Dodaj do ulubionych

śliskość pochwy

IP: *.cpe.marton.net.pl 09.09.10, 18:57
prawie tydzień temu zakończyłam pierwszy etap leczenia zapalenia - grzybicy - pochwy. Stosuję jeszcze maść pimafucort cz jakoś tak. Podczas podmywania poczułam że moja pochwa w środku jest dziwnie śliska. Dodam że nie jest to sprawa upławów. Od 2 i pol roku biore harmonet. Co to może być?? Możliwe że to objaw ciąży??
Obserwuj wątek
    • zabkaa24 Re: śliskość pochwy 09.09.10, 19:46
      Może po prostu to śluz?
    • Gość: emka Re: śliskość pochwy IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 09.09.10, 23:34
      "...moja pochwa w środku jest dziwnie śliska."
      No kobito jak ty się będziesz wewnętrznie podmywać to się nie zdziw jak ci te infekcje będą nawracać.........

"Możliwe że to objaw ciąży ??"- buahahahahahahahaha-nie to objaw schizy.
      • mamapoli3 Re: śliskość pochwy 10.09.10, 09:13
        Witam, o takim objawie ciąży jeszcze nie słyszałam, może taki śluz to wynik przebytej infekcji i leczenia.Bierzesz jakieś probiotyki? pod koniec leczenia dobrze sobie coś zastosować zeby przywrócic prawidłową florę bakteryjną pochwy.Dziewczyny sobie chwalą lactovaginal, ja też go stosuje.
    • Gość: maskotkaaa Re: śliskość pochwy IP: *.chello.pl 10.09.10, 10:13
      a co to za zwyczaje, zeby podmywac sie wewnatrz pochwy? uncertain
    • Gość: men Re: śliskość pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 15:21
      oj kobietki-co wy robicie podczas podmywania??? smile
      • Gość: emka Re: śliskość pochwy IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 11.09.10, 00:19
        No to dawaj-pochwal się tym co ty robisz........
        • Gość: kakało Re: śliskość pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 09:48
          Ślizkość pochwy objawem ciaży???? Nieeee;p, skoro bierzesz pigułkę, więc całkowicie wykluczone.
          • Gość: emka Re: śliskość pochwy IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 12.09.10, 14:21
            "...skoro bierzesz pigułkę, więc całkowicie wykluczone. "
            A tobie kto takich głupot naopowiadał,że tabletki dają 100% zabezpieczenia.........
    • kol.3 Re: śliskość pochwy 11.09.10, 18:34
      Może zmiany nabłonka po sterydzie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka