moniqueee 25.02.04, 20:01 Witam! Chciałabym się dowiedzieć co z tymi badaniami nad bolesnymi miesiaczkami??? Mialy byc od grudnia, jest już prawie marzec... Serdecznei pozdrawiam i dziekuje za opdowiedz Moniqueee Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika.antepowicz Re: Do Pani Moniki! 29.02.04, 13:32 Miały być w grudniu, ale kiecana- firma, która prowadzi ten projekt niestety nie dostała zgody od ministerstwa zdrowia jeszcze.... ale juz sa nawet profesjonalne ulotki, więc wydaje mi sie że lada dzień ruszą (miałam juz mieć zebranie dot projektu w lutym, mam wszelkie zestawy na badania krwi, jest zgoda komisji bioetycznej, tylko to ministerstwo takie zajaet. tak wiec bardzo przepraszam, ale opóxnienie nie z mojej winy... Odpowiedz Link Zgłoś
moniqueee Re: Do Pani Moniki! 29.02.04, 19:37 Pani Moniko! Dziekuje za odpowiedz. Uspokoiła mnie Pani Ja wiem, ze opoznienie jest nie z Pani winy! Spytałam sie, bo pomyslalam sobie ze cyba Pani sie najabardziej orientuje. Serdecznie pozdrawiam cieplutko Moniqueee Odpowiedz Link Zgłoś