nefretete8 18.02.04, 20:52 Witam! Proszę o udzielenie mi odpowiedzi kiedy [w jakim tygodniu ,dniu{jeśli to niezbędne}]bada się poziom następujących hormonów: DHAE-S KORTYZOLu LUTEOTROPINY PROLAKTYNY FSH DZIĘKUJĘ Z GÓRY TO WAŻNE DLA MNIE,POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nefretete8 Re: HORMONY KIEDY BADANIA---do PANI DOKTOR I DZIE 18.02.04, 20:54 OCZYWIŚCIE W KTÓRYM TYG.CYKLU[PRZEPRASZAM NIE NAPISAŁAM] Odpowiedz Link Zgłoś
malenkaosa Re: HORMONY KIEDY BADANIA---do PANI DOKTOR I DZIE 19.02.04, 14:23 ja mialam badania prolaktyny i testosteronu miedzy 16 a 25 dniem cyklu pozostale to nie wiem kiedy sie powinno zbadac Odpowiedz Link Zgłoś
kathrin78 Re: HORMONY KIEDY BADANIA---do PANI DOKTOR I DZIE 19.02.04, 18:54 3dc: LH, FSH, prolaktyna, DHEAS Kortyzol - obojętne, różne wartości uzyskuje się w zależności od godziny pomiaru. Najczęściej pomiar wykonuje się rano. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: HORMONY KIEDY BADANIA---do PANI DOKTOR I DZIE 20.02.04, 22:34 nefretete8 napisała: > Witam! > Proszę o udzielenie mi odpowiedzi kiedy [w jakim tygodniu ,dniu{jeśli to > niezbędne}]bada się poziom następujących hormonów: > DHAE-S II faza cyklu > KORTYZOLu dowolnie > LUTEOTROPINY 3 dzień cyklu i 14 > PROLAKTYNY II faza cyklu > FSH 3 dzień cyklu > DZIĘKUJĘ Z GÓRY TO WAŻNE DLA MNIE,POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś