IP: 79.97.106.* 01.07.10, 20:36
Czesc dziewczyny. Mam problem z hemoroidami. Trzya lata temu urodzilam corke (28 lat) metodami naturalnymi. I od tamtego czasu mam przykry i wstydliwy problem. Nawet nie swedzi tak bardzo, ale wiem ze tam sa i uff.. w wyproznieniu sie i naprawde nie wiem juz ilukrotnym wytarciu, umyciu itd. Po jakims czasie, nawet do pol godziny bielizna jest brudna. Strasznie jest mi wstyd, wiem, ze musze cos z tym zrobic. Tylko co? usunac chirurgicznie? stosowac jakies srodki i przejdzie czy co... pomocy..
Obserwuj wątek
    • Gość: ??? Re: Hemoroidy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.07.10, 20:46
      interesujące - od trzech lat tak chodzisz z brudną bielizną i nic nie zrobiłaś?
      a od czego ta brudna bielizna?
      • Gość: mia Re: Hemoroidy IP: 79.97.106.* 01.07.10, 20:50
        zgadnij... dlaczego nic.. wizyta u proktologa, to najbardziej wstydliwa sprawa jaka mialam w zyciu. Wiem, ze to glupie.. ale nie moge sie przelamac.. moze zabieg jakis pomoze zakonczyc te sytuacje..
        • Gość: kilka rad Re: Hemoroidy IP: *.echostar.pl 01.07.10, 22:55
          Posterisan? popytaj w aptece.
    • wulab Re: Hemoroidy 01.07.10, 23:35
      Podziwiam Cie , tyle czasu sie meczyć, ja tez po urodzeniu dziecka miałam
      problem i myslałam że to hemoroidy a po badaniu przez proktologa okazało się że
      to szczelina odbytu.Objawem był ból i krwawienie przy wypróżnianiu.Tez strasznie
      się bałam i wstydziłam ale leczenie pomogło, sa niestety nawroty, trzeba
      pilnować diety.Jak najszybciej idź do lekarza 3 lata to stanowczo za długo.
    • rotkaeppchen1 Re: Hemoroidy 02.07.10, 00:09
      Nie ma sie czego wstydzic, proktolog lekarz jak kazdy inny. Do
      ginekologa tez chodzisz, tez musisz sie rozebrac, itd. Co za roznica
      w sumie, czy zajrzy z przodu, czy z tylu? big_grin
      • kessi26 Re: Hemoroidy 02.07.10, 12:04
        Może nie którzy mają wrazliwą pupkę i nie lubią jak ktoś tam grzebie smile więc
        wtedy to jest różnica czy przód czy tył smile
        • rotkaeppchen1 Re: Hemoroidy 03.07.10, 21:22
          Oj tam, tez nie przepadam, jak mi ktos grzebie, czy z przodu czy z
          tylu. Ale jak trzeba, to trzeba big_grin
    • 1patrycja4 Re: Hemoroidy 21.12.13, 09:06
      A może spróbuj usunąć hemoroidy laserowo.Moja znajoma tez miała problem z hemoroidami i wkońcu zdecydowała sie na laser w Centrum Elite.Mówiła że to prosty,bezpieczny i bezbolesny zabieg.Możesz sie zgłosić do nich i dowiesz sie wszystkiego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka