viliana 28.01.04, 20:02 Proszę napiszcie ile razy brałyście postinor i jak się po nim czułyście. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
if13 Re: Do dziewczyn które brały POSTINOR 28.01.04, 21:23 Odzywam się na wezawanie. Brałam postinor dwa razy w życiu i zawsze było ok. Pamietaj jednak, że aby był skuteczny muszisz zażyć go do 72 godzin po seksie bez zabezpieczenia antykoncepcyjnego. Im wcześniej tym lepiej. Pamiętaj, że należy wziąc dwie tabletki. Ja brałam i czułam sie dobrze i nie zaobserwowałam objawów ubocznych. Wydaje mi się, że chyba nawet uregulował mi cykl. Aby kupić ten lek konieczna jest jednak recepta. Pozdrawiam i żczę seksu bez konieczności stosowania postinoru. If13 Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_dd Re: Do dziewczyn które brały POSTINOR 28.01.04, 21:49 Czesc! Ja bralam Postinor w 3 dobie po niezabezpieczonym stosunku i u mnie rowniez zadzialal.moje ogolne samopoczucie nie zmienilo sie,jednak rozregulowal moj cykl.Dostalam krwawienia w 3 dniu po jego wzieciu,a potem kiedy nadszedl normalny termin miesiaczki nie pojawila sie.Czekalam na nia 3 miesiace,az wkoncu lekarz zalecil mi leki na wywolanie okresu.nie wolno jednak stosowac Postinoru wiecej niz 1 raz w 1 cyklu. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_bk Re: Do dziewczyn które brały POSTINOR 28.01.04, 22:17 Witam. Mnie zdarzyło się raz brać postinor. Lekarka powiedziała mi że najskuteczniejszy jest do 12-24 godzin po stosunku. Dała mi wtedy swoją wizytówkę z telefonem prywatnym i kazała w sytuacjach alarmowych dzwonić w każdej chwili, ale przestrzegała również i radziła unikać postinoru. Mimo że tolerowałam go dobrze to wiele się naczytałam o jego bardzo, bardzo negatywnym wpływie na nasz organizm. Kochajcie się bezpiecznie, bez potrzeby przyjmowania takich specyfików. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek79 Re: Do dziewczyn które brały POSTINOR 29.01.04, 00:51 Oj, a ja niestety dobrze się nie czułam. Czułam się jakbym bardzo długo jeździła na karuzeli. Kręciło mi się w głowie i miałam nudności. Po kilku dobrych godzinach było o.k. Ale zadziałał. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidecka Re: Do dziewczyn które brały POSTINOR 29.01.04, 10:50 Ja pierwszą tabletke wzięłam 12 godzin po stosunku a drugą dwie godziny po pierwszej (taki zaleciła Pani w aptece). Dziś moja córka ma 17 miesięcy Oj dobrze, że nie zadziałało Odpowiedz Link Zgłoś
iwona967 Re: Do dziewczyn które brały POSTINOR 29.01.04, 11:25 Brałam kilka razy i z wyjątkiem opóźnienia okresu o kilka dni nie było żadnych skutków ubocznych. Brałam "w ostatniej chwili" i to zarówno "postinor" jak i "postinor duo" (nowa wersja. Na mnie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
pola777 Re: Do dziewczyn które brały POSTINOR 29.01.04, 12:04 ja bralam wiele razy (ok. 7) i zawsze zadzialalo owszem-ale ostatnim razem mimo iz postinor zadzialal w miesiacu kiedy go wzielam i zaczelam krwawic 3 dni po przyjeciu tabletki, to nastepne dwa cykle mialam juz tak nieregularne, ze zaszlam w ciaze w trzecim cyklu od przyjecia postinoru- w 20 dniu przy 26 dniowych poprzednich cyklach...! (teraz sie ciesze) ale uwazajcie bo strasznie rozregulowywuje wszystko i przesuwa owulacje...taka bomba hormonalna dla organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Do dziewczyn które brały POSTINOR 29.01.04, 12:57 to chyba bralas ten postinor jak antykoncepcje ? po co w ogole brac postinor jak w ogole sie nie stosuje antykoncepji i 3 m-ce pozniej zachodzi w ciaze! Odpowiedz Link Zgłoś
viliana Re: Do dziewczyn które brały POSTINOR 30.01.04, 20:50 A czy bolała Cię głowa - bo mnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
arleta75 Re: Do dziewczyn które brały POSTINOR 03.02.04, 14:59 Ja też brałam i czułam się ok. Odpowiedz Link Zgłoś