zagussia 06.02.04, 21:24 jeszcze raz- czy gdzies we wrocku mozna zrobic badanie kolposkopowe (i czy sie je powinno zrobic jesli cytologia jest 2), laparoskopie i usuwanie nadzerki laserem>? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus22 Re: kolposkopia/laparoskopia/laser-wrocław 07.02.04, 05:40 hey Zagussia, ja tez kiedys mieszkalam we Wrocku! tak wyglada laparoskopia.. www.fibroidcarecenter.com/treatment/images/laparoscopy.jpg chyba sie to robi pod narkoza, mam nadzieje.. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: kolposkopia/laparoskopia/laser-wrocław 07.02.04, 10:34 OCZYWISCIE, ze robi sie to pod narkoza. szkoda, ze oprocz tego schematu cytowana przez ciebie strona o tym nie mowi. W ten sposob owszem, informuje, ale tylko czesciowo, a wiec zle w dodatku moze stressowac potencjalna delikwentke. Szkoda, az ani jej autor, ani Ty o tym nie pomysleliscie. We Wroclawiu, Klajewie, Nowym "Jurku" czy gdziekolwiek kolposkopie moze wykonac kazdy przyzwoicie zaopatrzony gabinet ginekologiczny, laparoskopie kazdy przyzwoity oddzial chirurgii ginekologicznej. Powodzenia i bez strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: kolposkopia/laparoskopia/laser-wrocław 07.02.04, 20:47 >>cytowana przez ciebie strona o tym nie mowi.<< >>Szkoda, az ani jej autor, ani Ty o tym nie pomysleliscie.<< po pierwsze strona ta to tylko IMAGES na Googlu wiec tak czy siak informacji tam nie ma, wiec to moja wina, nie strony. po drugie ja wychodze z zalozenia ze jesli ktos sie decyduje na jakikolwiek zabieg medyczny to powinien sie dokladnie zorientowac co i jak. Ja zawsze dokladnie sie pytam lekarza, dowiaduje i przeszukuje Google na cokolwiek by mi nie zalecono, abym byla przygotowana. A zreszta tutaj jest takie prawo (Kanada) ze mi musza powiedziec z grubsza co i jak z obawy przed eventualnym podaniem do sadu. Wszelkie lekarstwa, zabiegi itp sprawdzam gdzie moge i jak moge, i juz raz mi sie zdarzylo w ten sposob uniknac wziecia dwoch wzajemnie wykluczajacych sie lekarstw, co przeoczyl lekarz. Nie winie go za to bo lekarzowi majacemu setki pacjentow trudno zapamietac w ciagu 10 min wizyty co kto bierze, ale tym bardziej mnie to utwierdza w przekonaniu ze leczenie trzeba tez brac we wlasne rece. taka moja filozofia, ale moze masz racje- moze powinnam ja zachowac dla siebie. W/g mnie zdjecie choc nie wyglada symaptycznie informuje na czym laparoskopia polega, wiec jesli ktos ma to miec to dlaczego ma nie wiedziec na czym to polega. Zgussia napisala przeciez ze "chyba wbija sie igle w brzuch". I wlasnie na to liczylam ze ktos napisze "tak to sie robi pod narkoza". Venus Odpowiedz Link Zgłoś
12345678mm Re: kolposkopia/laparoskopia/laser-wrocław 07.02.04, 21:18 Witam!!! Proszę napisz do mnie na adres gazetowy. Chciałabym Ci coś podpowiedzieć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: kolposkopia/laparoskopia/laser-wrocław 07.02.04, 22:03 Ale kto, bo jak ja to ja nie umiem tak robic aby mi wszedl adres na poczte. moj adres to venus22@gazeta.pl, a jak to nie do mnie to zapomnij. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
12345678mm Re: kolposkopia/laparoskopia/laser-wrocław 07.02.04, 22:05 Laparoskopia w ginekologii. <http://www.resmedica.pl/zdart4982.html> Odpowiedz Link Zgłoś
12345678mm Re: kolposkopia/laparoskopia/laser-wrocław 07.02.04, 22:17 www.resmedica.pl/zdart4982.html Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: kolposkopia/laparoskopia/laser-wrocław 07.02.04, 22:36 Swietnie! Brava ode mnie! Venus Odpowiedz Link Zgłoś