inseg 20.11.06, 01:24 Dlaczego wałkujecie jedne i te same tematy w kółko ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turbomini Re: Wałkowanie w kółko! 20.11.06, 09:31 inseg napisała: > Dlaczego wałkujecie jedne i te same tematy w kółko ? Bo znajdujemy w tym przyjemność, bo to jest forum ściśle tematyczne, bo lubimy patrzeć na wszystko z różnych perspektyw, bo z biegiem czasu zmieniamy zdanie, bo spotykając się w gronie znajomych często się tak zdarza. Jeszcze, czy już wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behemot8 Re: Wałkowanie w kółko! 20.11.06, 10:31 inseg napisała: > Dlaczego wałkujecie jedne i te same tematy w kółko ? A dlaczego pytasz zamiast zaproponować inny temat, ciekawy i odkrywaczy - ponadto związany z tematyką forum? Odpowiedz Link Zgłoś
inseg Re: Wałkowanie w kółko! 20.11.06, 12:27 Po co niczego to tutaj nie zmieni :) Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Wałkowanie w kółko! 20.11.06, 13:37 Z cala pewnoscia zmieni sie na Twoim wspanialym forum, lepszym i piekniejszym od tego. Polecam zwlaszcza watki: • Czas leci • Załozyłem sobie wizytówke :-)))) • Nie strój zdobi człowieka • Od makijażu do tatułażu • Dobranoc ;-))) • Ludzie posty piszą a serwer je niesie • Przesądy mogą pomagać? • Chyba przestanę pić....... • Co sobie inni pomyślą ??? • Pospolite lęlkiwe kobitki • Cenie tylko facetów którzy • Mikołaj z wystawy przypomina • Mamy juz piątek • Bez sensu • Niecierpie • Czy już pora ??? • W lewo kosmetyczny na prawo bazar Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_bordo :D Hłe-he-he 20.11.06, 14:49 No, to w sumie wzbogaciło to forum, a na pewno moje dzisiejsze samopoczucie HEH. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Wałkowanie w kółko! 20.11.06, 14:52 Literatka jest wredna jak prawdziwa feministka. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Wałkowanie w kółko! 20.11.06, 22:19 Ha a moze ona jest taka prawdziwa, najprawdziwsza? Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Wałkowanie w kółko! 20.11.06, 22:52 Illi gra w skrable tak samo, jak w cymbergaja: z zapamietaniem, przeemocjonalnie i wyjatkowo fatalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
inseg Re: Wałkowanie w kółko! 21.11.06, 00:07 Dziękuję zrobiłaś kawał dobrej roboty , zareklamowałaś moje forum :)nawet nie musiałam kiwać paluszkiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Wałkowanie w kółko! 20.11.06, 17:41 A wstępniak do forum oddaje mętnośc mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Wałkowanie w kółko! 20.11.06, 22:57 Czad! :)))) Zaintrygowały mnie zwłaszcza wątki "Ludzie posty piszą a serwer je niesie" jak również "Mikołaj z wystawy przypomina" :)))). Odpowiedz Link Zgłoś
inseg Re: Wałkowanie w kółko! 21.11.06, 00:09 Prawada ,że są te wątki piękne mają swój urok :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wałkowanie w kółko! 20.11.06, 16:23 inseg napisała: > Po co niczego to tutaj nie zmieni :) Ależ prosimy. Choćby dla udowodnienia, że nie zmieni. Gadać (że nie zmieni)każdy może (cd. jak u Stuhra). Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Wałkowanie w kółko! 20.11.06, 15:01 Nie wiem. Generalnie - całkiem przyjemnie się nam tu rozmawia. Może dlatego, że gender-feminizm upadł całkowicie i okazał się jedynie hipotezą, pustą teoryjką, która nie znalazła potwierdzenia w rzeczywistości. I dlatego też zdecydowanie dominują już tematy li tylko o charakterze czysto towarzyskim. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wałkowanie w kółko! 20.11.06, 16:24 johnny-kalesony napisał: > Nie wiem. Generalnie - całkiem przyjemnie się nam tu rozmawia. Może dlatego, że > gender-feminizm upadł całkowicie i okazał się jedynie hipotezą, pustą teoryjką, > która nie znalazła potwierdzenia w rzeczywistości. Kaleson! Nie pie.. Bo nie umiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Wałkowanie w kółko! 21.11.06, 11:07 Trudno jest wałkować w kółko - trzeba by mieć wałek w kształcie stożka. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Wałkowanie w kółko! 22.11.06, 21:25 nie marudź, inseg. ja tam czytam sobie to forum od paru miesięcy i na razie jeszcze mi się nie znudziło. (a bardzo szybko nudzę się różnymi rzeczami). Odpowiedz Link Zgłoś