niedo-wiarek 05.10.07, 12:16 Lekcja poglądowa: www.gazetawyborcza.pl/1,79853,4548186.html :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pavvka Wykorzystywanie wg Nelly 05.10.07, 13:12 Oj, nie doceniasz Nelly. Mało która kobieta potrafi osiągnąć takie szczyty illogiki jak ona. Cytat z tegoż wywiadu (trochę skrócony dla klarowności): "GW: Chodzi o to, co oni (PiS) z panią zrobili. NR: A co oni ze mną zrobili? GW: Wykorzystali. NR: Nie. To ja ich wykorzystałam. Ja słynę z tego, że wykorzystuję mężczyzn bardzo umiejętnie, a mężczyźni dają się wykorzystywać (...) GW: No to pani wykorzystała Jana. NR: Ja uważam, że tak naprawdę my, kobiety, nie jesteśmy w stanie prawdziwie wykorzystywać. My tak mówimy, a tak naprawdę dbamy o nich, o dzieci, o rodziny. Tak mamy w naturze, tak nas stworzył Bóg." Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Wykorzystywanie wg Nelly 05.10.07, 13:29 czytałam to dziś przy śniadaniu i szczerze podziwiam panie dziennikarki, że w ogóle ten stek bzdur opublikowały. ja bym to do kosza pieprznęła. równie dobrze można przeprowadzić wywiad z krawężnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś