Dodaj do ulubionych

WITAM Was w nowym roku....

01.01.04, 14:26
...chyba wszystkie Migrenki spia,mam nadzieje bez "globusika"!
Mnie on nie oszczedzil poniewaz wyz zmienil sie w niz!Natomiast wczoraj
czulam sie swietnie i powitalam Nowy Rok kieliszkiem szampana,pilam go i za
Wasze zdrowie!Pozdro
ml
Obserwuj wątek
    • e-es Re: WITAM Was w nowym roku.... 01.01.04, 16:58
      Ja nie spie,dzieciatko na spacerze z tatusiem,a ja mam 5 minut dla siebie.Nowy
      Rok przywitalam 2 tabl. saridonu popitymi pepsi.Czasami pomaga,wczoraj pomoglo:)
      Wszystkiego dobrego
      Ewa
      • marialudwika Re: WITAM Was w nowym roku.... 01.01.04, 17:29
        Hej! A Saridon pomogl?Dawno go nie uzywalam/ktos mnie nastraszyl,ze szkodliwy/.
        Czy wpisalas sie na liste nowych?Pozdrawiam
        Tara
    • venus22 Re: WITAM Was w nowym roku.... 02.01.04, 05:09
      Dolaczam sie do powitan- oby ten rok byl jak najlepszy!!
      Z obolalym globusem, niestety,
      Venus
      • depresyjka Re: WITAM Was w nowym roku.... 02.01.04, 09:08
        ja rowniez witam w nowym roku!
        wczoraj teoche mi dokuczala glowa, ale zafundowalam sobie 2 nurofeny fote i
        jakos przetrwalam do wieczora. sylwestra spedzilam w domku z ukochanym - bylo
        bajecznie :-)
        jescze raz WSZYSTKIEGO DOBREGO :-)
        depresyjka
        • bafra Re: WITAM Was w nowym roku.... 02.01.04, 13:01
          Witajcie w 2004!!!
          "globusa" zoastawiłam w 2003!!!! w tym roku jeszcze mam "czystą kartę",oby jak
          najdłużej czego i Wam życzę!!!bf
          • marialudwika Re: WITAM Was w nowym roku.... 02.01.04, 17:13
            Jakos jeszcze bez globusika!1Oby tak nadal
            tara
          • medea5 Re: WITAM Was w nowym roku.... 06.01.04, 10:22
            Witam!
            Moja czysta karta skończyła się w nocy z 3 na 4 stycznia. A poprzedniego dnia
            było tak super, Słowacja, narty. A tu paskuda dopadła mnie w nocy i trzymała
            przez pół dnia.

pozdrawiam
            medea
            • marialudwika Re: WITAM Was w nowym roku.... 06.01.04, 10:52
              Witajcie,dzis boli ,mnie poteznie glowa,lykam wlasnie panadol plus +mocna kawa.
              Malo u nas na forum "ruchu"!!!Czy wszyscy z bolem,czy bez?Zycze tego drugiego.
              tara
              • wodnik82 Re: WITAM Was w nowym roku.... 06.01.04, 20:02
                Witam Was,
                Dawno mnie tu nie bylo.A to dlatego ze juz od 2 tygodni nie boli mnie
                glowa.Cala przerwe swiateczna moglem sie nacieszyc wspanialym zyciem bez
                bolu.Bylem kilka razy na lyzwach i razem ze znajomymi ze studiow zrobilismy
                sobie kulig ,8 sanek ciagnal maluch :P ale bylo fajnie.Niestety wszystko co
                dobre szybko sie konczy i nadszedl czas do nauki.Niedlugo znowu sesja :( a ja
                mam takiego ogromnego lenia w sobie.I zaczynam sie zastanawiac czy neurolog ma
                racje,bo skoro biore proszki na napiecia emocjonalne,rozluznienie miesni itp to
                moze to rzeczywiscie bol napieciowy?Tylko ze napieciowy bol jest staly,tepy i
                nie robi z czlowieka roslinki.Sam nie wiem pojsc do innego neurologa czy nie?To
                co biore pomaga ale boje sie ze zrobi mi cos z moja psychika,ze mnie jakos
                zmieni i ze pozniej za jakies 10 lat bede tego zalowal ze bralem to co teraz
                biore.
                Pozdrawiam Was wszystkich,zycze Wam zeby ten rok byl o wiele lepszy od
                mijajacego,a przede wszystkim zero bolu.
                • marialudwika Re: WITAM Was w nowym roku.... 06.01.04, 21:13
                  Glupio mi zapytac Wodniku,bo z pewnoscia o tym pisales,ale nie wiem w jakim
                  watku..Co Ty wlasciwie bierzesz za proszki???Pozdro
                  ml
                  • venus22 Re: WITAM Was w nowym roku.... 08.01.04, 06:17
                    Wodniku, ja na twoim miejscu bym poszla z ciekawosci co powie.
                    zawsze do tamtego mozesz wrocic?

Druga sprawa - to nie szkodzi ze dostajesz takie a nie inne tabletki - maja
                    one w sumie rozne dzialanie.
                    Np branie tabletek p/padaczkowych na migrene nie oznacza ze masz padaczke,
                    prawda?
                    a moze pomoc!

Pozdrawiam wszystkich w Nowym Roku!
                    Venus
                    • wodnik82 Re: WITAM Was w nowym roku.... 08.01.04, 17:59
                      W sumie masz racje.Mam skierowanie to nic mnie to nie kosztuje.
                      Do ml:biore jeden przeciwdepresyjny,jeden na krazenie chyba obwodowe i mozgowe
                      w sumie to cos na naczynia krwionosne i jeden na napiecia emocjonalne,stany
                      lekowe itp.I wiem juz dlaczego sie tak mecze.Neurolog mi powiedzial ze ten
                      ostatni lek rozluznia tez miesnie prazkowane i organizm pobiera z innego
                      miejsca energie na funkcjonowanie miesni.Pozatym skoro miesien jest rozluzniony
                      sztucznie to potrzeba wiecej energii zeby go skurczyc.
                      Pozdrawiam ,zycze 0 bolu
                      • marialudwika Re: WITAM Was w nowym roku.... 08.01.04, 18:09
                        Prosilam Ciebie o podanie NAZWY tego leku!!!!!!
                        ml
                        • wodnik82 Re: WITAM Was w nowym roku.... 12.01.04, 16:52
                          ups ,sorry,
                          rozluzniajacy cloranxen
                          na naczynia krwionosne nilogrin(ten jest polski:zawiera nilogrine czy cos
                          takiego)
                          przeciwdepresyjny cipramil
                          sorry ze to tak dlugo trwalo,ale niedlugo sesja i zaczyna sie niezly
                          pierdzielnik,trzeba ponadrabiac zaleglosci i jeszcze sie do sesji pouczyc a nie
                          ma kiedy(no a tak w ogole to mi sie nie chce) i jeszcze poznalem fajna
                          dziewczyne,to juz w ogole chcialbym zeby bylo lato i wakacje :)
                          jakbys miala jakies pytania to pisz bede zagladal codziennie
                          pozdrawiam,
                          Zycze Wam dni i nocy wolnych od bolu
                          • venus22 Re: WITAM Was w nowym roku.... 12.01.04, 17:34
                            Ho ho, czuje romans w powietrzu...
                            venus
                            • marialudwika Re: WITAM Was w nowym roku.... 13.01.04, 12:41
                              I ja mam takie wrazenie!!!!Badz szczesliwy Wodniku,z fajna dziewczyna i BEZ
                              boli!Pozdro
                              tara
                              P.S. no i plamania rak i nog w czasie sesji/czy moze teraz inaczej sie zyczy?/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka