Dodaj do ulubionych

luby ogląda golaski

09.11.06, 15:30
wieczorami luby ogląda gołe laski w internecie prubuje się kryć czy tylko
mnie to boli?
Obserwuj wątek
    • bitch.with.a.brain Re: luby ogląda golaski 09.11.06, 15:31
      Może jak skończy z prubowaniem i zacznie próbować będzie mniej bolało:)
    • bob_der_baumeister Re: luby ogląda golaski 09.11.06, 15:34
      czy tylko
      > mnie to boli?

Tak
    • mikosy Re: luby ogląda golaski 09.11.06, 16:00
      nie bardzo rozumiem
      • bri Re: luby ogląda golaski 09.11.06, 16:01
        Tylko Ciebie to boli.
      • pavvka Re: luby ogląda golaski 09.11.06, 16:03
        Bo kogo jeszcze miałoby boleć? Narzeczonego? Czy te gołe laski?
        • bob_der_baumeister Re: luby ogląda golaski 09.11.06, 16:05
          > Bo kogo jeszcze miałoby boleć?

Myśle, że Nas.
          Powinna Nas boleć świadomosc tego, że jej luby ogląda gołe laski.
        • stephen_s Może autorka stawia bardziej ogólne pytanie... 09.11.06, 16:05
          ... nie bądźcie wredni ;) i spróbujcie wykazać zrozumienie...
          • pavvka Re: Może autorka stawia bardziej ogólne pytanie.. 09.11.06, 16:06
            Pozostawiamy wykazywanie zrozumienia Tobie jako psychologowi.
          • gotlama Re: Może autorka stawia bardziej ogólne pytanie.. 09.11.06, 16:14
            No dobra
            wersja 1
            Odpisujemy, że to nic takiego,normalne, nie wiemy dlaczego ją to boli.
            Za jakiś czas mamy na forum pytanie "mój luby prubuje sił w agencji
            towarzyskiej, czy tylko mnie to boli"
            (pisownia oryginalna)
            Znów odpisujemy jak wyżej...
            wersja 2
            Odpisujemy,że ten luby to świntuch,że to wstęp do zdrady i należy go jak
            najszybciej spławić.
            Luby zostanie spławiony, a potem mamy szloch, "przez FF jestem samotna"

A tak się składa,że każda para musi sobie sama ustalić zakres wolności związany
            z zachowaniami nawiązującymi niebezpośrednio do seksu,zakceptowany przez
            obydwie strony i żaden wujek ani ciocia Dobra Rada z forum za nich tego nie
            zrobią.
            Dziwi mnie,że ktoś pyta obcych ludzi, zamiast wcześniej porozmawiać z lubym.
            • bob_der_baumeister Re: Może autorka stawia bardziej ogólne pytanie.. 09.11.06, 16:18
              > Dziwi mnie,że ktoś pyta obcych ludzi, zamiast wcześniej porozmawiać z lubym.

Ludzie nie potrafią ze sobą rozmawiać. Dużo łatwiej wykorzystac anonimowośc i
              zadać pytanie na forum, gdzie równie anonimowe osoby udzielą odpowiedzi.
              Problemu to nie rozwiąże, ale ktoś się lepiej poczuje przez chwilę.
              • johnny-kalesony Re: Może autorka stawia bardziej ogólne pytanie.. 09.11.06, 18:00
                Czy to nie jeden z paradoksów współczesności? Dzięki poczuciu anonimowości w
                sieci (jakikolwiek byłby jej stopień), osoby całkiem obce rozmawiają ze sobą o
                sprawach, które wstydzą się poruszać w gronie rodzinnym ...

Pozdrawiam
                Keep Rockin'
                • margot_may Re: Może autorka stawia bardziej ogólne pytanie.. 10.11.06, 01:18
                  to pewnie znaczy, że tylko my wiemy o twojej lateksowej obsesji. rozumiem cię
                  johnny, gdybym przejawiała upodobanie do lateksu to też bym się z tym kryła.
                  • johnny-kalesony Re: Może autorka stawia bardziej ogólne pytanie.. 10.11.06, 01:26
                    No ... nie tylko wy. Również członkowie pewnego brytyjskiego forum miłośników
                    koleżanek w skórzanych i lateksowych minióweczkach.

Pozdrawiam
                    Keep Rockin'
    • mikosy Re: luby ogląda golaski 09.11.06, 16:30
      dzięki pomogło sprowadzenie na ziemie zawsze pomaga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka