tamtym roku moj wlasny maz dran jeden- wrobil mnie podstepnie w cos podobnego... Wraz z naszym "przyjacielem domu" dopieszczali mnie szalenczo ponad godzinke non-stop! Rano nie bardzo moglam chodzic ale wrazenia byly niesamowite..."Co dwie glowki to nie jedna" Zbliza sie rocznica tamtej nocki,trzeba to jakos uczcic ;) Feminizm niejedno ma imie jak widac -pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarze Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.acn.waw.pl 14.06.03, 17:09 ty to niezła kurew jestes...ale ten twoj"maż" to juz wybitny leszcz... pomijam ze cały ten post brzmi jak prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cnotliwy Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.chello.pl 14.09.03, 02:09 kochanie. Jak to Cie wrobił ????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmos1999 EWELINA 04.11.03, 18:10 Gość portalu: ewelina206 napisa3(a): > Uff...no to nie jestem sama! > W tamtym roku moj wlasny maz dran jeden- wrobil mnie podstepnie w cos > podobnego... > Wraz z naszym "przyjacielem domu" dopieszczali mnie szalenczo ponad godzinke > non-stop! > Rano nie bardzo moglam chodzic ale wrazenia byly niesamowite..."Co dwie glowki > to nie jedna" > Zbliza sie rocznica tamtej nocki,trzeba to jakos uczcic ;) > Feminizm niejedno ma imie jak widac -pozdrawiam! jak peugeot 206 nie do zajezdzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urszka ...chcialabym a boje sie... IP: 157.25.131.* 16.04.03, 14:40 To bardzo podniecajacy pomysl, juz od jakiegos czasu chodzi mi po glowie...miewam takie fantazje ale boje sie wprowadzic je w czyn. Kim byli faceci z ktorymi to robilyscie? Czy to bliskie osoby czy raczej obce? Jak to wplywa na pozniejsze relacje? Napiszcie cos bo jestem nieco pogubiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a fe!! Re: ...chcialabym a boje sie... IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 16.05.03, 07:27 Ludzie-czy Wy już nie macie umiaru???Sex w trójkę, może grupowy od razu??? Groupen sex:-))Moim zdaniem to zboczenie-jakoś nikt w tym momencie nie pisze o swojej wierze- czy Wy katolicy czy jacy inni...Jeśli Katolicy to chyba wiecie co dobre a co złe Odpowiedz Link Zgłoś
kociamama Re: ...chcialabym a boje sie... 10.09.03, 22:20 Gość portalu: a fe!! napisał(a): > Ludzie-czy Wy już nie macie umiaru???Sex w trójkę, może grupowy od razu??? > Groupen sex:-))Moim zdaniem to zboczenie-jakoś nikt w tym momencie nie pisze o > swojej wierze- czy Wy katolicy czy jacy inni...Jeśli Katolicy to chyba wiecie > co dobre a co złe pisze sie gruppen Ale ten post to chyba dla jaj;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ravravrav Re: ...chcialabym a boje sie... 04.09.03, 18:26 Gość portalu: urszka napisał(a): Jeden był mleczarzem a drugi inkasentem z gazowni, jak ten pierwszy przyniósł mleko to wpadł drugi żeby spisać licznik no i od słowa do słowa zaczęło się ostre rżniątko > To bardzo podniecajacy pomysl, juz od jakiegos czasu chodzi mi po > glowie...miewam takie fantazje ale boje sie wprowadzic je w czyn. > Kim byli faceci z ktorymi to robilyscie? > Czy to bliskie osoby czy raczej obce? > Jak to wplywa na pozniejsze relacje? > Napiszcie cos bo jestem nieco pogubiona Odpowiedz Link Zgłoś
salander Re: sex w trójkącie: 2M+1K 16.04.03, 17:16 Gość portalu: Marika 29 napisał(a): > Mam za sobą debiut jako kochanka dwóch facetów na raz. Nie powiem, ostra > jazda a wy co tym myślicie? Macie jakieś opinie?? Mylisz się. Nie zadebiutowałaś w roli kochanki tylko przedmiotu. I pewnie myślisz że jesteś taka wyzwolona, nowoczesna. A tak naprawdę to tylko zabijasz w sobie kobiecość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adriana Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.ipartners.pl 17.04.03, 15:41 salander napisał: > Gość portalu: Marika 29 napisał(a): > > > Mam za sobą debiut jako kochanka dwóch facetów na raz. Nie powiem, ostra > > jazda a wy co tym myślicie? Macie jakieś opinie?? > > > Mylisz się. Nie zadebiutowałaś w roli kochanki tylko przedmiotu. I pewnie > myślisz że jesteś taka wyzwolona, nowoczesna. A tak naprawdę to tylko zabijasz > w sobie kobiecość. Nie wiem kto tu sie myli? Jakie zabijanie kobiecosci??!!! Bylam w podobnej sytuacji i czulam sie jak najbardziej PODMIOTOWO - role bardziej przedmiotowe przyjeli raczej moi kochankowie - spelniali moje zyczenia ;) i moja kobiecosc raczej afirmowali. A co tu ma do rzeczy wyzwolenie czy nowoczesnosc??? Do prawdy nie rozumiem ...jakies mylenie pojec w wykonaniu salandra autora(ki) tego postu. hej Odpowiedz Link Zgłoś
salander Re: sex w trójkącie: 2M+1K 17.04.03, 17:58 Nie traktuj wszystkiego co napisałem tak zupełnie na serio. Zachowaj pewien dystans. Oczywiście że luźne kontakty seksualne nie tylko potwierdzają kobiecość czy też męskość ale także wzbogacają i poszerzają nasze horyzonty wiedzy erotycznej. Więc jeżeli tylko masz ochotę na coś niezobowiązującego to daj znać. Nie krępuj się. Gwarantuję dyskrecję i higienę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urszka Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: 157.25.131.* 17.04.03, 23:37 Kolega salander mnie zdumiewa.Albo jest cynicznym prowokatorem albo to dwie rozne osoby! Skad tak diametralna zmiana pogladow w dwoch postach?!!! Cos mi tu nie gra.Zaprzecza samemu sobie.Salander- o co Ci NAPRAWDE chodzi? Chcesz moralizowac czy zalapac sie na randke za posrednictwem tego forum? Dla mnie jestes zupelnie niepowaznym gosciem-moze masz jakis problem na tym gruncie? A zreszta po co ja sie denerwuje? Pozdrawiam-ula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarze25 ula jestes troche naiwna.... IP: *.acn.waw.pl 15.06.03, 12:15 Gość portalu: urszka napisał(a): > Kolega salander mnie zdumiewa.Albo jest cynicznym prowokatorem albo to dwie > rozne osoby! moim zadniem to jedna i ta sama osoba > Skad tak diametralna zmiana pogladow w dwoch postach?!!! > Cos mi tu nie gra. i słusznie...jedno to to co mysli i to co mysla inni faceci a drogie to to co mowi i mowia inni faceci zeby zaciagnac naiwne dupy do łuzka...rozumiem bo sam tak mam - i wiekszosc kolegow :) jak myslisz ile z was by dało gdubysmy powiedzieli ze uwazamy to za kurestwo? Zaprzecza samemu sobie.Salander- o co Ci NAPRAWDE chodzi? > Chcesz moralizowac czy zalapac sie na randke za posrednictwem tego forum? tak szczerej wypowiedzi jak ta pierwsza w realu nie uswiadczysz, bo po co sobie pomniejszac szanse. trzeba Wam drogie babenki wmawiac ze dawanie zadu to zecz zupełnie normalna i całkiem ok...naszczescie jak sie juz raz takiej to wmowi to juz potem ona broni takich pogladów jak niepodległosci -przeciez nie moze przyznac ze jest wywłoka...tyle ze zaden rozsadny facet sie z taka nie zwiarze...:) > Dla mnie jestes zupelnie niepowaznym gosciem-moze masz jakis problem na tym > gruncie? mowie ci chwila szczerosci - tak jak u mnie... > A zreszta po co ja sie denerwuje? > Pozdrawiam-ula własnie po co - przeicez wszyscy jestesmy dorosłymi ludzmi.nalezy sobie poszezac choryzonty... :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ula jestes troche naiwna.... IP: *.sympatico.ca 15.07.03, 19:34 Gość portalu: twarze25 napisał(a): > własnie po co - przeicez wszyscy jestesmy dorosłymi ludzmi.nalezy sobie > poszezac choryzonty... proponuje zaczac od slownika ortograficznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarze Re: ula jestes troche naiwna.... IP: *.acn.waw.pl 16.07.03, 00:04 tylko tyle masz do powiedzenia?gratuluje...a na tema dawania 2 facetom to juz nic...???? Odpowiedz Link Zgłoś
wikta_22 Re: ula jestes troche naiwna.... 30.09.03, 17:51 Gość portalu: twarze25 napisał(a): > Gość portalu: urszka napisał(a): > tak szczerej wypowiedzi jak ta pierwsza w realu nie uswiadczysz, bo po co sobie > > pomniejszac szanse. trzeba Wam drogie babenki wmawiac ze dawanie zadu to zecz > zupełnie normalna i całkiem ok...naszczescie jak sie juz raz takiej to wmowi to > > juz potem ona broni takich pogladów jak niepodległosci -przeciez nie moze > przyznac ze jest wywłoka...tyle ze zaden rozsadny facet sie z taka nie > zwiarze...:) ależ związe , związe :)bo niewiele z nas się przyzna, a ty myślisz że z kim to robisz, kogo bajerujesz? - z czyjąs przyszłą żoną. i jesteś bardzo naiwny w tym względzie. bajeruj dalej , a ktoś inny niech bajeruje twą przyszłą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet25 Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.acn.waw.pl 15.06.03, 12:08 taaaa i nawet wiem co mysleli : byli zadowoleni ze maja taka kurex za ktora nie musza płacic...tak maja faceci - :)wiem co mowie... Odpowiedz Link Zgłoś
wikta_22 Re: sex w trójkącie: 2M+1K 30.09.03, 17:56 Gość portalu: facet25 napisał(a): > taaaa i nawet wiem co mysleli : byli zadowoleni ze maja taka kurex za ktora nie > > musza płacic...tak maja faceci - :)wiem co mowie... kochanie ale w tej chwili jakiej była nasza koleżnka nie myśli sie o tym tylko delektuje. a zresztą co ją to obchodzi- jej chodziło o przyjemność tak jak i jej kochankom. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żygol Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.chello.pl 14.09.03, 02:44 się wypawiuje nad Twoją cnotliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 00:54 wkurwia mnie na tym forum kilka rzeczy i kilku facetow-np.TWARZE???co to/kto to jest?nie opusci rzadnej okazji aby wyzwac jakas kobiete od kurew,czy nie mozna go stad wywalic???????????i jeszcze jedno-zaczyna sie jakis spox temat na forum i nikt tu nie pyta w sumie o oceny moralne czynu autorki ale o fakty!nie obchodzi mnie czy ktos uwaza za oblesne sex we troje ale jak,gdzie i po co?a temu twarze z checia bym wpier... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada31 Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.acn.waw.pl 24.04.03, 21:05 No wlasnie -problem wraca! po przeczytaniu tego watku...moj facet zaczal mnie usilnie namawiac na "cos takiego" Zupelnie nie wiem co o tym myslec? Slyszalam ze to niespelnione pragnienia homoseksualne popychaja mezczyzn do takich pomyslow-co sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
frisky2 Re: sex w trójkącie: 2M+1K 25.04.03, 16:03 Gość portalu: ada31 napisał(a): > No wlasnie -problem wraca! > po przeczytaniu tego watku...moj facet zaczal mnie usilnie namawiac na "cos > takiego" > Zupelnie nie wiem co o tym myslec? Slyszalam ze to niespelnione pragnienia > homoseksualne popychaja mezczyzn do takich pomyslow-co sadzicie? Mozliwe, bo ja sobie nie wyobrazam seksu w towarzystwie innego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derek Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.04.03, 22:10 kiedyśusłyszałem fajne porównanie z którym się całkowicie zgadzam- dla mnie kobieta uprawiająca seks z dwoma na raz i facet który w czymś takim bierze udział są jak cudze brudne używane gacie, a nawet gorzej, bo w końcu seks to coś bardziej inttymnego niż zakładanie gaci na dupę. Facet który korzysta z pochwy, z której korzysta w tej samej zabawie inny gostek równie dobrze może nosić brudne gacie swego "przyjaciela". Współczuję tym ludziom którzy nie potrafią sobie stworzyć satysfakcjonującego i w pełni zaspakającego seksu z jednym partnerem, których zycie seksualne z jednym partnerem jest tak ubogie i nudne że muszą się uciekać do takich perwersji. Jesli kobieta jest dobra w seksie, to żaden normalny facet taką złotką nie będzie zamierzał się dzielić z kimś jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derek Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.04.03, 22:12 chybaże sam ma ubogą seksualność, i musi ją podnosić perwersjami bo inaczej nie umie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zula czy istotnie wagina to brudne gacie??????????????? IP: diak:* / 10.2.12.* 30.04.03, 18:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: czy istotnie wagina to brudne gacie?????????? IP: *.dialup.mindspring.com 01.05.03, 17:40 Moim skromnym zdaniem wagina to brudne gacie nie sa, a samo porownanie nie tylko nie jest "fajne", jak to okreslil szanowny autor postu, tylko mocno niesmaczne i obrzydliwe. Pewnie autor powiedzenia sam mial ochote na seks z dwoma damami, nie wyszlo mu i sie msci wymyslajac takie teorie... Co do pytania Urszki na temat jak, z kim i w ogole: roznie bywa, zupelnie jak z seksem w parach. Ja mialam dwa doswiadczenia tego typu - raz z moim bylym facetem i moja przyjaciolka, niestety, nie skonczylo sie to dobrze bo ona sie w nim na smierc po tym zakochala, a ze nie udalo jej sie go odbic (za to udalo jej sie niezle napsuc miedzy nami) to wpadla w ciezka depresje... byla w takim stanie ze nawet nie mialam sily sie na nia gniewac... tak, ze nalezy byc pewnym, ze relacje miedzy cala trojka sa zdrowe, oparte na zaufaniu i nikt nie bedzie sie czul "na drugim miejscu". Innym razem to bylo z dwoma panami - wszyscy bylismy przyjaciolmi, i to bylo absolutnie bomba - ten zapach dwoch mezczyzn naraz na skorze i w ogole... przemile wspomnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
b.u.zz Re: czy istotnie wagina to brudne gacie?????????? 09.05.03, 23:25 Gość portalu: lolyta napisał(a): > tak, ze nalezy byc > pewnym, ze relacje miedzy cala trojka sa zdrowe, oparte na zaufaniu i nikt nie > bedzie sie czul "na drugim miejscu". Innym razem to bylo z dwoma panami - > wszyscy bylismy przyjaciolmi, i to bylo absolutnie bomba - ten zapach dwoch > mezczyzn naraz na skorze i w ogole... przemile wspomnienie... taaak.. nie ma to jak zdrowe relacje... b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiele twarzy Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.acn.waw.pl 14.06.03, 17:12 wiesz, chyba cos w tym jest. zupełnie nie moge sobie wyobrazic dzielenia sie moim skarbem z innym facetem.ZABIŁ BYM...ale gdyby to miały byc 2 kobiet i ja to czemu nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulander I WSZYSTKO JASNE PALANCIE!!!! IP: *.mediatak.pl 27.08.03, 16:31 Gość portalu: wiele twarzy napisał(a): > wiesz, chyba cos w tym jest. zupełnie nie moge sobie wyobrazic dzielenia sie > moim skarbem z innym facetem.ZABIŁ BYM...ale gdyby to miały byc 2 kobiet i ja > to czemu nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosmam Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.03, 20:40 Wybacz ale rzygac mi sie chce po takim poscie.wybacz ostre slowa,ale to typowe samcze myslenie.no jasne wielmozny panie.tobie wydaje sie nie do pomyslenia "dzielenie sie swoim skarbem z innym facetem"ale dwie kobiety w lozku to ok!uwazam ze skarb bylby przeszczesliwy patrzac jak pieprzysz inna kobiete.no tak,w koncu prymitywny samiec ma zakodowane "obdarzanie"swoim nasieniem jak najwieksza ilosc kobiet.myslcie czasem glowa a nie glowka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarze Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 00:57 tak naprade to nigsdy nie poznalem smaku kobiety, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina 206 Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.acn.waw.pl 05.05.03, 19:12 Dużo ludzi ma na tym punkcie jakieś fobie.... Nie rozumiem tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mach.o. Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.salwator.net 05.05.03, 19:19 mysle ze jestes eksbicjonistka emocjonalna. niedlugo wystapisz w programie telewizyjnym i bedziesz mogla sie pokazac na prawde, nie przez ekran telewizyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: 213.199.192.* 09.05.03, 22:24 W jakim programie tv???? O co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toct Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.03, 20:00 Gość portalu: mach.o. napisał(a): > mysle ze jestes eksbicjonistka emocjonalna. niedlugo wystapisz w programie tele > wizyjnym i bedziesz mogla sie pokazac na prawde, nie przez ekran telewizyjny co za bzdura. Przeciez ktos kto nie pokazuje twarzy ani nawet nei podaje prawdziwego imienia i nazwiska nie moze byc ekshibicjonista, bo ekshibicjonizm polega glownie na tym, ze pokazujemy sie calkiem. Slyszales kiedys o Slowniku wyrazow obcych Kopalinskiego? Widac ze nie, wiec sobie tam zajrzyj. Ja osobiscie nie mam doswiadczenia seksu w trojke i nie oburza mnie taki uklad, dlaczego mialabym sie dziwic albo uwazac to za cos perwersyjnego? Ciemnota i kompleksy seksualne sa ogromne, jesli na tym forum ludzie wypisuja bzdury w rodzaju "brudne gacie" czy :korzystac z pochwy". Czy kobieta jest do cholery jakims kiblemn z ktorego sie korzysta? Wiecej szacunku, panowie, albo wracajcie z powrotem do gnoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola i darek Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: 149.156.26.* 16.05.03, 18:47 Swiete slowa- kobieta to nie przedmiot do korzystania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 20:13 Gość portalu: Marika 29 napisał(a): > Mam za sobą debiut jako kochanka dwóch facetów na raz. Nie powiem, ostra > jazda a wy co tym myślicie? Macie jakieś opinie?? ja mam swoją: mnie kreci jak facet mnie kocha (uczucie) i sie ze mną kocha (sex). Fajny facet, miły facet, mój ukochany facet, mój jedyny facet, wierny facet, wyłącznie mój. Stawiam na miłośc + dobry sex. Z jednym facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: 62.233.175.* 10.06.03, 12:34 Jak milo jest widziec, ze sa jeszcze porzadne kobitki na swiecie;-) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlodydr27 BRAWO!!!! IP: *.acn.waw.pl 14.06.03, 17:14 gratuluje zdrowej normalnej postawy !!! ja oczywiscie tez tak to widze(z tym ze dotyczy to tej ednej jedynej kobiety:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 18:24 Jestes zboczona! A poza tym ciężko grzeszysz przeciwko własnemu ciału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: Proxy.PMPoland.PL:* 10.06.03, 11:39 Z analem??? I jakie wrażenia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: 62.233.175.* 10.06.03, 12:35 Super!!! Teraz pora na 3, potem na 4,5,6,7 itd. itp. Rzeczywiscie nie lada wyczyn!!! Jest powod do dumy wrecz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka A ja ostatnio obciągnełam swojemu psu IP: 217.96.29.* 12.06.03, 10:25 mój facet też sie pieścił ale była jazda. czuję sie naprawde spełniona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet a ile bierzesz za godzine? IP: *.acn.waw.pl 14.06.03, 17:11 taki feminizm to najstarzsy zwod swiata, znadz kolezanke do duetu i daj mi namiar na siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julekk Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.03, 20:41 To sciema jest Najpewniej prowokacja jakiegos buca a wy dajecie sie nabrac! Zjawisko tak naprawde szkodliwe dla tego zacnego forum. Administratorow prosze uprzejmie o wywalenie tego watku z forum bo ewidentnie obniza jego zawartosc merytoryczna.To tyle pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julekk Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.nandu / 10.102.0.* 17.06.03, 16:30 Po co ten watek tu jeszcze jest i mnie wkurza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman zboczone ludziska IP: *.acn.waw.pl 21.07.03, 15:35 Jesli tak wyglada feminizm to jestem pelen podziwu Odpowiedz Link Zgłoś
ken-ya Re: zboczone ludziska 25.12.18, 22:02 Ludzie nie jestescie w internecine anonimowi, te wasze rozkrakane du znajdzie wasze dziecko ,czy kolega dziecka I zaniesie to jeszcze do szkoly zeby cala klasa waszych dzieci wiedziala .Im wiekrze swinstwo to tym lepiej , bo bedzie mozna koledze bardziej dolozyc. Zastamowcie sie co piszecie I jakie zdjecia podajecie publicznie Wszystkie te Wasze rozkrakane zdjecia beda wykorzystane w celu zniszczenia waszych przyszlych rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś