bri 18.04.07, 12:32 Ja jestem w szoku. Co to będzie, co to będzie? Podobno warunkiem było wybudowanie autostrad pomiędzy wszystkim miastami, w których będą rozgrywki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
falafala Re: OT - mamy to Euro 18.04.07, 12:34 dziki szal, zeby wszytsko poszlo zgodnie z planem i bysmy te pieniadze umieli zagospodarowac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: OT - mamy to Euro 18.04.07, 12:36 Chyba zacznę się modlić. Swoją drogą nie wiem czy w Warszawie da się mieszkać przez najbliższe pięć lat. Może lepiej się gdzieś wyprowadzić i wrócić dopiero jak wszystko wybudują i wyremontują... Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: OT - mamy to Euro 18.04.07, 12:55 Co Ty, przecież w Warszawie nigdy nic się nie da zrobić. Ja tam na razie śpię spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: OT - mamy to Euro 18.04.07, 14:41 Jeśli się nic nie da zrobić to wyjadę ze wstydu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-czy-klak Re: OT - mamy to Euro 18.04.07, 12:39 jest kasiora na to więc niemcy pewnie wybuduja nam te autostrady:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: OT - mamy to Euro 18.04.07, 13:03 Na pewno sporo prostytutek i chamstwa z całej Ojropy;) To jedyne co może mi popsuć te mistrzostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: OT - mamy to Euro 18.04.07, 15:02 bri napisała: > Ja jestem w szoku. Co to będzie, co to będzie? Podobno warunkiem było > wybudowanie autostrad pomiędzy wszystkim miastami, w których będą rozgrywki. Już podskoczył indeks giełdowy.Z jednej strony to fajnie, że będa autostrady i ze (mam nadzieję ) pod jakąś kontrolą,żeby grubsze przekręty nie były za częste,ale z drugiej strony umocni to Pisuarów. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: OT - mamy to Euro 18.04.07, 15:17 Tak,ze ludzie będa kojarzyć brak bezrobocia i nowe autostrady z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: OT - mamy to Euro 18.04.07, 15:33 W ogóle nie wierzyłam, że my wygramy więc chyba jednak nie. A teraz nie wierzę, że wszystko się uda na czas i w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: OT - mamy to Euro 18.04.07, 15:43 A co masz do PiSuarów oprócz polskiego nihilizmu na wszytko co istnieje w tym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: OT - mamy to Euro 18.04.07, 15:47 Do Pisuarów mam awersję i życzenie,żeby jaknajszybciej zeszli ze sceny.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Edgar ... 18.04.07, 15:52 Na konferencji Edgar Gosiewski pokazał się w kibicowskim szaliku, wyczerpująco opowiadając o naszych staraniach. Czyżby mecz finałowy miał się rozegrać na boisku LSZu we Włoszczowej? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka W zastępstwie Kochanicy... 18.04.07, 16:23 Nie Włoszczowej, tylko Włoszczowie. Chyba, że mówisz też "w Warszawej" Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: W zastępstwie Kochanicy... 18.04.07, 17:10 Właściwie to nie wiem dokładnie jak brzmi nazwa tej miejscowości, ponieważ nie bryluję w dekadenckim kręgu elit. Skoro jednak (jak mi się wydawało) nazwa w mianowniku brzmi "Włoszczowa", przypuszczałem że miesjcownik powinien przyjąć postać "Włoszczowej". Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: OT - mamy to Euro 18.04.07, 23:43 Cudnie olewać newsy, wszyscy o jakimś Euro dziś, a ja i tak nie wiem o co chodzi :). Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: OT - mamy to Euro 20.04.07, 08:50 mnie sie robi już niedobrze, w radyju nałokrągło o ełro Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: OT - mamy to Euro 20.04.07, 09:57 Dzwonił mój syn i mówi,że oglądał jakis program w tiwi oczywiście o euro i zaproszony ksiądz (księdza się zaprasza do wszystkiego) rzekł, że zawdzięczamy to szczęście wstawiennictwu Ojca Świętego. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: OT - mamy to Euro 20.04.07, 10:06 skrzydlate napisała: > mnie sie robi już niedobrze, w radyju nałokrągło o ełro Przełącz się na Radio Matwarz Odpowiedz Link Zgłoś