21.11.06, 11:14
Wczoraj siedzimy sobie we dwie z córą, gadamy , rysujemy. Postanowiłam zmyć
naczynia więc staję przy zlewie, a moja córa na to
-O! Będziesz zmywała, a ty umiesz, mamo?. To ja sobie popatrzę.
I rozwala się na krześle jak w kinie.

No, rzeczywiście, rzadko zmywam ale bez przesady...
Obserwuj wątek
    • hankam Re: Kolacja 24.11.06, 23:52
      Cos mi to przypomina.
      Gdy moja corka miala trzy i pol roku przeprowadzilysmy sie do moich rodzicow. W
      kuchni krolowala babcia, ja najwyzej herbate robilam. Az przyszedl dzien, ze
      dziadkowie poszli gdzies w gosci, dziecko zazadalo jedzenia, powiedzialam, ze
      zaraz zrobie kolacje, na co moja corka, z najwyzszym zdumieniem, z okraglymi
      oczami, zapytala:
      - To ty umiesz?!!!
      • jottka hobby 05.01.07, 22:19
        to mi przypomina historię ponurą - otóż z jakiejś okazji opowiadałam znajomej w
        starszym wieku, że moja mam, kobieta zapracowana zawodowo, nie miała czasu na
        robienie obiadów i ogólnie na czynności domowe, tu chciałam dojść do puenty,
        kiedy znajoma przerwała mi - 'nie chciało jej się!'

cokolwiek mnie przytkało, więc mówię - 'nieno, posiadałam jeszcze tatusia, tatuś
        swego czasu bardzo dobrze gotował' i tu znowu chciałam dojść do puenty, kiedy
        znajoma przerwała mi - 'aaa, miał takie hobby! no zdarzają się tacy mężczyźni'

prawdę mówiąc, po tym tekście zamilkłam totalnie, bo rozmowa zrobiła sie w moim
        odczuciu kabaretowa, ale utkwiła mi w pamięci:( obawiam się, że ten model
        rozumowania ma się świetnie w kraju naszym
        • beata2802 Re: hobby 11.01.07, 08:13
          > prawdę mówiąc, po tym tekście zamilkłam totalnie, bo rozmowa zrobiła sie w
          > moim odczuciu kabaretowa

O rety, nie dość, że Ci przerywa dwa razy (chamstwo), to jeszcze po to, żeby
          wyrazić TAKI pogląd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka