Dodaj do ulubionych

najlepsze podpaski (ranking ;)

• hippophae Bella Blue, Subtelle 18.04.04, 18:03
      Przez kilka lat używałam niemal wyłącznie tamponów więc nie mam dużego
      doświadczenia w kwestii podpasek. Na pewno ceratki Allways mi kompletnie nie
      pasują. Bella Blue jest świetna, a ostatnio kupiłam sobie Subtelle cienkie ze
      srzydełkami i też są niezłe, maja takie owalne wycięcie w środku i faktycznie
      jakoś tak się dzieje że większość płynu właśnie tam się zbiera. Wkładki też
      mają fajne, cieniutkie.
      H.
      • chinskie_ziola Re: Bella Blue, Subtelle 08.05.04, 14:24
        po kolejnych miesiaczkach nadal jestem za Bella smile
        ale niedawno na niemieckiej TV widzialam reklame Alwaysow z bawelna.
        moze i do nas kiedys dojda, skoro juz jestesmy w tej Unii tongue_out
    • jeanny78 Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 08.05.04, 15:27
      BELLA !!!!
    • kachna.bubu Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 08.05.04, 19:19
      Tylko raz skusiłam się na Always, to było dawno temu a napoczęte opakowanie do
      teraz leży bezużyteczne w szafie! Always są okropne!!! Tyłek przykleja się do
      ceraty, ma się wrażenie, że coś leci bokami. Mam bardzo obfite miesiączki. W
      pierwszych dniach na noc muszę zakładać 4 podpaski na raz!!! Jestem wierna
      tylko Belli /najlepsze te długie, ze skrzydełkami na noc, a na mniejsze
      krwawienie Bella Perfecta Blue/. Moja 11 letnia córka, która też niestety już
      zaczęła miesiączkować, też używa Belli Perfecty.
      • hippophae na raz? 11.05.04, 17:32
        Może to głupie pytanie, ale w jaki sposób można założyć więcej niż jedną
        podpaskę na raz? ze skrzydełkami? Czy to naprawdę coś daje? Przecież one nic
        nie przepuszczają w pionie tylko ewentualnie z boku... sorry, że pytam, ale
        nigdy nie próbowałam i jakoś ciężko mi sobie wyobrazić.
        H.
        • kachna.bubu Re: na raz? 12.05.04, 11:14
          Do hippophae. Niestety mam tak obfite krwawienie, że trudno sobie wyobrazić 4
          podpaski na raz, ale uwierz mi, że 'przeleci' czasem i przez 5 podpasek!!! Ja
          muszę na noc /najgorsze pierwsze dwa dni/, robić sobie takiego "pampersa". A
          technicznie wyglada to mniej więcej tak: na środek majtek najdłuższa podpaska
          Belli ze skrzydełkami, na to dwie /położone obok siebie,/ zwykłe te grubsze,
          bez skrzydełek /Bella normal / i taka sama jeszcze przychodzi na przedłużenie
          przodu i jedna na przedłużenie tyłu /leżąc leci najwięcej tyłem/. Fajnie co ?
          Zdarza się, że wstaję w nocy, żeby wymienić tego "pampersa" na nowego, bo
          zdarza się, że "pływam". Mam nadzieję, że wytłumaćzyłam najprościej? Jak zna
          ktoś jakieś gigantyczne podpaski dla mnie /nie ze wzgledu na rozmiary tyłka, bo
          jestem raczej "chudzina", ale obfitość krwawień / to niech da
          znać.Pozdrawiam.k.b
          • neti87 Re: na raz? 12.05.04, 16:13
            może rzeczywiście na noc używaj pampersa dla dorosłych...Jeśłi ta rada wydaje
            Ci się głupia, to przepraszam. Pomyślałam, że będziesz mogła choć spokojnie się
            wyspać. Rano się umyjesz...
            • kachna.bubu Re: na raz? 12.05.04, 21:36
              Dzięki neti87 za radę! Też o tym myślałam, ale pampersy dla dorosłych to już
              ostatecznośc! Chyba tym bardziej nie mogłabym dobrze spać, mając tyle ceraty
              wokół tyłka smile Mam nadzieję, że po kuracji Castagnusem będzie lepiej.
              • neti87 Re: na raz? 13.05.04, 09:29
                Masz rację Kachna, nie pomyślałam o tej ceracie okropnej. Ja też miałam takie
                miesiączki przez długie lata, ale pomogły dopiero hormony. Zresztą w nocy też
                miewałam problemy...Trzymaj się!
                • mathilde.k Re: na raz? 04.06.04, 12:47
                  Kachna wiesz co mam taki sam problem jak ty. Zdarzyło mi się eksperymentować
                  nawet z pieluchą.. jednak to też nie dla mnie. Ale wiesz, w sklepach medycznych
                  są też takie dość duże wkładki "podpaski" (normalnie stosowane przy
                  nietrzymaniu moczu), które z powodzeniem można używać tez na obfite miesiączki,
                  przynajmniej nie trzeba wtedy nic wymyslac.
                  • Gość: m Re: na raz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:36
                    Też mam ten problem i właśnie sobie przypomniałam, że gdy byłam na obozie z
                    niepełnosprawnymi niektóre osoby używały takich duuużych podpasek/wkładek.
                    Wydaje mi sie że coś takiego rozwiązało by sprawę. Tylko gdzie to kupić???
    • kohol BELLA! n/t 11.05.04, 16:46

• marghot Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 12.05.04, 11:55
      ja always nie cierpię własnei ze wzgl. na ceratowatość. Od wielu lat używam
      neizmiennie podpasek rodzimej firmy Bella, najbardziej pasują mi bella nova
      komfort - to podpaski ze skrzydełkami, składane i pakowane w oddzielne
      paczuszki, cena za 10szt ok. 2,30zł.
      Czasami kupuję tez takie cieniutkie 3mm
    • stachenka Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 13.05.04, 01:55
      Ja przez pierwsze lata również używałam podpasek Bella. Wtedy były chyba tylko
      te klasyczne. Wkurzało mnie, że ta wata wchodzi mi w tyłek i że są takie grube.
      Potem przestawiłam się na Always i to już naprawdę dobrych parę lat ich używam.
      "Cerata" mi nie przeszkadza. Jeśli nie jest bardzo gorąco, to nie przykleja mi
      się do tyłka.

Kilka tygodni temu nawet spojrzałam z zainteresowaniem na podpaski Bella w
      sklepie. Tyle, że na nich nie ma żadnych informacji, a to, że są Orange, czy
      Blue, to mi nic nie mówi. Po prostu brak informacji na opakowaniu. Zajrzałam na
      stronkę z opisami podpasek (link podany przez ka.te) i tam też brakuje mi
      informacji np. o długości podpasek, co jest dla mnie ważne.

Masowo chwalicie Bella Blue. Jaką długość mają Bella maxi Blue? Potrzebuję
      minimum 284mm.
      • independent-girl Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 13.05.04, 08:55
        Hm...od początku (hmm...czyli jakieś 5 lat big_grin) używam Always,ale dużo koleżanke
        polecało mi Bellę i jakoś nie mogłam się przekonać.PO lekturze tego wątku przy
        najbliższe miesiączce idę do sklepu po Bellę - porównam, wypowiem się smile
      • neti87 Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 13.05.04, 09:31
        Ja też kiedyś przestawiałam się na Bellę, korzystałam z obrazków, które są na
        opakowaniach i porównywałam i w ten sposób wybrałam odpowiednie dla siebie.
        Trochę nie rozumiem w czym masz problem. Always mają lepszą reklamę, to fakt,
        ale ja nie mam zamiaru z powodu dobrej tylko reklamy ich nabywać.
        • stachenka Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 13.05.04, 23:12
          A kto powiedział, że ze względu na reklamę? Nie odpowiadają mi klasyczne belli,
          więc przerzuciłam się na cienkie. A że bella cienkich nie miała, więc na
          Always. No i tak już zostało. Reklama nie ma nic do rzeczy.

A swoją drogą, skoro już o tym mowa, reklamy belli są beznadziejne, żałosne,
          irytujące...
    • elizabeth22 Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 13.05.04, 09:51
      Bella jest najlepsza - to fakt. Ceratowe Always'y odpadają, zwłaszcza w lecie
      są nie do wytrzymania ! Ale wiecie co ? Mam nadzieję, że producent nie
      podniesie drastycznie ceny Belli gdy zobaczy ten wątek smile))
    • kadya Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 13.05.04, 12:34
      no wiecie...ja uzywam tamponów albo always bo moja matka takie kupuje, ale tez
      sie w nich fatalnie czuje...skoro mowicie ze bella są najlepsze to ja tez
      spróbuje...moze sie do nich przekonam, bo kiedys mialam grube belli i mi
      wcaaaale nie pasowały...
      dziekismile wiele sie tu mozna dowiedziecsmile
    • dzoanaw Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 27.05.04, 20:02
      zdecydowanie Libresse. I jeśli o mnie chodzi, to nie znoszę skrzydełek w
      podpaskach!
      • neti87 Re:PRZESYŁKA Z BELLI 01.06.04, 09:17
        Dziś rano otrzymałam przesyłkę z firmy Bella. Jest to dość pokaźna paczka
        zawierająca kilka paczuszek podpasek, wkładki higieniczne, próbki płatków
        kosmetycznych, próbki tamponów, płytę CD z muzyką relaksacyjną...Coś jeszcze
        było, ale już nie pamiętam co, bo naprawdę pora była wczesna. Oczywiście
        dołączone były różne ulotki i list od szefowej marketingu. Byłam zdziwiona
        przede wszystkim rozmiarami przesyłki. Mam nadzieję, że Wy też
        dostaniecie/dostałyście (mam na myśli dziewczyny, które wysłały swoje adresy do
        tej firmy). Pozdrawiam!!!
        • nikasob Re:PRZESYŁKA Z BELLI 01.06.04, 12:32
          A kiedy wysłałaś swoje dane? Ja to zrobiłam przed Wielkanocą i jeszcze nic nie
          dostałam, co bardzo mnie rozczarowało sad
          Fajnie, że chociaż Ty cos dostałaś wink
          • neti87 Re:PRZESYŁKA Z BELLI 01.06.04, 12:40
            Jestem pewna, że też dostaniesz. Wysłałam na pewno przed Wielkanocą, coś mi się
            kojarzy 6 lub 7 kwietnia. Zupełnie już o sprawie zapomniałam, a tu taka
            niespodzianka. Dostaniesz przesyłkę, jeśli wysłałaś maila.
            • nikasob Re:PRZESYŁKA Z BELLI 01.06.04, 13:19
              Oj, wstapiła we mnie nadzieja wink! No to czekam, bo meila wysłałam. Jak dostanę,
              to Wam opiszę.
        • kachna.bubu Re:PRZESYŁKA Z BELLI 01.06.04, 16:07
          Ja też dzisiaj dostałam upominek od BELLI !!!
          • neti87 Re:PRZESYŁKA Z BELLI 01.06.04, 16:26
            I co przysłali??? To samo co ja opisałam??
            To było bardzo miłe z ich strony, prawda?
          • nikasob Re:PRZESYŁKA Z BELLI 02.06.04, 13:14
            Jednak przyszło! Dwie paczki bella orange, 1 paczka perfecta blue, paczka
            wkładek, kilka bellissima, kilka tamponów, kilka płatków kosmetycznych,
            kalendarzyki, i chyba coś jeszcze. W każdym razie pokaźny kartonik winkJestem
            miło zaskoczona wink
        • kadya Re:PRZESYŁKA Z BELLI 01.06.04, 23:34
          ja również dzisiaj otrzymałam takową przesyłkęsmile jakby prezent na dzień dziecka
          hihihi, chociaz juz sie małolatką nie czujęsmile
      • dadaczka Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 01.06.04, 19:04
        na dzien bella (niebieskie i granatowe) ewentualnie pomaranczowe bez skrzydelek

na noc Libresse Good Night

howgh!
    • mechetka Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 01.06.04, 15:58
      Ja tez uwazam, ze Bella jest najlepsza. Zauważyłam, ze w rekalamach Always
      używają Belli ( to widac)- mówiąc "zwykła podpaska". Tylko, ze ta zwykla
      podpaska jest o 100% lepsza od ich produktu.
    • renpul Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 02.06.04, 18:24
      Ja używam i Belli i Always'ów. Te drugie gdy mam bardziej obfite dni, poza tym
      są bardziej miękkie jak nasiąkną, ale latem nie jest ciekawa ta "cerata" .
      Bella są tańsze i O.K. ale niezbyt wygodne jak się napełnią. Pozdrawiam
      • asienkaaa Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 08.09.04, 18:39
        witajcie ja od samego poczatku smile czyli juz bedzie 6 lat uzywalam BELLI i
        tylko BELLI big_grin tak sie zaczelo, pamietam jeszce czasy gdzie bella miala tylko
        takie wiecie zwykłe podpsaki grube a teraz do wyboru do kolorubig_grin ja osobiscie
        uzywam bella perfecta greensmile ta siateczka drainette jest bardzo delikatna na
        prawde nie jest to taka cerata hihibig_grin... goraco polecam wszystkim, a jeszce
        jesli wkładki to tylko bella panty intima takie żółte opakowanie:d nawet
        zaraziłam nimi moja kolezanke ze stancji i teraz tylko te kupujesmile pozdrawiam
    • wanilia33 Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 05.06.04, 11:49
      Jakiś czas temu przestałam używać tamponów i też w pierwszym odruchu sięgnęłam
      po te najdroższe (Always). Wrażenia okropne! Na szczęście mama używała Belli i
      mogła mnie szybko poratować wink
      Teraz istnieje dla mnie tylko Bella - perfecta orange i blue.
      • Gość: Mania Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.13, 17:10
        Polecam inne - są rewelacyjne ! To rym, ale i prawda. smile martii1202@wp.pl
    • Gość: chinskie_ ziola Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.g / *.g-net.pl 11.06.04, 14:26
      ja tez dostalam dzis paczke od Belli. jest tam tyle, ze az mi oczy wyszly na
      wierzch! bella niebieskie, pomaranczowe, 2003, 2004. wkladki panty, 2 probki
      tamponow, 2 probki wkladek bellissima, 2 probki husteczek do hig intymnej. szok!
      a w dodatku bardzo szybko przyslali smile
      polecam wyslanie swojego adresu mailem do belli smile
      • Gość: aneta Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.osk.pl / *.osk.pl 11.06.04, 21:37
        A kiedy wysłalas im mejla? Ja jakis tydzien temu, ale jeszce nic nie dostałam.
        • chinskie_ziola Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 11.06.04, 22:24
          nie pamietam dokladnie, ale na pewno wiecej niz tydzien temu. moze 2?
          • kwiatek-822 Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 11.06.04, 23:06
            Hej ja tez dostalam jakis czas temu smile)
            podobnie jak wy dostalam niebieskie <moje ulubione>, 2003 <tez super>,
            pomaranczowe, panty 2004, panty intima smile) Tez oamlo zawalu nie dostalam jak
            zobaczylam pake !! myslalam ze dostaniemy raczej jakies probki a tu cale
            opakowania smile
            Musze im maila napisac i podziekowac, dzieki nim odkrylam podpaski 2003 oraz
            panty intima, super smile
            pozdrawiam
    • Gość: młoda Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 00:40
      ojacie...a ja myślałam, że to tylko ja mam jakąś nadmierną potliwość tyłka i że
      tylko mnie odparza ta cholerna cerata olłejsowa:]!
      Bella, bella i jeszcze raz bella...
      Libresse nigdy nie używałam...
      ...ale i tak żadna podpaska nie da mi tego komfortu co tampony...i nawet mimo
      tego czego się tu naczytałam o nich złego, chyba nie mogłabym zrezygnować...no
      chyba, że mnie dopadnie jakieś choróbskouncertain
    • mikanm Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 12.06.04, 12:43
      hehe a ja myślałam durna że te przyklejające się ceraty latem (always
      oczywiście) to po prostu rzeczywistość, że wszyscy tak mają i tak musi być...no
      czas zainteresowac się bellą smile) jak można dostać tą paczkę z próbkami??
      • dorre Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 16.06.04, 15:05
        Szkoda czasu czekać na próbki smile))).
        Wczoraj, zachęcona Waszymi opiniami kupiłam panty 2004 z prawdziwą bawełną -
        REWELACJA!!!!!
        Ekstra kształt, dobry klej, milutka w dotyku.
        Pozdrawiam
    • Gość: akatka Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: 80.51.231.* 21.06.04, 20:09
      czesc dziewczyny ja tez używam bella perfecta blue, chociaz always tez moga
      byc. Jesli chodzi o wkladki to uwazam, ze najlepsze sa bella graffiti, sa
      cieniutkie i dyskretne. A wiec BELLA gora
      • Gość: MOnia Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.hor.net.pl 22.06.04, 15:01
        Ja tez tylko bella. Rozne, na noc inne na dzien najchetniej perfecta blue,
        wkladki tez sa super. Kiedyz niechcacy porwalam z polki dreinette i
        rozczarowalam sie cerata w srodku ale juz wiem co nalezy kupowac. Jakosc super,
        cena przy moim zuzyciu (jestem dlugodystansowcem-5-6 dni)tez akurat. Na always
        nie spojrze, kiedyz dalam sie nabrac. Ciekawe tylko czemu takie drogie, moze
        duzo wydaja na reklame. W kazdym razie jak jechalam do Japonii bralam zawsze
        kilka paczek belli ,kilka lat temu byl maly wybor, glownie "materacyki", ale
        byly miekkie i nie odparzaly. W Japonii niestety krolowala cerata w roznych
        wersjach. A wiec fajnie, ze mozemy powiedziec ze cos jest polskie a takie
        wporzo, no nie? Pozdrowka Monia
    • Gość: AguSSka Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.revers.nsm.pl 08.07.04, 22:51
      Najlepsze są bella zielone, bo mają taka fajną powłokę. Na noc niebieskie maxi,
      bo są dłóższe i lepiej chronią. A tak po za tym, to używam tampony smile)
    • Gość: Mira Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: 213.25.97.* 09.07.04, 08:25
      Ja też używam tych Bell są rewelacyjne, zmieniam od czasu do czasu kolory
      opakowań ale tylko czerwone i pomarańczowe. Żadnego dyskomfortu, czuję się
      super. Najgorsze są te Alwasy pamiętam jak na proczątku kupiląm te ze
      skrzydelkami, wcale nie trzymały się bielizny. A najgorzej w nocy się tak
      przekręcały, że nietylko bielizna ale i prześcieradło na tym ucierpiało.
      BELL są Super!!!!! Pozdrawiam
      • kama22.p Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 09.07.04, 09:44
        Prawie zawsze uzywalam OB,zachecona Waszymi opiniami postanowilam sprobowac
        BELLA Perfecta.Mialyscie racje,sa super! Najlepsze sa dla mnie niebieskie a na
        noc granatowe.Pozdrawiam!
        • Gość: Adani Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 21:12
          Dzis wpadlam w szaf forumowania smile To dlatego, ze dzis odkrylam to Forum. Spokojnie, za kilka dni mi przejdzie.
          Ale dziewczyny, chcialam Wam polecic inne podpaski - Libress Invisible, rewelacja. Nie za duze, nie za male. Na srodku superchlonny wklad, nie to co w podrobkach Always - niebieski placek na ceracie tongue_out Libreski maja anatomiczny ksztalt i bardzo mila (chyba bawelniana) powloke na wierzchu. Oczywiscie 3 mm. Naprawde super, polecam. Ja dla mnie pierwsze miejsce. Drugie Bella, chociaz na noc wole duzego Alwaysa smile
          • Gość: Adani Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 21:14
            A mozna jeszcze dostac ta przesylke z Belli?
            • maalaami dziewczyny zrobiłiście najlepszą reklamę Belli 26.07.04, 21:51
              nie miałam jeszcze okazji użyć podpasek Bella Perfecta Blue, ale po takiej
              reklamie na forum trudno by było nie wypróbować smile
              wolę jednak tampony, których niestety nie powinno sie uzywać podczas całego
              okresu ( z O.B przerzuciłam się na Tampo Bella - są o połowę tańsze a tak
              samo 'wygodne' i superchłonne).
              ps. zgadzam sie z większością poprzedniczek, że Allways są do bani - strasznie
              mnie poodparzały i drapały, zdecydowanie lepsze są Libresse(i jak dotąd dla
              mnie najlepsze).
            • chinskie_ziola Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 06.09.04, 19:28
              oczywiscie, ze mozna smile
              trzeba wyslac swoj adres na tego maila i spokojnie poczekac smile
              maciej.lastowiecki@tzmo.com.pl
              • Gość: azja Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.dip.t-dialin.net 06.09.04, 20:06
                a co trzeba napisac w tym mejlu? jakas prosbe, wzmianke o tym forum?
                dzieki!
                • Gość: chinskie ziola Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.g / *.g-net.pl 06.09.04, 20:31
                  nie, po prostu swoj adres i prosbe o przeslanie probek podpasek smile
    • tamara23 Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 07.09.04, 17:41
      hmm no nie wiem... przejrzałam posty i coś mi tu śmierdzi: jakaś
      samonakręcająca się akcja reklamowa tej całej Belli
      a sam produkt niedobry jest i tyle
      • hippophae Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 07.09.04, 19:14
        To że Ci nie pasuje nie znaczy że zaraz jest niedobry... Ja polecam mimo, że
        Bella mi nic płaci. Słowo.
        H.
        • kwiatek-822 Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 07.09.04, 20:03
          Ja tez moge z czystym sumieniem polecic belle, uzywam nalogowa ta 2003 smile) Jest
          super , pozdrawiam
          • Gość: kalinosia Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 11:22
            zauważ , że dziewczyny najpierw zachwalały Bellę, a dopiero potem, jakby w
            podziękowaniu, dostały paczki (ja też smile). Pisząc o Belli nikt żadna z nas
            nie miała pojęcia, że przeczyta to ktoś z tej firmy i wyśle nam upominki. To
            było bardzo miłe. Ja używam Belli (perfecta blue i 2003) już bardzo długo i
            nadal uważam, że to najlpesze podpaski.
            • Gość: asienkaaa Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 18:57
              dziewczyny jak myslicie czy mam szanse na przesyłke od belli jesli napisze im
              dopiero teraz maila?? czy ktoras z was teraz probowala?? porsze o odpowiedzbig_grin
              • Gość: asienkaaa Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 19:04
                napisalam dzis emaila a teraz bede czekac
    • lidek0 Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 08.09.04, 21:26
      Always dla mnie są najlepsze bo jako jedyne utrzymują wilgoć z dala od ciała.
    • Gość: goska211 Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.voyager.lub.pl 10.10.04, 15:05
      Teraz bella perfecta zaczela sie 'unowoczesniac' i zielona bella zrobila sie
      taka sama jak ta 2003-ma falbanki po bokach i material, ta siateczka tez sie
      zmienila ale po co robic drugie takie same jak ta 2003? ja wole tamte
      wczesniejsze, normalne sad mi te falbanki zbytnio nie odpowiadaja sad a Wam?
      (chyba ze oni chca 2003 skasowac z produkcji i dlatego robia teraz te zielone
      takie same ale mnie to osobiscie nie odpowada uncertain)
      • Gość: Małgoś Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.kv.net.pl 10.10.04, 17:00
        Zdecydowanie Cię popieram. Bella zielone z ceratką z tymi falbankami z boku to
        porażka. W ogóle nie wchłaniają tak jak te poprzednie i strasznie odparzają.
        Tamte były o niebo lepsze i w ogóle nie rozumiem czemu je tak bez
        sensu „unowocześnili”. Dlatego przerzuciłam się na always ale one też odparzają
        i chyba spróbuję te drugie bella softiplait tylko nie wiem czy one dobrze
        wchłaniają.
    • someone_u_like Libresse różowe!!!!!!! 10.10.04, 17:02
      • someone_u_like a moze BELLA ? :))) 10.10.04, 17:31
        przeczytalam teraz te wszystkie pozytywne opinie o podpsakach bella i jestem w
        szoku, nie sadzilam ze sa tak popularne! sama musze je teraz wyprobowacsmile

pozdrawiamsmile
    • Gość: Wodniczek Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 10:31
      O niebo lepsze od Belli są Libresse-w różowym opakowaniu,a o
      Always-ceratach-zapomnij!
    • Gość: Mania_Atlantis Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.01.14, 01:07
      Jeśli nadal masz problem, już któraś z Was bedzie miała - a wiec co to znaczy mieć problem - zachęcam do uzywania podpasek Atlantis.
      W razie pytań i znalezienia takich podpasek prosze pisac na e-mail : marti120@wp.pl
      Pozdrawiam dziewczyny
      • Gość: hanka Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.14, 15:07
        Mimo, że jestem dorosła to wstyd mi jest kupić podpaski normalnie w sklepie. Ludzie się na mnie tak gapią, jakbym nie wiadomo co robiła, dlatego zamawiam je przez internet w centrum amis. Bardzo lubię anionowe podpaski. Kupuję hurtowo, żeby mieć na zapas, dzięki temu nie muszę się denerwować w sklepie, czy aptece smile.
    • Gość: Malgosia Re: Bionic Anion - Atlantis IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.14, 20:08
      Zdecydowanie polecam wlasnie te - Bionic Anion. Mialam rozne problemy po roznych podpaskach.. te jak narazie sa najlepsze z tych ktore do tej pory uzywałam. Polecam !
      • Gość: Magdalena Re: Bionic Anion - Atlantis IP: *.ip.netia.com.pl 22.02.14, 11:53
        Też polecam podpaski Atlantis, a najbardziej jestem zadowolona z wkładek Atlantis - rewelacja! Polecam wypróbować.
        Magdalena
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka