mikosy 09.11.06, 15:30 wieczorami luby ogląda gołe laski w internecie prubuje się kryć czy tylko mnie to boli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bitch.with.a.brain Re: luby ogląda golaski 09.11.06, 15:31 Może jak skończy z prubowaniem i zacznie próbować będzie mniej bolało:) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_der_baumeister Re: luby ogląda golaski 09.11.06, 15:34 czy tylko > mnie to boli? Tak Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: luby ogląda golaski 09.11.06, 16:03 Bo kogo jeszcze miałoby boleć? Narzeczonego? Czy te gołe laski? Odpowiedz Link Zgłoś
bob_der_baumeister Re: luby ogląda golaski 09.11.06, 16:05 > Bo kogo jeszcze miałoby boleć? Myśle, że Nas. Powinna Nas boleć świadomosc tego, że jej luby ogląda gołe laski. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Może autorka stawia bardziej ogólne pytanie... 09.11.06, 16:05 ... nie bądźcie wredni ;) i spróbujcie wykazać zrozumienie... Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Może autorka stawia bardziej ogólne pytanie.. 09.11.06, 16:06 Pozostawiamy wykazywanie zrozumienia Tobie jako psychologowi. Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Może autorka stawia bardziej ogólne pytanie.. 09.11.06, 16:14 No dobra wersja 1 Odpisujemy, że to nic takiego,normalne, nie wiemy dlaczego ją to boli. Za jakiś czas mamy na forum pytanie "mój luby prubuje sił w agencji towarzyskiej, czy tylko mnie to boli" (pisownia oryginalna) Znów odpisujemy jak wyżej... wersja 2 Odpisujemy,że ten luby to świntuch,że to wstęp do zdrady i należy go jak najszybciej spławić. Luby zostanie spławiony, a potem mamy szloch, "przez FF jestem samotna" A tak się składa,że każda para musi sobie sama ustalić zakres wolności związany z zachowaniami nawiązującymi niebezpośrednio do seksu,zakceptowany przez obydwie strony i żaden wujek ani ciocia Dobra Rada z forum za nich tego nie zrobią. Dziwi mnie,że ktoś pyta obcych ludzi, zamiast wcześniej porozmawiać z lubym. Odpowiedz Link Zgłoś
bob_der_baumeister Re: Może autorka stawia bardziej ogólne pytanie.. 09.11.06, 16:18 > Dziwi mnie,że ktoś pyta obcych ludzi, zamiast wcześniej porozmawiać z lubym. Ludzie nie potrafią ze sobą rozmawiać. Dużo łatwiej wykorzystac anonimowośc i zadać pytanie na forum, gdzie równie anonimowe osoby udzielą odpowiedzi. Problemu to nie rozwiąże, ale ktoś się lepiej poczuje przez chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Może autorka stawia bardziej ogólne pytanie.. 09.11.06, 18:00 Czy to nie jeden z paradoksów współczesności? Dzięki poczuciu anonimowości w sieci (jakikolwiek byłby jej stopień), osoby całkiem obce rozmawiają ze sobą o sprawach, które wstydzą się poruszać w gronie rodzinnym ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: Może autorka stawia bardziej ogólne pytanie.. 10.11.06, 01:18 to pewnie znaczy, że tylko my wiemy o twojej lateksowej obsesji. rozumiem cię johnny, gdybym przejawiała upodobanie do lateksu to też bym się z tym kryła. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Może autorka stawia bardziej ogólne pytanie.. 10.11.06, 01:26 No ... nie tylko wy. Również członkowie pewnego brytyjskiego forum miłośników koleżanek w skórzanych i lateksowych minióweczkach. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
mikosy Re: luby ogląda golaski 09.11.06, 16:30 dzięki pomogło sprowadzenie na ziemie zawsze pomaga Odpowiedz Link Zgłoś