agula.2
19.09.10, 19:28
Witajcie,może będziecie mogły choć trochę mi pomóc.Otóż od kilku dni czuję ciągłe podenerwowanie,w dzień było nie najgorzej ale kiedy wieczorem zasypiam,budzę się po kilku minutach i czuję w całym ciele drżenie,czasem mam wrażenie że moje mięśnie eksplodują,cxzęsto pocę sie bez powodu.Dzisiaj obudziłam się ze ścierpniętą lewą ręką i nogą,mam lodowate stopy,czasem jest mi gorąco a za chwilę znów zimno,wybrałam się z dziećmi do cyrku i w połowie musiałam wyjść bo bardzo źle się czułam,byłam słaba i miałam wrażenie że za chwilę zemdleję.Półtora roku temu miałam już podobne objawy i lekarz rodzinny stwierdził że to nerwica,zapisał Afobam i przeszło ale teraz nawet ten Afobam niewiele pomaga.Napiszcie mi czy ktoś miał podobnie a jeśli to nerwica to czy da się to zaleczyć bo bardzo mnie to martwi,mam dwoje małych dzieci i nic mnie nie cieszy.Jutro idę do lekarza rodzinnego i zobaczę co powie tym razem bo ostatnio mnie nastraszyła że te leki uspokajające mogę brać dwa tygodnie i odstawiać bo się uzależnię i będzie jeszcze gorzej,boję się co będzie dalej.