przeznaczenie_eu 18.12.07, 09:26 Jesteś taka dobra za jaką się uważasz? Masz potencjał? Należysz do elity? Super Test IQ zdradzi CI to. Sprawdź się! tinyurl.com/3xjanm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ell.a Re: Super Test IQ! 18.12.07, 09:52 A ile kosztuje otrzymanie wyniku? Sam test łatwy. Pzdr. ell.a Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Super Test IQ! 18.12.07, 10:53 A może nie test łatwy, tylko Ty taka ynteligientna? Odpowiedz Link Zgłoś
ell.a Re: Super Test IQ! 18.12.07, 11:15 > A może nie test łatwy, tylko Ty taka ynteligientna?< A może... W każdym razie doczytałam, ze koszt wyniesie 18 zł więc inteligentnie pozostanę przy moim wyniku Narodowego Testu Inteligencji - 139 pkt. Pzdr. ell.a Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Super Test IQ! 18.12.07, 11:40 Do Dody Ci trochę brakuje... ale może to i lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ell.a Re: Super Test IQ! 18.12.07, 11:56 > Do Dody Ci trochę brakuje... ale może to i lepiej.< No, za mało do Mensy... Pzdr. ell.a Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Super Test IQ! 18.12.07, 10:46 Wyszło mi 129 - podwyższona wartość powyżej średniej. Wynik kosztuje dwa smsy (po nieustalonej cenie) i rejestrację w serwisie. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Super Test IQ! 18.12.07, 10:54 Jak po nieustalonej cenie, to skąd wiesz, że Ci po tysiąc nie policzą? Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Super Test IQ! 18.12.07, 10:58 Fcuk! Zakładałam, że skoro nie podali ceny to płaci się jak za normalnego SMSa, ale to: www.iq-test.pl/dealer_system.php zmienia trochę mój pogląd w tym temacie :( Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Super Test IQ! 18.12.07, 11:00 Hm... Zdaje się 18 PLN mnie to kosztowało. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Super Test IQ! 18.12.07, 11:03 I te 18 PLN powinnaś sobie odjąć od wyniku :-P Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Super Test IQ! 18.12.07, 12:33 Wyszlo mi ze najlepiej poszlo mi zadaniwe z sms. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Super Test IQ! 18.12.07, 13:48 Ja tez nie wysłałam SMS, ale nie łączyłabym tego z intelygencją tylko z wrodzonym skąpstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Super Test IQ! 18.12.07, 16:59 > tylko z wrodzonym skąpstwem. brak naiwnosci, to skapstwo? a nawet jesli, to i tak znam swoja wartosc, bez watpliwej jakosci testow Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Super Test IQ! 18.12.07, 19:55 dziękuję, już miałam oficjalny test IQ, nie narodowy, tylko zwykły - 131, do Mensy się nie załapałam. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: Super Test IQ! 18.12.07, 23:02 już kiedyś go robiłam, jakoś tak wyszło, że gdybym mieszkała w Stanach byłabym członkiem ichniej Mensy, w Europie nie.. hehe.. w sumie nieźle, biorąc pod uwagę ze to olałam w pewnym momencie Odpowiedz Link Zgłoś
rydzo Haha 05.01.08, 17:06 Wielka sciema ale ludzie sie nabieraja. I nawet takie zdolne feministki ;) Po [pierwsze cena za 2 SMSy to 18zl +22% VAT wiec wychodzi sporo. A do tego ktos na Was niezle zarobil. Bo te testy to widac, ze sa jedynie sposobem na zlapanie kasy od jeleni (OK: od jelonek). Jesli ktos zrobil ten test i sie szczyci wynikiem to chyba nigdy nie robil normalnego testu IQ. Bo ten to zwykla latwizna aby zachecic ludzi do wyslania SMSow bo przeciez test poszedl dobrze to sie potem wynikiem pochwale. Odpowiedz Link Zgłoś
karolana Re: Haha 05.01.08, 19:09 > Wielka sciema ale ludzie sie nabieraja. I nawet takie zdolne feministki ;) > Po [pierwsze cena za 2 SMSy to 18zl +22% VAT wiec wychodzi sporo. A do tego kto > s na Was niezle zarobil. Bo te testy to widac, ze sa jedynie sposobem na zlapan > ie kasy od jeleni (OK: od jelonek). > Jesli ktos zrobil ten test i sie szczyci wynikiem to chyba nigdy nie robil norm > alnego testu IQ. Bo ten to zwykla latwizna aby zachecic ludzi do wyslania SMSow > bo przeciez test poszedl dobrze to sie potem wynikiem pochwale. Grzybuniu, a se przeczytaj najpierw ile osób wysłało te smsy, co? Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Haha 16.01.08, 21:36 test do mensy 25zł test rozrywkowy tu 18+22% nie jest to duża cena za rozrywke testy IQ papierowe od 9.90 w empiku - można poćwiczyć, a przy okazji pobawić się Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Super Test IQ! 17.01.08, 08:54 Nie wierzę w testy na inteligencję. Moim zdaniem one się sprawdzają tylko, jeśli chodzi o ocenianie zdolności do uczenia się dzieci w szkole. Po to zresztą zostały pierwotnie opracowane. Testy na inteligencję nie oceniają np. inteligencji emocjonalnej. Jest to odp. na pytanie dlaczego durna Doda punktuje tak wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś