Gość: malgo IP: 212.76.46.* 12.05.10, 10:19 i tak grube baby będą siedziały przed telewizorem objadając się naleśnikami i chipsami. A na 2 tygodnie przed urlopem będą pić ocet i się głodzić. Durna rasa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: melkor Re: Trzymaj wagę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.10, 13:09 Ano, moja też nie chce się wziąć za siebie, tylko jej rośnie to brzuszysko Chyba najwyższy czas też olać i zrobić z siebie hipopotama. Odpowiedz Link Zgłoś
elusialew1 Re: Trzymaj wagę! 01.06.10, 13:06 Zamiast narzekać umów swoją zone ze mna ja jej pomoge schudnąć !! 508370198 gg 3423051 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Trzymaj wagę! IP: 195.94.209.* 13.05.10, 09:31 mój sposób na trzymanie wagi to zmiana stylu życia oraz nawyków żywieniowych. Biegam 3 razy w tgodniu i sprawia mi to niesamowitą frajdę a na dodatek rzezbi ciało. poza tym zmieniłam styl odżywiania się coraz częściej sięgam po produkty ekologiczne zamawiając je przez internet www.znatury.pl lub kupuje w gospodarstwach ekologicznych. naprawdę polecam zmianę stylu życia Odpowiedz Link Zgłoś
funky2000 Re: Trzymaj wagę! 24.05.10, 10:32 polecam krótki tekst na temat konsekwencji dla ludzkości, które niesie ze sobą współczesny styl życia, otyłość www.homeopatiaok.pl/portal/aktualnosci/artykul.aspx?ID=169 Odpowiedz Link Zgłoś
aaksiaa Re: Trzymaj wagę! 16.06.10, 12:37 Nie róbcie sobie krzywdy takimi eksperymentami!! Ja w zeszłym roku pozbyłam się fałdek tłuszczu z bioder,brzucha i ud dzięki zabiegowi aparatem Ultracontour. Urządzenie niszczy komórki tłuszczowe za pomocą ultradźwięków, zabieg jest nieinwazyjny i nic nie bolało Żeby były efekty trzeba go powtórzyć 3 razy. No ale oczywiście trzeba się wcześniej skonsultować z lekarzem, a sam zabieg wykonać w dobrej klinice u doświadczonego specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Trzymaj wagę! IP: 193.23.61.* 22.06.10, 08:47 A ja polecam pół godziny gimnastyki rano przed pracą + dodatkowo piechotką do pracy jak się da. I nie ma co się tłumaczyć ze nie chce się .A w weekend rower. Mi też się kiedyś nie chciało, tylko samochód, windą na piętro i telewizor, a wieczorem kremy na celulit . A to nic nie da jak nie zaczniecie się ruszać! Spodnie Od razu zrobia się luźniejsze . Nie wiem czy zwróciliście uwagę jak wyglądaja dzieci. 60% grubasów !!! Pozdr. Magda Odpowiedz Link Zgłoś