bengal 19.03.07, 16:02 wreszcie kots sie deklarowal calkowicie po drugiej stronie serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,3984761.html i jeszcze: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=59048646&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bitch.with.a.brain Re: AAAAA aborcja 19.03.07, 17:38 nie wzrusza mnie jego nawrocenie Odpowiedz Link Zgłoś
ppg7 Re: AAAAA aborcja 19.03.07, 22:20 > nie wzrusza mnie jego nawrocenie On się nie nawrócił, on się odwrócił No cuż jak ktoś nic nie może dać to daje możliwość zabijania Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: AAAAA aborcja 19.03.07, 23:41 on sie cały czas odwraca raz w jedną raz w druga.Juz sam nie wie czy ma dać d... na lewo czy na prawo Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: AAAAA aborcja 19.03.07, 18:09 Nie wierzę mu.Nawet gdyby się im udało wygrać następne wybory,nie sądze,żeby cokolwiek zrobili poza specdaninami dla Watykanu w charakterze daniny przeprośnej.Przebłagalnej za te obiecanki. Odpowiedz Link Zgłoś
bengal a ja mam nadzieje 19.03.07, 19:25 bo chyba pierwszy raz sie tak zdarzylo (naszej najostatniejszej historii), ze polityk duzej partii zadeklarowal sie zdecydowanie za. kocia_noga napisała: > Nie wierzę mu.Nawet gdyby się im udało wygrać następne wybory,nie sądze,żeby > cokolwiek zrobili poza specdaninami dla Watykanu w charakterze daniny > przeprośnej.Przebłagalnej za te obiecanki. Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: a ja mam nadzieje 19.03.07, 20:28 Facet buduje w ten sposob tozsamosc partii - w obyczajowej opozycji do tego, co jest teraz. Cyniczna polityka, zadne tam cudowne nawrocenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behemot8 Re: a ja mam nadzieje 19.03.07, 21:04 Raczej się nie myli, ale to przeciez i tak jakieś światełko w tunelu. Niechby to był i koniunkturalizm (zapewne jest)... do tej pory koniunkturalizmem było wchodzenie w d... kosciołowi. To dobrze, że ktos zauważył, ze na podlizywaniu się drugiej stronie też można zyskać. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: a ja mam nadzieje 19.03.07, 21:31 Kota, ja to już przerabiałam!Jasne,ze szuka głosów, ale NIC NIE ZROBI. Odpowiedz Link Zgłoś