Gość: Aneta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 12:26 okres mam, zawsze miałam 7 dni i obficie, teraz 3 dni i mało obficie, nie byłam nigdy w ciąży.. 24 lata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidek0 Re: coraz bardziej skąpy 20.10.09, 18:50 A u lekarza byłaś i hormony badałaś, usg robiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: coraz bardziej skąpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 19:13 no i fajnie a o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes2003 Re: coraz bardziej skąpy IP: *.eden.com.pl 21.10.09, 11:31 Sprawdź sobie poziom prolaktyny, na czczo i po tabletce. Ja też mam bardzo skąpy okres i okazał się że po metaplokramidzie (chyba tak się ta tabletka nazywa, przepraszam jeśli źle napisałam), mam 13 krotny wzrost, a prawidłwy jest 2-5 krotny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: coraz bardziej skąpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 14:52 Gość portalu: agnes2003 napisał(a): > Sprawdź sobie poziom prolaktyny, na czczo i po tabletce. Ja też mam > bardzo skąpy okres i okazał się że po metaplokramidzie (chyba tak > się ta tabletka nazywa, przepraszam jeśli źle napisałam), mam 13 > krotny wzrost, a prawidłwy jest 2-5 krotny. agnes, a z Twoimi piersiami nic się nie dzieje po metoclopramidum? Też biorę te tabletki i biust mi szaleje, zastanawiałam się dlaczego, teraz chyba odkryłam powód. Nie miałam pojęcia, że prolaktyna przy tym wzrasta... Przepraszam autorkę, że się wcięłam )) Odpowiedz Link Zgłoś