Gość: nuini IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.06.10, 04:20 podczas miłości francuskiej chłopak puścił mi spermę na lewe oko. Boli mnie ono a wstydzę iść z tym do okulisty.Co robić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leonia Re: oko i sperma IP: *.ed.shawcable.net 20.06.10, 05:43 jak na lewe to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuini Re: oko i sperma IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.06.10, 06:27 a jak na prawe to co. Odpowiedz Link Zgłoś
invalid.cursor Re: oko i sperma 20.06.10, 07:58 To niech sobie prawe też zakropi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: oko i sperma IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.10, 08:44 koleżanka z Gdańska? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonagos Re: oko i sperma 20.06.10, 13:01 Hmmmm, sprawa jest poważna.... A jak Ci chłopak spuszcza spermę do pochwy to też Cię boli? Może jesteś uczulona na jego nasienie? Odpowiedz Link Zgłoś
schiraz Re: oko i sperma 20.06.10, 18:37 Prawda jest taka, że to bardzo szczypie, ale nie martw się, przepłucz chociaż przegotowaną i schłodzoną wodą i będzie ok. To serio cholernie szczypie drogie koleżanki i koledzy Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless Re: oko i sperma 20.06.10, 20:05 niech kochany zmieni diete. mysle ze najadl sie chilli albo czegos innego ostrego... od dzis niech przejdzie na gerberki i banany-powinno pomoc. no i niech na rany koguta zacznie chodzic na strzelnice i sie podszkoli w trafianiu w "10" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Do nuini ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 23:00 Stado debili!!! Chyba tylko dwie konkretne odpowiedzi na kilkanascie odpowiadajacych osób... WSTYD!!! Dziewczyna pyta o cos konkretnego a tu taki "pomocny" odzew. Przemywaj to solą fizjologiczną, jak kolezanka napisala, oraz mozesz kupic sobie w aptece sztuczne łzy najlepiej w zelu, moga byc ew. krople), to wydatek do 10zł a powinien przyniesc ulge. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echeche Re: Do nuini ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 23:11 Jaki się obrońca znalazł, heh ;P Pytanie debilne to i odpowiedź debilna;p Takie życie facet. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Do nuini ! 21.06.10, 05:05 debilne??? a co debilnego w zapytaniu co robic jak kogos boli oko, obojetnie od czego? Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: Do nuini ! 21.06.10, 07:39 a co jest debilnego w pytaniu o bolące oko?? kretynki.. Odpowiedz Link Zgłoś