Gość: funky IP: *.dip.t-dialin.net 19.03.03, 22:00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: soso Re: Czy nosicie na codzien ponczochy ? IP: *.ppp.get2net.dk 20.03.03, 07:23 Nie nosze ponczoch, ani na codzien ani od swieta. pzdrw soso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funky Re: Czy nosicie na codzien ponczochy ? IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.03, 18:18 to co z ciebie za kobieta ? a szplek tez nie nosisz nigdy ? Odpowiedz Link Zgłoś
ka2 Re: Czy nosicie na codzien ponczochy ? 20.03.03, 18:55 dam sobie łeb uciąć , że nóg też nie goli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWOK Re: Czy nosicie na codzien ponczochy ? IP: *.acn.waw.pl 20.03.03, 19:57 Mało tego, nie goli też klaty. Skandal! Soso, co z Ciebie za kobieta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: Czy nosicie na codzien ponczochy ? IP: *.ppp.get2net.dk 21.03.03, 06:37 Ach jak Wy mnie znacie :-)) !!! Fakt, zadna ze mnie kobieta, klaty nie gole :-) nog takze :-( szpilek na nogach w zyciu nie mialem :-((( Nie wiem co trace. Ponczochy? Chyba ze mnie prawdziwa feministka :-) pzdrw soso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tad Re: Czy nosicie na codzien ponczochy ? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.03, 15:51 Gość portalu: soso napisał(a): > Ach jak Wy mnie znacie :-)) !!! > > Fakt, zadna ze mnie kobieta, klaty nie gole :-) nog takze :-( szpilek na nogach > > w zyciu nie mialem :-((( Nie wiem co trace. Ponczochy? Chyba ze mnie prawdziwa > feministka :-) Przestań się wykręcać i wskakuj w pończochy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWOK Panowie... IP: *.acn.waw.pl 21.03.03, 19:42 a może chociaż nosicie skarpetki na podwiązkach? Wszak nie od dziś wiadomo, że elastyczny ściągacz na skarpetkach źle wpływa na krążenie. Co do pończoch - wyczuwam tu antyfeministyczny spisek. Chodzi o to, żeby zmuszać kobiety do noszenia pończoch co w naszym klimacie doprowadziłoby do serii przeziębień, gryp i angin, co z kolei stałoby się kolejnym pretekstem do dyskryminowania kobiet na rynku pracy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbinator Re: Panowie... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.03, 20:37 Gość portalu: EWOK napisał(a): > a może chociaż nosicie skarpetki na podwiązkach? Wszak nie od dziś wiadomo, że > elastyczny ściągacz na skarpetkach źle wpływa na krążenie. > Co do pończoch - wyczuwam tu antyfeministyczny spisek. Chodzi o to, żeby > zmuszać kobiety do noszenia pończoch co w naszym klimacie doprowadziłoby do > serii przeziębień, gryp i angin, co z kolei stałoby się kolejnym pretekstem do > dyskryminowania kobiet na rynku pracy. :) Ja bym jeszcze do tego dodała, ze pończochy są dowodem istnienia patriarchalnej opresjii kobiet wyrażającej się postrzeganiem ich jako obiektu seksualnego przez patriarchalnych samców zaś kobiety noszace ponczochy mają fałszywą świadomość. Uff, ale się napracowaam tym pisaniem... Gdzie jest Maciej i dlaczego się opieprza??? Dlaczego ja muszę pisać za niego jego teksty?? Czy ci antyfeminiści zawsze muszą się nami wysługiwać?? Odpowiedz Link Zgłoś
ka2 Re: Czy nosicie na codzien ponczochy ? 22.03.03, 00:40 Gość portalu: soso napisał(a): Chyba ze mnie prawdziwa feministka :-) eeee , no nie wiem a biustonosz już spaliłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
sweetwitch Re: Czy nosicie na codzien ponczochy ? 21.03.03, 21:40 Ostatnio zamiast rajstop nakladam ponczochy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funky Re: Czy nosicie na codzien ponczochy ? IP: *.dip.t-dialin.net 22.03.03, 03:46 wasze argumenty przeciwko sa takie denne jak wy same. Kobieta ktora ubiera sie wciaz jak facet ma zero kobiecosci i jest poprostu do niczego. I dziwicie sie ze was nikt nie "nakrywa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbinator Ale on fajny, nic nie skumał...n/t IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.03, 09:37 Gość portalu: funky napisał(a): > wasze argumenty przeciwko sa takie denne jak wy same. > Kobieta ktora ubiera sie wciaz jak facet ma zero kobiecosci i jest poprostu do > niczego. I dziwicie sie ze was nikt nie "nakrywa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWOK Re: Ale on fajny, nic nie skumał...n/t IP: *.acn.waw.pl 22.03.03, 22:43 Barbinator, nic nie kumasz ! :). Nie wiesz, że każdy, kto nie nosi pończoch ubiera się jak facet? Sean Connery jest na przykład w dechę babeczką - nie dość, że chętnie nosi białe pończoszki to jeszcze szkocką spódniczkę. Bierz z niego przykład, to Cię może jakiś macho "nakryje". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: Ale on fajny, nic nie skumał...n/t 23.03.03, 09:37 Co tam Sean, a kompania reprezentacyjna greckiej armii - gustowne biale ponczoszki i czarne spodniczki...nie mowiac o cwiczonym kroku marszowym (taki plasajacy) - caly oddzial feministek ;-) Mors_co_ponczoch_tez_nie_nosi Odpowiedz Link Zgłoś
witty Re: If I were kobieta to bym nosil non-stop 23.03.03, 21:34 dlatego ze jestem facetem wiem, ze gdybym byl babka, noszac je i podkreslajac swoje smukle nogi (mialbym, mialbym:) mialbym ich wszystkich w garsci. Kocham ten wynalazek, same czesto kupuje dla kobietki wyszukane modele i wdaje sie w dysputy ze sprzedawczyniami na temat ekstrawaganckiego wzoru i takie tam..:) Uwielbiam patrzec, celebrowac rozbieranie babki z nich a maja jeszcze taka WIELKA ZALETE ze dostep do krocza jest wolny i w razie czego nie trzeab walczyc z tymi cholernymi rajstopami! Rajstopy tez nie sa zle ale tylko jak wystaja spod spodnicy, w sytuacjach intymnych maja tyle finezji co traktor i andrzej lepper. Mowilem oczywiscie caly czas o ponczochach samonosnych, bez tego cholernego pasa i podwiazek Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: If I were kobieta to bym nosil non-stop 24.03.03, 18:57 witty napisała: > dlatego ze jestem facetem wiem, ze gdybym byl babka, > noszac je i podkreslajac swoje smukle nogi (mialbym, > mialbym:) A jak byś nie miał? mialbym ich wszystkich w garsci. Kocham ten > wynalazek, same czesto kupuje dla kobietki wyszukane > modele i wdaje sie w dysputy ze sprzedawczyniami na temat > ekstrawaganckiego wzoru i takie tam..:) Nosi nonstop? W trzaskające mrozy też? Uwielbiam > patrzec, celebrowac rozbieranie babki z nich a maja > jeszcze taka WIELKA ZALETE ze dostep do krocza jest wolny No rzeczywiście, argument nie do odparcia, rajstopy pomyliły Ci sę z pasem cnoty? Bo rozumiem, że majtek też nie należy nosić, żeby ten dostęp był? Nie wmówisz mi chyba, że dla normalnego faceta bielizna to przeszkoda? > i w razie czego nie trzeab walczyc z tymi cholernymi > rajstopami! Po co walczyć, wystarczy zsunąć. Nie umiesz? Rajstopy tez nie sa zle ale tylko jak wystaja > spod spodnicy, w sytuacjach intymnych maja tyle finezji > co traktor i andrzej lepper. Mowilem oczywiscie caly czas > o ponczochach samonosnych, bez tego cholernego pasa i > podwiazek Pewnie samonośne skuteczniej hamują krążenie krwi. Jak to czytam, to mam wrażenie, że kobiety stale znajdują sie w sytuacjach inymnych" i stale muszą mieć "wolny dostęp do krocza". Kurdę co za faceci, co sobie z rozebraniem kobiety nie radzą? Bo rozumiem, że tych pończoch to nie ściągają. To ja już wolę zakładać rajstopy, kiedy mi zimno, pończochy, kiedy jest upał, seks uprawiać nago, a umawiać z mężczyzną, który ma pewne pojęcie o damskiej garderobie i podnieca go moje ciało, nie kawałek poliamidu z domieszką lycry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Czy nosicie na codzien ponczochy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.03, 22:48 fnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjddddddddddddddddddddddllllllllllllllcccccccccccccccccccc ccxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx aaaallllleeeee gllllllllluuuuuuuupppppppooooooootttttttttyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW WWWWWWWWWWWWWWWWWWQSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SZXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funky Re: Czy nosicie na codzien ponczochy ? IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.03, 03:17 no i znalazl sie ktos kumaty - pan witty rozumie temat Odpowiedz Link Zgłoś
witty Re: VIVA te ze szwem z tylu... 24.03.03, 13:28 ... i wszystkie te wzorzyste, oryginalne i ekscentryczne:) Babeczki noscie je dla swoich facetow, na pewno beda wniebowzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWOK Re: VIVA te ze szwem z tylu... IP: *.acn.waw.pl 24.03.03, 18:54 witty napisała: > ... i wszystkie te wzorzyste, oryginalne i > ekscentryczne:) Babeczki noscie je dla swoich facetow, na > pewno beda wniebowzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I odwdzięczą się seksownym widokiem swoich białych skarpetek noszonych do letnich sandałów (dzięki nim mycie nóg nie wydaje się potrzebą naglącą), a jak będziecie miały szczęście to pozwolą wam podziwiać swoje zwiotczałe mięśnie i wyhodowane na piwku brzuszysko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Czy nosicie na codzien ponczochy ? IP: *.stacje.agora.pl 11.04.03, 19:34 A ja tam lubie ponczochy! Bardzo! :) Odpowiedz Link Zgłoś