Dodaj do ulubionych

Do dziewczyn które brały POSTINOR

28.01.04, 20:02
Proszę napiszcie ile razy brałyście postinor i jak się po nim czułyście.
Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • if13 Re: Do dziewczyn które brały POSTINOR 28.01.04, 21:23
      Odzywam się na wezawanie. Brałam postinor dwa razy w życiu i zawsze było ok.
      Pamietaj jednak, że aby był skuteczny muszisz zażyć go do 72 godzin po seksie
      bez zabezpieczenia antykoncepcyjnego. Im wcześniej tym lepiej. Pamiętaj, że
      należy wziąc dwie tabletki. Ja brałam i czułam sie dobrze i nie zaobserwowałam
      objawów ubocznych. Wydaje mi się, że chyba nawet uregulował mi cykl. Aby kupić
      ten lek konieczna jest jednak recepta. Pozdrawiam i żczę seksu bez konieczności
      stosowania postinoru. If13
    • agatka_dd Re: Do dziewczyn które brały POSTINOR 28.01.04, 21:49
      Czesc! Ja bralam Postinor w 3 dobie po niezabezpieczonym stosunku i u mnie
      rowniez zadzialal.moje ogolne samopoczucie nie zmienilo sie,jednak
      rozregulowal moj cykl.Dostalam krwawienia w 3 dniu po jego wzieciu,a potem
      kiedy nadszedl normalny termin miesiaczki nie pojawila sie.Czekalam na nia 3
      miesiace,az wkoncu lekarz zalecil mi leki na wywolanie okresu.nie wolno jednak
      stosowac Postinoru wiecej niz 1 raz w 1 cyklu. pozdrawiam!
    • karolina_bk Re: Do dziewczyn które brały POSTINOR 28.01.04, 22:17
      Witam. Mnie zdarzyło się raz brać postinor. Lekarka powiedziała mi że
      najskuteczniejszy jest do 12-24 godzin po stosunku. Dała mi wtedy swoją
      wizytówkę z telefonem prywatnym i kazała w sytuacjach alarmowych dzwonić w
      każdej chwili, ale przestrzegała również i radziła unikać postinoru. Mimo że
      tolerowałam go dobrze to wiele się naczytałam o jego bardzo, bardzo negatywnym
      wpływie na nasz organizm. Kochajcie się bezpiecznie, bez potrzeby przyjmowania
      takich specyfików.
    • gosiaczek79 Re: Do dziewczyn które brały POSTINOR 29.01.04, 00:51
      Oj, a ja niestety dobrze się nie czułam. Czułam się jakbym bardzo długo
      jeździła na karuzeli. Kręciło mi się w głowie i miałam nudności. Po kilku
      dobrych godzinach było o.k. Ale zadziałał.
      • dzidecka Re: Do dziewczyn które brały POSTINOR 29.01.04, 10:50
        Ja pierwszą tabletke wzięłam 12 godzin po stosunku a drugą dwie godziny po
        pierwszej (taki zaleciła Pani w aptece). Dziś moja córka ma 17 miesięcy smile Oj
        dobrze, że nie zadziałało smile
        • iwona967 Re: Do dziewczyn które brały POSTINOR 29.01.04, 11:25
          Brałam kilka razy i z wyjątkiem opóźnienia okresu o kilka dni nie było żadnych
          skutków ubocznych. Brałam "w ostatniej chwili" i to zarówno "postinor" jak
          i "postinor duo" (nowa wersja. Na mnie działa.
          • pola777 Re: Do dziewczyn które brały POSTINOR 29.01.04, 12:04
            ja bralam wiele razy (ok. 7) i zawsze zadzialalo owszem-ale ostatnim razem mimo
            iz postinor zadzialal w miesiacu kiedy go wzielam i zaczelam krwawic 3 dni po
            przyjeciu tabletki, to nastepne dwa cykle mialam juz tak nieregularne, ze
            zaszlam w ciaze w trzecim cyklu od przyjecia postinoru- w 20 dniu przy 26
            dniowych poprzednich cyklach...! (teraz sie ciesze) ale uwazajcie bo strasznie
            rozregulowywuje wszystko i przesuwa owulacje...taka bomba hormonalna dla
            organizmu.
            • an_ni Re: Do dziewczyn które brały POSTINOR 29.01.04, 12:57
              to chyba bralas ten postinor jak antykoncepcje ?
              po co w ogole brac postinor jak w ogole sie nie stosuje antykoncepji i 3 m-ce
              pozniej zachodzi w ciaze!
      • viliana Re: Do dziewczyn które brały POSTINOR 30.01.04, 20:50
        A czy bolała Cię głowa - bo mnie tak.
        • viliana Re: Do dziewczyn które brały POSTINOR 30.01.04, 23:05
          przez kilka dni.
    • arleta75 Re: Do dziewczyn które brały POSTINOR 03.02.04, 14:59
      Ja też brałam i czułam się ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka