facetciacho 20.12.03, 14:24 bo takie sa w koncu faministki acha i jeszcze te nazekajace na brak powodzenia u mezczyzn sie w to bawia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oziebla:(( Re: ozieble idiotki IP: 62.111.226.* 20.12.03, 14:36 powiedział, co wiedział, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu: (((((((((( mądrala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisuar Re: ozieble idiotki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 14:43 A ty się czym bawisz?Sztuczną pochwą na baterie???Buhahahahaha...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samica Re: ozieble idiotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 16:18 Tu cię dopadłam - i tu ci odpiszę, bo tamten wątek o mężatkach niech spadnie w zaświaty. Przysłałabym ci może moją fotkę, ale byś się zakochał i miałabym znowu problemy z mężem, jak najprawdziwszym i naprawdę zazdrosnym. może nie tak jak mąż ali,vide-koszmar małżeński, ale też groźnym. ale czemu ty tak wpadasz w skrajności, raz oziębłe idiotki, raz napalone? Odpowiedz Link Zgłoś
facetciacho samico przeslij ja ci tez przesle oto.. 20.12.03, 16:35 maj mail troy78@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samica Re: samico przeslij ja ci tez przesle oto.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 16:54 Twoja skrzynka wywaliła mój mail. żałuj. Odpowiedz Link Zgłoś
maemae Re: ozieble idiotki 20.12.03, 18:22 to ciekawe. tylko rozwin, bardzo prosze. ozieble? bo co, bo nie chca cie wyreczac w domu, aha, nie udaja glupszej niz ty - wtedy bylyby kobiece. a idiotki??? wiecej precyzji, wiecej przykladow, jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbinator Re: ozieble idiotki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.03, 20:49 Miło cię spotkać na tym forum, ciasteczko. Jak tam twoje problemy, te z forum Kobieta? Nadal tylko jedna kobitka dziennie cię zaczepia i masz z tego powodu kompleksy? Głowa do góry! W końcu nie każdy musi być przystojny i sexy, zresztą pomyśl tylko jakie ciężkie zycie muszą mieć twoi atrakcyjniejsi koledzy i koleżanki - ich codziennie podrywa przynajmniej kilkanaście osób różnych płci... Zresztą być może z wiekiem ci się statystyka poprawi. Dla większości kobiet chłopcy w twoim wieku są mało atrakcyjni, właściwie mężczyzna zaczyna się gdzieś tak od 26-27 roku życia. Więc czekaj spokojnie, ucz się pilnie (kobiety cenią także intelekt...) I nie płacz więcej tak żałościwie... to bardzo niemęskie... Pozdr. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot_dog Re: ozieble idiotki IP: *.crowley.pl 21.12.03, 13:20 Maly chlopcik dostal komputer i siobie pise. Weź się lepiej do jakiejś roboty ty kurzy móżdżku, pomóż mamie przy swiątecznych porządkach, albo wynajmij się jako Święty Mikołaj,będzie z tego jakiś pożytek. Odpowiedz Link Zgłoś