hippophae Bella Blue, Subtelle 18.04.04, 18:03 Przez kilka lat używałam niemal wyłącznie tamponów więc nie mam dużego doświadczenia w kwestii podpasek. Na pewno ceratki Allways mi kompletnie nie pasują. Bella Blue jest świetna, a ostatnio kupiłam sobie Subtelle cienkie ze srzydełkami i też są niezłe, maja takie owalne wycięcie w środku i faktycznie jakoś tak się dzieje że większość płynu właśnie tam się zbiera. Wkładki też mają fajne, cieniutkie. H. Odpowiedz Link Zgłoś
chinskie_ziola Re: Bella Blue, Subtelle 08.05.04, 14:24 po kolejnych miesiaczkach nadal jestem za Bella ale niedawno na niemieckiej TV widzialam reklame Alwaysow z bawelna. moze i do nas kiedys dojda, skoro juz jestesmy w tej Unii Odpowiedz Link Zgłoś
kachna.bubu Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 08.05.04, 19:19 Tylko raz skusiłam się na Always, to było dawno temu a napoczęte opakowanie do teraz leży bezużyteczne w szafie! Always są okropne!!! Tyłek przykleja się do ceraty, ma się wrażenie, że coś leci bokami. Mam bardzo obfite miesiączki. W pierwszych dniach na noc muszę zakładać 4 podpaski na raz!!! Jestem wierna tylko Belli /najlepsze te długie, ze skrzydełkami na noc, a na mniejsze krwawienie Bella Perfecta Blue/. Moja 11 letnia córka, która też niestety już zaczęła miesiączkować, też używa Belli Perfecty. Odpowiedz Link Zgłoś
hippophae na raz? 11.05.04, 17:32 Może to głupie pytanie, ale w jaki sposób można założyć więcej niż jedną podpaskę na raz? ze skrzydełkami? Czy to naprawdę coś daje? Przecież one nic nie przepuszczają w pionie tylko ewentualnie z boku... sorry, że pytam, ale nigdy nie próbowałam i jakoś ciężko mi sobie wyobrazić. H. Odpowiedz Link Zgłoś
kachna.bubu Re: na raz? 12.05.04, 11:14 Do hippophae. Niestety mam tak obfite krwawienie, że trudno sobie wyobrazić 4 podpaski na raz, ale uwierz mi, że 'przeleci' czasem i przez 5 podpasek!!! Ja muszę na noc /najgorsze pierwsze dwa dni/, robić sobie takiego "pampersa". A technicznie wyglada to mniej więcej tak: na środek majtek najdłuższa podpaska Belli ze skrzydełkami, na to dwie /położone obok siebie,/ zwykłe te grubsze, bez skrzydełek /Bella normal / i taka sama jeszcze przychodzi na przedłużenie przodu i jedna na przedłużenie tyłu /leżąc leci najwięcej tyłem/. Fajnie co ? Zdarza się, że wstaję w nocy, żeby wymienić tego "pampersa" na nowego, bo zdarza się, że "pływam". Mam nadzieję, że wytłumaćzyłam najprościej? Jak zna ktoś jakieś gigantyczne podpaski dla mnie /nie ze wzgledu na rozmiary tyłka, bo jestem raczej "chudzina", ale obfitość krwawień / to niech da znać.Pozdrawiam.k.b Odpowiedz Link Zgłoś
neti87 Re: na raz? 12.05.04, 16:13 może rzeczywiście na noc używaj pampersa dla dorosłych...Jeśłi ta rada wydaje Ci się głupia, to przepraszam. Pomyślałam, że będziesz mogła choć spokojnie się wyspać. Rano się umyjesz... Odpowiedz Link Zgłoś
kachna.bubu Re: na raz? 12.05.04, 21:36 Dzięki neti87 za radę! Też o tym myślałam, ale pampersy dla dorosłych to już ostatecznośc! Chyba tym bardziej nie mogłabym dobrze spać, mając tyle ceraty wokół tyłka Mam nadzieję, że po kuracji Castagnusem będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
neti87 Re: na raz? 13.05.04, 09:29 Masz rację Kachna, nie pomyślałam o tej ceracie okropnej. Ja też miałam takie miesiączki przez długie lata, ale pomogły dopiero hormony. Zresztą w nocy też miewałam problemy...Trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
mathilde.k Re: na raz? 04.06.04, 12:47 Kachna wiesz co mam taki sam problem jak ty. Zdarzyło mi się eksperymentować nawet z pieluchą.. jednak to też nie dla mnie. Ale wiesz, w sklepach medycznych są też takie dość duże wkładki "podpaski" (normalnie stosowane przy nietrzymaniu moczu), które z powodzeniem można używać tez na obfite miesiączki, przynajmniej nie trzeba wtedy nic wymyslac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: na raz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:36 Też mam ten problem i właśnie sobie przypomniałam, że gdy byłam na obozie z niepełnosprawnymi niektóre osoby używały takich duuużych podpasek/wkładek. Wydaje mi sie że coś takiego rozwiązało by sprawę. Tylko gdzie to kupić??? Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 12.05.04, 11:55 ja always nie cierpię własnei ze wzgl. na ceratowatość. Od wielu lat używam neizmiennie podpasek rodzimej firmy Bella, najbardziej pasują mi bella nova komfort - to podpaski ze skrzydełkami, składane i pakowane w oddzielne paczuszki, cena za 10szt ok. 2,30zł. Czasami kupuję tez takie cieniutkie 3mm Odpowiedz Link Zgłoś
stachenka Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 13.05.04, 01:55 Ja przez pierwsze lata również używałam podpasek Bella. Wtedy były chyba tylko te klasyczne. Wkurzało mnie, że ta wata wchodzi mi w tyłek i że są takie grube. Potem przestawiłam się na Always i to już naprawdę dobrych parę lat ich używam. "Cerata" mi nie przeszkadza. Jeśli nie jest bardzo gorąco, to nie przykleja mi się do tyłka. Kilka tygodni temu nawet spojrzałam z zainteresowaniem na podpaski Bella w sklepie. Tyle, że na nich nie ma żadnych informacji, a to, że są Orange, czy Blue, to mi nic nie mówi. Po prostu brak informacji na opakowaniu. Zajrzałam na stronkę z opisami podpasek (link podany przez ka.te) i tam też brakuje mi informacji np. o długości podpasek, co jest dla mnie ważne. Masowo chwalicie Bella Blue. Jaką długość mają Bella maxi Blue? Potrzebuję minimum 284mm. Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 13.05.04, 08:55 Hm...od początku (hmm...czyli jakieś 5 lat ) używam Always,ale dużo koleżanke polecało mi Bellę i jakoś nie mogłam się przekonać.PO lekturze tego wątku przy najbliższe miesiączce idę do sklepu po Bellę - porównam, wypowiem się Odpowiedz Link Zgłoś
neti87 Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 13.05.04, 09:31 Ja też kiedyś przestawiałam się na Bellę, korzystałam z obrazków, które są na opakowaniach i porównywałam i w ten sposób wybrałam odpowiednie dla siebie. Trochę nie rozumiem w czym masz problem. Always mają lepszą reklamę, to fakt, ale ja nie mam zamiaru z powodu dobrej tylko reklamy ich nabywać. Odpowiedz Link Zgłoś
stachenka Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 13.05.04, 23:12 A kto powiedział, że ze względu na reklamę? Nie odpowiadają mi klasyczne belli, więc przerzuciłam się na cienkie. A że bella cienkich nie miała, więc na Always. No i tak już zostało. Reklama nie ma nic do rzeczy. A swoją drogą, skoro już o tym mowa, reklamy belli są beznadziejne, żałosne, irytujące... Odpowiedz Link Zgłoś
elizabeth22 Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 13.05.04, 09:51 Bella jest najlepsza - to fakt. Ceratowe Always'y odpadają, zwłaszcza w lecie są nie do wytrzymania ! Ale wiecie co ? Mam nadzieję, że producent nie podniesie drastycznie ceny Belli gdy zobaczy ten wątek )) Odpowiedz Link Zgłoś
kadya Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 13.05.04, 12:34 no wiecie...ja uzywam tamponów albo always bo moja matka takie kupuje, ale tez sie w nich fatalnie czuje...skoro mowicie ze bella są najlepsze to ja tez spróbuje...moze sie do nich przekonam, bo kiedys mialam grube belli i mi wcaaaale nie pasowały... dzieki wiele sie tu mozna dowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
dzoanaw Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 27.05.04, 20:02 zdecydowanie Libresse. I jeśli o mnie chodzi, to nie znoszę skrzydełek w podpaskach! Odpowiedz Link Zgłoś
neti87 Re:PRZESYŁKA Z BELLI 01.06.04, 09:17 Dziś rano otrzymałam przesyłkę z firmy Bella. Jest to dość pokaźna paczka zawierająca kilka paczuszek podpasek, wkładki higieniczne, próbki płatków kosmetycznych, próbki tamponów, płytę CD z muzyką relaksacyjną...Coś jeszcze było, ale już nie pamiętam co, bo naprawdę pora była wczesna. Oczywiście dołączone były różne ulotki i list od szefowej marketingu. Byłam zdziwiona przede wszystkim rozmiarami przesyłki. Mam nadzieję, że Wy też dostaniecie/dostałyście (mam na myśli dziewczyny, które wysłały swoje adresy do tej firmy). Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikasob Re:PRZESYŁKA Z BELLI 01.06.04, 12:32 A kiedy wysłałaś swoje dane? Ja to zrobiłam przed Wielkanocą i jeszcze nic nie dostałam, co bardzo mnie rozczarowało Fajnie, że chociaż Ty cos dostałaś Odpowiedz Link Zgłoś
neti87 Re:PRZESYŁKA Z BELLI 01.06.04, 12:40 Jestem pewna, że też dostaniesz. Wysłałam na pewno przed Wielkanocą, coś mi się kojarzy 6 lub 7 kwietnia. Zupełnie już o sprawie zapomniałam, a tu taka niespodzianka. Dostaniesz przesyłkę, jeśli wysłałaś maila. Odpowiedz Link Zgłoś
nikasob Re:PRZESYŁKA Z BELLI 01.06.04, 13:19 Oj, wstapiła we mnie nadzieja ! No to czekam, bo meila wysłałam. Jak dostanę, to Wam opiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
kachna.bubu Re:PRZESYŁKA Z BELLI 01.06.04, 16:07 Ja też dzisiaj dostałam upominek od BELLI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
neti87 Re:PRZESYŁKA Z BELLI 01.06.04, 16:26 I co przysłali??? To samo co ja opisałam?? To było bardzo miłe z ich strony, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
nikasob Re:PRZESYŁKA Z BELLI 02.06.04, 13:14 Jednak przyszło! Dwie paczki bella orange, 1 paczka perfecta blue, paczka wkładek, kilka bellissima, kilka tamponów, kilka płatków kosmetycznych, kalendarzyki, i chyba coś jeszcze. W każdym razie pokaźny kartonik Jestem miło zaskoczona Odpowiedz Link Zgłoś
kadya Re:PRZESYŁKA Z BELLI 01.06.04, 23:34 ja również dzisiaj otrzymałam takową przesyłkę jakby prezent na dzień dziecka hihihi, chociaz juz sie małolatką nie czuję Odpowiedz Link Zgłoś
dadaczka Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 01.06.04, 19:04 na dzien bella (niebieskie i granatowe) ewentualnie pomaranczowe bez skrzydelek na noc Libresse Good Night howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
mechetka Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 01.06.04, 15:58 Ja tez uwazam, ze Bella jest najlepsza. Zauważyłam, ze w rekalamach Always używają Belli ( to widac)- mówiąc "zwykła podpaska". Tylko, ze ta zwykla podpaska jest o 100% lepsza od ich produktu. Odpowiedz Link Zgłoś
renpul Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 02.06.04, 18:24 Ja używam i Belli i Always'ów. Te drugie gdy mam bardziej obfite dni, poza tym są bardziej miękkie jak nasiąkną, ale latem nie jest ciekawa ta "cerata" . Bella są tańsze i O.K. ale niezbyt wygodne jak się napełnią. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asienkaaa Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 08.09.04, 18:39 witajcie ja od samego poczatku czyli juz bedzie 6 lat uzywalam BELLI i tylko BELLI tak sie zaczelo, pamietam jeszce czasy gdzie bella miala tylko takie wiecie zwykłe podpsaki grube a teraz do wyboru do koloru ja osobiscie uzywam bella perfecta green ta siateczka drainette jest bardzo delikatna na prawde nie jest to taka cerata hihi... goraco polecam wszystkim, a jeszce jesli wkładki to tylko bella panty intima takie żółte opakowanie:d nawet zaraziłam nimi moja kolezanke ze stancji i teraz tylko te kupuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia33 Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 05.06.04, 11:49 Jakiś czas temu przestałam używać tamponów i też w pierwszym odruchu sięgnęłam po te najdroższe (Always). Wrażenia okropne! Na szczęście mama używała Belli i mogła mnie szybko poratować Teraz istnieje dla mnie tylko Bella - perfecta orange i blue. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.13, 17:10 Polecam inne - są rewelacyjne ! To rym, ale i prawda. martii1202@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinskie_ ziola Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.g / *.g-net.pl 11.06.04, 14:26 ja tez dostalam dzis paczke od Belli. jest tam tyle, ze az mi oczy wyszly na wierzch! bella niebieskie, pomaranczowe, 2003, 2004. wkladki panty, 2 probki tamponow, 2 probki wkladek bellissima, 2 probki husteczek do hig intymnej. szok! a w dodatku bardzo szybko przyslali polecam wyslanie swojego adresu mailem do belli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.osk.pl / *.osk.pl 11.06.04, 21:37 A kiedy wysłalas im mejla? Ja jakis tydzien temu, ale jeszce nic nie dostałam. Odpowiedz Link Zgłoś
chinskie_ziola Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 11.06.04, 22:24 nie pamietam dokladnie, ale na pewno wiecej niz tydzien temu. moze 2? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek-822 Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 11.06.04, 23:06 Hej ja tez dostalam jakis czas temu ) podobnie jak wy dostalam niebieskie <moje ulubione>, 2003 <tez super>, pomaranczowe, panty 2004, panty intima ) Tez oamlo zawalu nie dostalam jak zobaczylam pake !! myslalam ze dostaniemy raczej jakies probki a tu cale opakowania Musze im maila napisac i podziekowac, dzieki nim odkrylam podpaski 2003 oraz panty intima, super pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 00:40 ojacie...a ja myślałam, że to tylko ja mam jakąś nadmierną potliwość tyłka i że tylko mnie odparza ta cholerna cerata olłejsowa:]! Bella, bella i jeszcze raz bella... Libresse nigdy nie używałam... ...ale i tak żadna podpaska nie da mi tego komfortu co tampony...i nawet mimo tego czego się tu naczytałam o nich złego, chyba nie mogłabym zrezygnować...no chyba, że mnie dopadnie jakieś choróbsko Odpowiedz Link Zgłoś
mikanm Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 12.06.04, 12:43 hehe a ja myślałam durna że te przyklejające się ceraty latem (always oczywiście) to po prostu rzeczywistość, że wszyscy tak mają i tak musi być...no czas zainteresowac się bellą ) jak można dostać tą paczkę z próbkami?? Odpowiedz Link Zgłoś
dorre Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 16.06.04, 15:05 Szkoda czasu czekać na próbki ))). Wczoraj, zachęcona Waszymi opiniami kupiłam panty 2004 z prawdziwą bawełną - REWELACJA!!!!! Ekstra kształt, dobry klej, milutka w dotyku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akatka Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: 80.51.231.* 21.06.04, 20:09 czesc dziewczyny ja tez używam bella perfecta blue, chociaz always tez moga byc. Jesli chodzi o wkladki to uwazam, ze najlepsze sa bella graffiti, sa cieniutkie i dyskretne. A wiec BELLA gora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOnia Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.hor.net.pl 22.06.04, 15:01 Ja tez tylko bella. Rozne, na noc inne na dzien najchetniej perfecta blue, wkladki tez sa super. Kiedyz niechcacy porwalam z polki dreinette i rozczarowalam sie cerata w srodku ale juz wiem co nalezy kupowac. Jakosc super, cena przy moim zuzyciu (jestem dlugodystansowcem-5-6 dni)tez akurat. Na always nie spojrze, kiedyz dalam sie nabrac. Ciekawe tylko czemu takie drogie, moze duzo wydaja na reklame. W kazdym razie jak jechalam do Japonii bralam zawsze kilka paczek belli ,kilka lat temu byl maly wybor, glownie "materacyki", ale byly miekkie i nie odparzaly. W Japonii niestety krolowala cerata w roznych wersjach. A wiec fajnie, ze mozemy powiedziec ze cos jest polskie a takie wporzo, no nie? Pozdrowka Monia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AguSSka Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.revers.nsm.pl 08.07.04, 22:51 Najlepsze są bella zielone, bo mają taka fajną powłokę. Na noc niebieskie maxi, bo są dłóższe i lepiej chronią. A tak po za tym, to używam tampony ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: 213.25.97.* 09.07.04, 08:25 Ja też używam tych Bell są rewelacyjne, zmieniam od czasu do czasu kolory opakowań ale tylko czerwone i pomarańczowe. Żadnego dyskomfortu, czuję się super. Najgorsze są te Alwasy pamiętam jak na proczątku kupiląm te ze skrzydelkami, wcale nie trzymały się bielizny. A najgorzej w nocy się tak przekręcały, że nietylko bielizna ale i prześcieradło na tym ucierpiało. BELL są Super!!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kama22.p Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 09.07.04, 09:44 Prawie zawsze uzywalam OB,zachecona Waszymi opiniami postanowilam sprobowac BELLA Perfecta.Mialyscie racje,sa super! Najlepsze sa dla mnie niebieskie a na noc granatowe.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adani Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 21:12 Dzis wpadlam w szaf forumowania To dlatego, ze dzis odkrylam to Forum. Spokojnie, za kilka dni mi przejdzie. Ale dziewczyny, chcialam Wam polecic inne podpaski - Libress Invisible, rewelacja. Nie za duze, nie za male. Na srodku superchlonny wklad, nie to co w podrobkach Always - niebieski placek na ceracie Libreski maja anatomiczny ksztalt i bardzo mila (chyba bawelniana) powloke na wierzchu. Oczywiscie 3 mm. Naprawde super, polecam. Ja dla mnie pierwsze miejsce. Drugie Bella, chociaz na noc wole duzego Alwaysa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adani Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 21:14 A mozna jeszcze dostac ta przesylke z Belli? Odpowiedz Link Zgłoś
maalaami dziewczyny zrobiłiście najlepszą reklamę Belli 26.07.04, 21:51 nie miałam jeszcze okazji użyć podpasek Bella Perfecta Blue, ale po takiej reklamie na forum trudno by było nie wypróbować wolę jednak tampony, których niestety nie powinno sie uzywać podczas całego okresu ( z O.B przerzuciłam się na Tampo Bella - są o połowę tańsze a tak samo 'wygodne' i superchłonne). ps. zgadzam sie z większością poprzedniczek, że Allways są do bani - strasznie mnie poodparzały i drapały, zdecydowanie lepsze są Libresse(i jak dotąd dla mnie najlepsze). Odpowiedz Link Zgłoś
chinskie_ziola Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 06.09.04, 19:28 oczywiscie, ze mozna trzeba wyslac swoj adres na tego maila i spokojnie poczekac maciej.lastowiecki@tzmo.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.dip.t-dialin.net 06.09.04, 20:06 a co trzeba napisac w tym mejlu? jakas prosbe, wzmianke o tym forum? dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinskie ziola Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.g / *.g-net.pl 06.09.04, 20:31 nie, po prostu swoj adres i prosbe o przeslanie probek podpasek Odpowiedz Link Zgłoś
tamara23 Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 07.09.04, 17:41 hmm no nie wiem... przejrzałam posty i coś mi tu śmierdzi: jakaś samonakręcająca się akcja reklamowa tej całej Belli a sam produkt niedobry jest i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
hippophae Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 07.09.04, 19:14 To że Ci nie pasuje nie znaczy że zaraz jest niedobry... Ja polecam mimo, że Bella mi nic płaci. Słowo. H. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek-822 Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 07.09.04, 20:03 Ja tez moge z czystym sumieniem polecic belle, uzywam nalogowa ta 2003 ) Jest super , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 11:22 zauważ , że dziewczyny najpierw zachwalały Bellę, a dopiero potem, jakby w podziękowaniu, dostały paczki (ja też ). Pisząc o Belli nikt żadna z nas nie miała pojęcia, że przeczyta to ktoś z tej firmy i wyśle nam upominki. To było bardzo miłe. Ja używam Belli (perfecta blue i 2003) już bardzo długo i nadal uważam, że to najlpesze podpaski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asienkaaa Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 18:57 dziewczyny jak myslicie czy mam szanse na przesyłke od belli jesli napisze im dopiero teraz maila?? czy ktoras z was teraz probowala?? porsze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asienkaaa Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 19:04 napisalam dzis emaila a teraz bede czekac Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: najlepsze podpaski (ranking ;) 08.09.04, 21:26 Always dla mnie są najlepsze bo jako jedyne utrzymują wilgoć z dala od ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska211 Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.voyager.lub.pl 10.10.04, 15:05 Teraz bella perfecta zaczela sie 'unowoczesniac' i zielona bella zrobila sie taka sama jak ta 2003-ma falbanki po bokach i material, ta siateczka tez sie zmienila ale po co robic drugie takie same jak ta 2003? ja wole tamte wczesniejsze, normalne mi te falbanki zbytnio nie odpowiadaja a Wam? (chyba ze oni chca 2003 skasowac z produkcji i dlatego robia teraz te zielone takie same ale mnie to osobiscie nie odpowada ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgoś Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.kv.net.pl 10.10.04, 17:00 Zdecydowanie Cię popieram. Bella zielone z ceratką z tymi falbankami z boku to porażka. W ogóle nie wchłaniają tak jak te poprzednie i strasznie odparzają. Tamte były o niebo lepsze i w ogóle nie rozumiem czemu je tak bez sensu „unowocześnili”. Dlatego przerzuciłam się na always ale one też odparzają i chyba spróbuję te drugie bella softiplait tylko nie wiem czy one dobrze wchłaniają. Odpowiedz Link Zgłoś
someone_u_like a moze BELLA ? :))) 10.10.04, 17:31 przeczytalam teraz te wszystkie pozytywne opinie o podpsakach bella i jestem w szoku, nie sadzilam ze sa tak popularne! sama musze je teraz wyprobowac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodniczek Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 10:31 O niebo lepsze od Belli są Libresse-w różowym opakowaniu,a o Always-ceratach-zapomnij! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania_Atlantis Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.01.14, 01:07 Jeśli nadal masz problem, już któraś z Was bedzie miała - a wiec co to znaczy mieć problem - zachęcam do uzywania podpasek Atlantis. W razie pytań i znalezienia takich podpasek prosze pisac na e-mail : marti120@wp.pl Pozdrawiam dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: najlepsze podpaski (ranking ;) IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.14, 15:07 Mimo, że jestem dorosła to wstyd mi jest kupić podpaski normalnie w sklepie. Ludzie się na mnie tak gapią, jakbym nie wiadomo co robiła, dlatego zamawiam je przez internet w centrum amis. Bardzo lubię anionowe podpaski. Kupuję hurtowo, żeby mieć na zapas, dzięki temu nie muszę się denerwować w sklepie, czy aptece . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia Re: Bionic Anion - Atlantis IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.14, 20:08 Zdecydowanie polecam wlasnie te - Bionic Anion. Mialam rozne problemy po roznych podpaskach.. te jak narazie sa najlepsze z tych ktore do tej pory uzywałam. Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: Bionic Anion - Atlantis IP: *.ip.netia.com.pl 22.02.14, 11:53 Też polecam podpaski Atlantis, a najbardziej jestem zadowolona z wkładek Atlantis - rewelacja! Polecam wypróbować. Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś