Dodaj do ulubionych

ginekolog we wrocławiu

27.03.04, 18:52
Polećcie mi jakiegos dobrego ginekologa we wrocławiu, plusem wieeeelkim
będzie jeśli ma podpisaną umowe z fundusze3m zdrowia. Nie wiem czemu, ale do
lekarzy kolezanek jakoś nie jestem przekonana, skoro lekarz nie mówi im co
się dzieje i przy nadzerce ładuje 4 miesięczną kurację tabletkami
hormonalnymi 20 latce to mnie rece opadaja sad
Obserwuj wątek
    • mandi.ole Re: ginekolog we wrocławiu 27.03.04, 19:57
      Przychodnia ESKULAP.jest lekarz i lekarka.ja chodzę do lekarza.obydwoje są
      rewelacyjni!!!! mimo, że to przychodnia prywatna, to mają umowę z NFZ-etem.
      pozdrawiam
      • lain19 Re: ginekolog we wrocławiu 27.03.04, 21:45
        o nie, co do pani doktor Michalek to sie nie zgadzam.
        owszem, bardzo mila i sympatyczna, ale wiedzy brak, niestety.
        prawie dwa lata temu znalazla u mnie nadzerke i stwierdzila, ze ja tak
        zostawimy...poszlam przez przypadek do dr Łątkowskiego -tez z eskulapa i
        dopiero on sie za nia zabral - niestety nie wiem, czy po dwoch latach nadzerki
        pomoga globulki, jak nie to bede musiala laserem walczyc, bo zaczelam o dwa
        lata za poznosad
    • mania333 Re: ginekolog we wrocławiu 27.03.04, 21:02
      1. Jeśli lekarz to może Krzysztof Bodniak w przychodni na terenie szpitala przy
      ul. Kamińskiego, rej 3270248
      2. Jeśli kobieta to może doktor Studzińska-Kaleta ul. Żółta 14 (chyba
      Stabłowice, rej 3543292 pon,wt,sr od 15
      czw,pt od 9.
      W drugim gabinecie nie ma chyba USG, ale Pani jest sympatyczna.

Dla mnie idealnym Lekarzem jest dr Wiktor Jarosz. Jest super fachowcem, a przy
      tym bardzo delikatny i ludzki. Ale On tylko prywatnie przyjmujesad
      Przychodnia Mediconcept na pętli 17.
      • enya26 Re: ginekolog we wrocławiu 28.03.04, 18:34
        hej.Dla mnie równiez dr Jarosz jest najlepszym lekarzem pod słoncem.Co o nim
        sądzicie dziewczyny? Moja cała rodzina(maam,teściowa,bratowa itp.) wcześniej
        chodziła do jego ojca,ale on niesterty juz nie przyjmuje.Dr Jarosz bierze dosc
        dużo bo 70 zł,ale jak wychodzi się od niego z gabinetu to naprawdę podnosi na
        duch i zaraz ma sie nadzieje,z ewszystko będzie super.
        Wczesniej chodziłam do dr Markuszewskiego,przyjmuje na Kase,ale trzeba długo
        czekć.Mozna też za 50zł szybciej.Jest dobry i swietnie leczy np.
        bezpłodność.Zycze zdrowia
    • martini_very_bianco A jak już się znajdzie... :) 27.03.04, 21:15
      Wpiszcie się też tutaj, jeśli możecie/chcecie. Wiecie, tak dla dobra
      ludzkoścismile żeby uchronić innyhc przed stresem i poważnym uszczerbkiem na
      zdrowiusmile))

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19031
      • katka_83 Re: A jak już się znajdzie... :) 27.03.04, 23:13
        ja ostatnio byłam w corfamedzie u doktora Bielickie i jestem zadowolona, wizyta kosztowala 35 zl w tym cytologia i usg ale maja tez umowe z nfz smile
        • aroska Re: A jak już się znajdzie... :) 29.03.04, 14:34
          Hejwink..ja też byłam w zeszłym tygodniu po raz pierwszy w Corfamedzie...i też
          bardzo polecam, ale z kolei dr Mazurca...super lekarzsmile))
          • bastetkaa Re: A jak już się znajdzie... :) 29.03.04, 17:23
            Witam!
            Pytanie kieruję do dziewczyn, które były w Corfamedzie. Otóż po przeczytaniu
            kilku wątków na temat lekarzy z tej przychodni, postanowiłam się do niej
            właśnie wybrać. A pytanie moje jest następujące: czy nie praktykują w niej
            rozbierania się przy rejestracji i tym samym czy nie każą paradować bez majtek
            przy innych pacjentkach? Czytałam kiedyś, że w wielu przychodniach taka
            procedura panuje, a powiem szczerze, że to mnie przeraża.
            Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam
            • lilimarlene1 Re: Nie rozumiem Twoich obaw? 30.03.04, 10:32
              ...jak to rozbierać się przy rejestracji???
              W Corfamecie rejestrację obsługują dwie sympatyczne osoby możesz też
              zarejestrować się telefonicznie do danego lekarza na dzień i godzinę ,która Ci
              odpowiada.
              Po przyjściu do lekarza jesteś zapraszana do gabinetu(czasami są poślizgi i
              trzeba chwilę poczekać) gdzie lekarz najpierw z Tobą rozmawia ,zbiera
              wywiad,ewentualnie przegląda dokumentację,wyniki i pożniej zaprasza Cię do
              drugiej części pomieszczenia gdzie możesz przygotować się do badania,usg
              dopochwowego...
              Na czas ubierania się po badaniu jesteś pozostawiona sama abyś mogła to zrobić
              bez skrępowania i pośpiechu i wtedy lekarz zaprasza Cię do biurka aby spokojnie
              przedstawić Ci swoje wnioski i ewentualnie porozmawiać o sposobie
              leczenia.Nigdy nie czułam się tam skrępowana i poganiana.
              A paradowania w negliżu przy osobach postronnych wogóle sobie nie
              wyobrażam.Jestem starszą kobietą,chodzę do dr Barcikowskiego,któremu braku
              kultury i wychowania napewno nie można zarzucić.
              Myślę,że tak samo zachowują się inni lekarze tej poradni ponieważ rozmawiam z
              koleżankami,które z tej poradni za moją namową korzystają.

Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru lekarza na wiele lat
              Lili
              • bastetkaa Re: Nie rozumiem Twoich obaw? 30.03.04, 18:14
                Dziękuję sredecznie za odpowiedźsmile I jeszcze jedno: wybieram sie po raz
                pierwszy do ginekologa i chyba chciałabym udać się do kobiety- czy mogłabym
                liczyć na polecenie jakiejś pani doktor, która byłaby odpowiednia na pierwszą
                wizytę?
                Pozdrawiam
                • bastetkaa Pani doktor 30.03.04, 18:21
                  oczywiście z Corfamedusmile
                  • aroska Re: Pani doktor 01.04.04, 08:50
                    Zgadzam się z tym co powiedziała Lilimarlenewink)) Nie ma możliwość czuć się tam
                    skrępowaną jakimiś dziwnymi sytuacjami. Wszystko jest super. Jeszcze raz
                    polecam ten Corfamed, a osobiście dr Mazurca. Pozdrawiamwink))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka