tomekpk 20.11.06, 10:31 Kobieta i mężczyzna róznią się od siebie(tu podkreśle kropke). Czy można podać jakieś konkretne POZYTWYNE cechy określające te różnice które dopełniają kobietę i mężczyznę wzajemnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pavvka Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 10:42 Nie, jeszcze testosteron i estrogen. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 10:46 Tu różnice dotyczą stężenia tylko.;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 10:48 A coś duchowego? Jakiś wewnętrzny support. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 10:50 Pierwszorzędne cechy płciowe. Wewnątrz są niewątpliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 11:02 triss_merigold6 napisała: > Wewnątrz są niewątpliwie. ? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 11:05 Chyba nie uważałeś na biologii jeśli stawiasz znak zapytania po tym stwierdzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 17:18 pavvka napisał: > Chyba nie uważałeś na biologii jeśli stawiasz znak zapytania po tym > stwierdzeniu. Zważywszy co on pisze o ciąży i rodzeniu ("kobieta jest tylko inkubatorem"), chyba w ogóle NIE MIAł biologii. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 17:21 Może chodził do katolickiej szkoły, gdzie tych świństw się nie przerabia. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 17:24 pavvka napisał: > Może chodził do katolickiej szkoły, gdzie tych świństw się nie przerabia. No ale skądś wziął swoją wizję rozmnażania? Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 17:28 kochanica-francuza napisała: > pavvka napisał: > > > Chyba nie uważałeś na biologii jeśli stawiasz znak zapytania po tym > > stwierdzeniu. > > Zważywszy co on pisze o ciąży i rodzeniu ("kobieta jest tylko inkubatorem"), > chyba w ogóle NIE MIAł biologii. Eee tam KF tamto to była prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 17:33 > Eee tam KF tamto to była prowokacja > Czemu służyła? Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 11:08 A wewnątrz czyli wewnątrz. Ciało zostawmy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 17:17 tomekpk napisał: > triss_merigold6 napisała: > > > Wewnątrz są niewątpliwie. > ? > Macica. Jest WEWNąTRZ ciała. Jajniki, jajowody i nasieniowody - takoż wewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 10:57 tomekpk napisał: > A coś duchowego? Ja tam w duchy nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 10:58 No dobrze to zamienie słowa. Nie duchowego a cechy osobowości. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 17:05 Cechy osobowosci kazdy ma inne. Nie ma podzialu na plec. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 17:25 pavvka napisał: > tomekpk napisał: > > > A coś duchowego? > > Ja tam w duchy nie wierzę Jak to? A duch rywalizacji w skrabla? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 17:33 To nie żaden duch. Żeby odnosić sukcesy w scrabble, trzeba być odpowiednio wrednym - patrz usenet.gazeta.pl/usenet/0,47943.html? group=pl.rec.gry.scrabble&tid=1007614&MID=%3Cejqob2%242ce%241%40inews.gazeta.pl% 3E Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 17:35 Miało być "trzeba TYLKO być odpowiednio wrednym". Link ponowiony: tinyurl.com/v3l9 Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 17:36 Nie pokazuje. Chodzi o pewnego finalistę? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 17:43 No żesz ty... Jeszcze raz, może się uda: tinyurl.com/v3l98 Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 17:49 Wiem, wiem, mama mi mówiła. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 17:50 No widzisz, a ja bym zrobił na jego miejscu dokładnie to samo, i dlatego wchodzę do czołówki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 17:53 pavvka napisał: > No widzisz, a ja bym zrobił na jego miejscu dokładnie to samo Nieprawda. Wchodzisz, bo dobrze grałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 18:00 kochanica-francuza napisała: > Nieprawda. > > Wchodzisz, bo dobrze grałeś. To też :-) I literki przychodziły ładne do tego. Ale mówię Ci - bez wredności do pierwszej dziesiątki rankingu wejść się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 18:16 A co się tak kol. Skrobosz rzuca, że reakcja autora wątku jest "skandaliczna"? On też należy do czołówki. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 18:37 kochanica-francuza napisała: > A co się tak kol. Skrobosz rzuca, że reakcja autora wątku jest "skandaliczna"? A nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 20:08 Bo moim zdaniem też jest, niezależnie od meritum. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 23:54 pavvka napisał: > Bo moim zdaniem też jest, niezależnie od meritum. A moim zdaniem , ty byś tego nie zrobił i basta. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Pozytywne różnice płci. 21.11.06, 10:48 kochanica-francuza napisała: > A moim zdaniem , ty byś tego nie zrobił i basta Nie tylko BYM. Ja to już kiedyś zrobiłem. Czyli nie znasz mnie wystarczająco dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behemot8 Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 10:58 Co to znaczy "różnica pozytywna" i "różnica negatywna"? Nie rozumiem o co pytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 11:01 Możemy się kłócić, że mężczyźni myślą penisem, śmierdzą bardziej od kobiet a kobiety...itp ale nie o pyskówkę mi chodzi a o pozytywy. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 11:06 Różnica penis-wagina jest IMO bardzo pozytywna. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 11:06 Kobiety są piękne i łagodne, a mężczyźni silni i stanowczy - o coś takiego Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 11:11 Kobiety są uległe i opiekuńcze a mężczyźni agresywni i przebojowi.P Kobiety są pasywne a mężczyźni aktywni.PP Tomcio chce sobie tabelki ze stereotypami zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 11:13 triss_merigold6 napisała: > Kobiety są uległe i opiekuńcze a mężczyźni agresywni i przebojowi.P > Kobiety są pasywne a mężczyźni aktywni.PP > Tomcio chce sobie tabelki ze stereotypami zrobić. To własnie różnice prowadzące do sporów. A takie które są dobre? Uważam, że kłamstwem jest mówić że różnic nie ma. (no chyba, że jest się faszystą) Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 13:27 To jest jakas kołomyja logiczna. Nie mówimy, że róznic nie ma. Mówimy, że nie wszyscy się różnią. W ten sposób, ci co się mało różnią nie są pokrzywdzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Podstawowe tabelki różnic 20.11.06, 17:20 kochanica-francuza napisała: > są u Helen Cixous. pardon, Helene Cixous. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 11:11 Ciepło. Ale o coś pozytywnego. Co nie prowadzi do posądzeń o szowinizm ale co jest akceptowane przez obie strony. Czyż nie kochamy też tego czego mieć nie możemy? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 11:15 To podaj przykład "pozytywnej różnicy", bo ja też, jak kot b., mam problem ze zrozumieniem pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Cechy kobiet 20.11.06, 11:20 Lepsze dostosowanie do świata. Wzajemne wspieranie się kobiet. Mniejsza agresja. Subtelność. Piękno. Itd. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Cechy kobiet 20.11.06, 11:25 Z czego wynika, że z mężczyznami kojarzy się niedostosowanie, agresja, prostackość i brzydota. I na czym polega pozytywność tej różnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Cechy kobiet 20.11.06, 11:28 Demonizujesz antycechy bo wcale nie oznaczać musi że takie antycechy są. Pozytywy są po stronie kobiety i o te pozytywy chodzi. Ale już nie pytam ciebie boś t..y. Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Cechy kobiet 20.11.06, 11:31 Nie demonizuje. Różnice muszą tu być na zasadzie przeciwieństw, skoro mamy uogólniać. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Cechy kobiet 20.11.06, 11:35 Ale jesteście wrażliwe/i jak ślązacy na punkcie swojej śląskości. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Cechy kobiet 20.11.06, 12:01 Cytuję z Twojego posta nt. cech kobiet: "Lepsze dostosowanie do świata. Mniejsza agresja." Stopień wyższy implikuje porównanie z czymś innym. A więc dostosowanie lepsze niż co? Agresja mniejsza niż u kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Rozmowa z wami jest Kazimierowska:) 20.11.06, 12:05 pavvka napisał: > Czyli np. mężczyźni też są piękni, ale kobiety piękniejsze, mężczyźni też są > nieagresywni, ale kobiety jeszcze bardziej? Przekonałeś mnie :-) No to może teraz po ciężkich trudach, zapętleniach i prostowaniu znaczenia słów gdy już doszliśmy do sedna to może porozmawiamy o tym sednie. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Cechy kobiet 20.11.06, 11:31 Pozytyw nie może istnieć bez negatywu - musi być w stosunku do czegoś. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Cechy kobiet 20.11.06, 11:33 A może róznica polega na posiadaniu wiekszej ilości plusów? Demonizujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Cechy kobiet 20.11.06, 11:37 tomekpk napisał: > A może róznica polega na posiadaniu wiekszej ilości plusów? Czyli np. mężczyźni też są piękni, ale kobiety piękniejsze, mężczyźni też są nieagresywni, ale kobiety jeszcze bardziej? Przekonałeś mnie :-) > Demonizujecie. Dlaczego -cie? Ja jestem jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Cechy kobiet 20.11.06, 12:02 pavvka napisał: > Czyli np. mężczyźni też są piękni, ale kobiety piękniejsze, mężczyźni też są > nieagresywni, ale kobiety jeszcze bardziej? Przekonałeś mnie :-) No to może teraz po ciężkich trudach, zapętleniach i prostowaniu znaczenia słów gdy już doszliśmy do sedna to może porozmawiamy o tym sednie. Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Cechy kobiet 20.11.06, 11:40 Piszesz bez sensu. Jak to większej ilości plusów? Kobiety są ciepłe, ale mężczyźni też są ciepli, mężczyźni są odważni, ale kobiety też są odważne. Do tego by się sprowadzało to, co Ty sugerujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Cechy kobiet 20.11.06, 11:44 To by sugerowało podobieństwa a nie różnice. Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Cechy kobiet 20.11.06, 17:07 triss_merigold6 napisała: > To by sugerowało podobieństwa a nie różnice. Tak dokladnie, to by sugerowalo, ze jestesmy przedstawicielami jednego gatunku, o czym tomekpk i inne natchnione trolle nader czesto zapominaja. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Cechy kobiet 20.11.06, 11:59 A ty to do mnie mówisz? Gdzieś ty to przeczytała bo chyba nie w moim poscie. Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Cechy kobiet 20.11.06, 12:28 tomekpk napisał: > A ty to do mnie mówisz? > Gdzieś ty to przeczytała bo chyba nie w moim poscie. Tak, "a to ja do Ciebie mówię". Logicznie przedstawiam Ci, że podanie różnic unikając seksizmu jest nierealne. Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Ale o czym mowimy 20.11.06, 17:24 Zeby zaczac roztrzasac mityczno-demoniczne roznice miedzy plciami, trzeba by sie zastanowic, na ilu i jakch plaszczyznach to robimy. Np: - biologia itd - plaszczyzna spoleczna: sa badania, ktore skupiaja sie na tym, jakich cech sie oczekuje od jakiej plci i tu chyba trafia tomek. Dla niego plec jest biologiczna i spoleczna wlasnie (kobiety-istoty-z-cipka sa lagodne i cieple, mezczyzni-istoty-z-fiutkiem - bog raczy wiedziec jacy, ale nie gorsi - nawiasem mowiac, tomek ma chyba problem z okresleniem swojej i innych meskosci) - psychologiczna: jacy sa _naprawde_ k i m i czy istotnie sa jakies mityczne cechy ludzkie (inteligencji, psychiki, temperamentu) wlasciwe tylko jednej plci (w te kolei dziurke trafia jasio k, kompletnie niezrazony tym, ze zalosenie brak mu dowodow). Nie znam wynikow badan, ktore by dowodzily np ze odwaga jest cecha wylacznie meska (albo w 90% meska), a chec poswiecen - wylacznie kobieca. Chetnie poznam. Anyone? - duchowa: wiem, ze niektorzy w duchy nie wierza, ale. Z moich duchowych doswiadczen wynika, ze _na_pewnym_etapie_ duchowej sciezki kobieca duchowosc rozni sie od meskiej, to znaczy kobieca ma niejasny cielesno- seksualny podtekst, a meska duchowe doswiadczenia probuje ogarnac intelektem. Trudno to wytlumaczyc bez odsylania do pism mistykow plci obojga. Prawda jest tez taka, ze na wyzszym poziomie duchowego rozwoju te roznice miedzy k i m znikaja. - tozsamosciowa: sa osoby biologicznie uznawane za kobiety, ktore czuja sie mezczyznami, sa mezczyzni, ktorzy czuliby sie bardziej na miejscu jako kobiety. Jakiej plci jest transseksualista - przed i po operacji? Jakiej transwestytka? Jakiej cross-dresser? Od dawna trzymam sie pogladu (nienowego zreszta), ze plec to wielowymiarowe zjawisko, ze mozna byc 'bardziej' i 'mniej', mozna byc w pewnych kwestiach obuplciowcem, w innych zdecydowanie jednoplciowcem, a w jeszcze innych - odmiennoplciowcem. I jesli sie jest mocno soba, to nie trzeba odpowiadac zerojedynkowo na pytanie, czy jest sie chlopcem czy dziewczynka. Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Ale o czym mowimy 21.11.06, 01:28 illiterate napisała: > I jesli sie jest mocno soba, to nie trzeba odpowiadac > zerojedynkowo na pytanie, czy jest sie chlopcem czy dziewczynka. Po co? Żeby było jasno, a nie ciemno. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Ale o czym mowimy 21.11.06, 11:53 johnny-kalesony napisał: > illiterate napisała: > > > I jesli sie jest mocno soba, to nie trzeba odpowiadac > > zerojedynkowo na pytanie, czy jest sie chlopcem czy dziewczynka. Po co? > > Żeby było jasno, a nie ciemno. A co jasieńku, boisz się ciemności, czy tego co się czai w mroku...Twojej duszy? ;-) > > > Pozdrawiam > Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Ale o czym mowimy 21.11.06, 08:42 Illi, czy możesz bardziej rozwinąć wątek duchowości. To akurat b. ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Ale o czym mowimy 21.11.06, 12:12 Nie moge, bo musialabym tu opisac rozne bardzo osobiste i dosc nieprawdopodobne doswiadczenia. Jesli jestes zainteresowana tematem, odsylam Cie do przeswietnej 'Biegnacej z wilkami'. Jesli przebrnie sie przez egzaltowany poczatek i zniesie zawezanie interpretacji do perspektywy feministycznej, jest to bardzo madra, inspirujaca i rozwijajaca duchowo ksiazka. Odpowiedz Link Zgłoś
idealista6 Re: Ale o czym mowimy 21.11.06, 18:59 Niezłe.ktos zadał pytanie a inni odsyłają pytajacego do literatury.Widocznie odpowiadający nie wie na czym polega różnica płci. Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Ale o czym mowimy 21.11.06, 22:51 No tu się idealista akurat niezbyt wstrzeliłeś. Co jak co, ale illi to ani o brak chęci, ani też o brak wiedzy nie podejrzewam. Odpowiedz Link Zgłoś
idealista6 Re: Ale o czym mowimy 22.11.06, 17:44 Strzał, masz rację nie trafiony.Pytanie zadającego jest jak przysłowione włożenie kija w mrowisko.Interpretacja włanczających się do dyskusji jest za to ciekawa.<penis i wagina> to prawda .Ale czy tylko to nas różni? to jest najważniejsze?Jest tyle innych cech które nas różnią.Ważne jest aby te cechy w zyciu się dopasowały i pomogły razem żyć,mieszkać,kochać w chwilach dobrych i złych. Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Ale o czym mowimy 22.11.06, 21:03 Mi istotnie wiele brakuje pod wzgledem intelektu, w dodatku to, co wiem, pakuje w dosc nieporadna forme - ale nie rozumiem, dlaczego mi to wytykasz? Mam prawo do ignorancji i glupoty, o ile tym nikogo nie krzywdze. O roznicach plci napisalam powyzej - jesli rzeczywiscie masz ochote podyskutowac, a nie wytykac innym ich braki, to zapraszam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=52503672&a=52531642 Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Cechy kobiet 20.11.06, 17:09 tomekpk napisał: > Lepsze dostosowanie do świata. Wzajemne wspieranie się kobiet. Mniejsza > agresja. Subtelność. Piękno. Itd. To sa moze cechy poszczegolnych kobiet, ale mezczyzn rowniez. Znam pieknych, dostosowanych mezczyzn. Znam piekne dostosowane kobiety. Znam osobnikow agresywnych i tak podlych ze az brzydota wylazi im na ryje. Obie plcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Cechy kobiet 20.11.06, 17:21 tomekpk napisał: > Lepsze dostosowanie do świata. Na to to ja jestem najlpeszym przykładem. ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolyta Re: Cechy kobiet 20.11.06, 17:24 >Piękno. I piekno to niby ta wewnetrzna cecha? chyba, ze o piekno macicy ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Cechy kobiet 20.11.06, 18:05 tomekpk napisał: > Lepsze dostosowanie do świata. Wzajemne wspieranie się kobiet. Mniejsza > agresja. Subtelność. Piękno. Itd. Czyli jednak :))))))))))))))) ale jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 17:02 Mnie oczywiscie przyszly do glowy takie przyjemne roznice, ktore jesli sie uzupelniaja to jest przyjemnie. Jesli chopdzi o inne roznice to kobiety tez roznia sie miedzy soba, mezczyzni miedzy soba. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Pozytywne różnice płci. 20.11.06, 17:04 I o te przyjemne chodzi właśnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: opowiedz o tych przyjemnych. Prosze:) 20.11.06, 17:15 Najprzyjemniejsza roznica pomiedzy mezczyzna a kobieta jest roznica plci. Penis- wagina jak ci juz paffek powiedzial. Ja lubie tez to ze faceci maja lekko kwadratowe tylki a nie okragle jak kobiety. O cechach charakteru napisalam juz wyzej. takowe roznica sa pomiedzy kazdym i nie rozdzialelebym tego na plcie. Ja na przyklad charakterem mniej roznie sie od mojego meza niz niejednej znajomej. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: opowiedz o tych przyjemnych. Prosze:) 20.11.06, 17:23 evita_duarte napisała: > Najprzyjemniejsza roznica pomiedzy mezczyzna a kobieta jest roznica plci. Penis > - > wagina jak ci juz paffek powiedzial. Ja lubie tez to ze faceci maja lekko > kwadratowe tylki a nie okragle jak kobiety. I kwadratowe gęby. (nie mylić ze szwarcym) Odpowiedz Link Zgłoś
cito1 Re: opowiedz o tych przyjemnych. Prosze:) 20.11.06, 17:31 Tomcio mnie zagaduje na gg a tu taki ciekawy temat mnie omija????? Ja znów starym kawałem, starzy już tak mają: Jaś i Małgosia kłócą się kto lepszy dziewczynka, czy chłopczyk. W końcu Jaś wyciąga oręż i pokazuje w całej swej krasie penisa : - A my mamy członka a wy nie. Małgosi się przykro zrobiło, pobiegła do mamy do domu. Po chwili radosna wróciła, podniosła spódniczkę: - A my mamy ... ( wpisać dowolne ) dzięki czemu możemy mieć ile chcemy członków :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: opowiedz o tych przyjemnych. Prosze:) 20.11.06, 17:35 E tam, członek. PZPR też miała dużo członków i co...? Odpowiedz Link Zgłoś
cito1 Re: opowiedz o tych przyjemnych. Prosze:) 20.11.06, 17:36 Teraz są kryształowe wibratory więc te różnice płci się zacierają. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Tomek usatysfakcjonowany 20.11.06, 17:41 wyjasnieniem roznic czy nie bardzo? Moze chce wiecej szczegolow. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Tomek usatysfakcjonowany 20.11.06, 17:41 pewnie im więcej tym lepiej. Ale dostałem prawie wystarczająco na gg:) Odpowiedz Link Zgłoś
cito1 Re: Tomek usatysfakcjonowany 20.11.06, 17:43 O żesz w mordę. Nie pisz im co robimy zaczną hakować, podglądać . Odpowiedz Link Zgłoś
cito1 Re: Tomek usatysfakcjonowany 20.11.06, 17:48 Mój fetysz to zapach tabakory, twarz wtulić w koszulę na piersi, zarościk na policzku. To da tylko mężczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Tomek usatysfakcjonowany 20.11.06, 17:44 na gg? Wiecej wyjasnien dostalbys w sypialni, ale juz pewnie nie od cito Odpowiedz Link Zgłoś
cito1 Re: Tomek usatysfakcjonowany 20.11.06, 17:45 Ja chcę przez skype!!!! Z maseczką na twarzy można podczas obierania mniamnioków. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Tomek usatysfakcjonowany 20.11.06, 17:47 evita_duarte napisała: > na gg? > Wiecej wyjasnien dostalbys w sypialni, ale juz pewnie nie od cito Tak naprawdę Evito wyjaśnien nie potrzebuje. Po prostu ciekawi mnie zdanie innych bym mógł doszlifować wiedze Odpowiedz Link Zgłoś
cito1 Re: Tomek usatysfakcjonowany 20.11.06, 17:50 Skoro masz wiedzę to teraz szlifuj na warsztatach, czas na praktyczną naukę zawodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Pozytywne różnice płci. 21.11.06, 01:31 evita_duarte napisała: > Mnie oczywiscie przyszly do glowy takie przyjemne roznice, ktore jesli sie > uzupelniaja to jest przyjemnie. > > Jesli chopdzi o inne roznice to kobiety tez roznia sie miedzy soba, mezczyzni > miedzy soba. Tak jest - nikt nie śmie zaprzeczyć, jednak różnice między płciami wydają się być znacznie większe niż te wewnątrzpłciowe. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Pozytywne różnice płci. 22.11.06, 18:30 johnny-kalesony napisał: > evita_duarte napisała: > > > Mnie oczywiscie przyszly do glowy takie przyjemne roznice, ktore jesli si > e > > uzupelniaja to jest przyjemnie. > > > > Jesli chopdzi o inne roznice to kobiety tez roznia sie miedzy soba, mezcz > yzni > > miedzy soba. > > Tak jest - nikt nie śmie zaprzeczyć, jednak różnice między płciami wydają się > być znacznie większe niż te wewnątrzpłciowe. > > > Pozdrawiam > Keep Rockin' I tajemnica polega na tym, że te różnice są kwintesencją życia a kto ich nie widzi wiele traci. Trzymaj się pielgrzymie Odpowiedz Link Zgłoś