Dodaj do ulubionych

czy to ciąża

04.10.09, 14:56
Witam!
Bardzo chcialabym prosic o pomoc. Ostatni okres mialam 25 sierpnia. Z moim chlopakiem kochałam się 4-5 wrzesnia jakos tak, zabezpieczylismy się, sprawdziliśmy prezerwatywe nie pękła. Okres zazwyczaj mam w miare regularnie jakos 29-30 dni. Jednak teraz mialam dostac 26 wrzesnia i go nie ma az do dziś. Zrobilam test 26 wrzesnia wyszedl negatywny, nastepny 29 wrzesnia tez negatywny. Dzisiaj rano zrobilam kolejny i również negatywny. W połowie wrzesnia bylam przeziebiona może dlatego się spóźnia, ale nie wiem. Objawy mam takie jak co miesiąc na okres bolą mnie piersi, nerki i brzuch. Ale mimo wszystko się denerwuje, czy to może być ciąża. Bardzo prosze o pomoc.
Obserwuj wątek
    • moniakos1 Re: czy to ciąża 04.10.09, 15:16
      oczywiscie ze okres sie przesunął, jak dla mnie na 100% nie jestes w ciaży, tez
      tak miałam nieraz
      • malen-ka20 Re: czy to ciąża 04.10.09, 15:29
        mam nadzieje, bo naprawde akurat ciaza teraz nie bylabym dla mnie najlepsza sprawa a pierwszy raz tak mam. jedyne co to zauwazylam ze ostatnio czesto siusiam
        • loganmylove Re: czy to ciąża 04.10.09, 15:32
          Ja zwykle często siusiam przed okresem-organizm pozbywa się wody. Wygląda na to
          że nie jesteś w ciąży tylko okres Ci się przesunął byc może z powodu
          przeziębienia być może z innych przyczyn. Przy regularnych miesiączkach po takim
          czasie test powinien już ciążę wykazać.
          • malen-ka20 Re: czy to ciąża 04.10.09, 15:40
            no moje miesiaczki sa regularne.Ale i tak dziekuje za pomoc. I tak mysle o pojsciu do ginekologa dla stu procentowej pewnosci
          • aglaa82 Re: czy to ciąża 06.10.09, 08:19
            To prawda czasami leki przesuwają okres,alkohol,stres.Nie wiem czy
            moja odpowiedz jeszcze ci się na cos przyda ,bo pewnie juz bylas u
            lekarza.Ale ja miałam taki przypadek,że strasznie mnie bolaly
            piersi,jak nigdy i własnie nie mialam okresu,test pokazywal tez
            negatywny wynik aż do 14 tyg. ciąży!!! Lek.stwierdzil,ze miałam zbyt
            niski poziom hormonów.Natura rządzi sie swoimi prawami ;o) Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka