Gość: betka
IP: *.prenet.pl
16.12.10, 01:30
Witam,jestem tutaj nowa i na początku drogi walki o Włosy!! od jakiegos czasu zauwazylam straszne przeswity na czubku glowy poszlam do dermatolog i przepisala mi ALpicort i jakies tam witaminy narazie wtarlam dopiero jedną butelke tego plynu i szczerze powiem,ze nie widze zadnej poprawy tzn moze i mniej wypadają ale czy one wogole bedą odrastac? Nie wiem gdzie lezy problem z tym łysieniem i do jakiego lekarza mam isc.Zrobilam badanie na tarczyce wyszly w normie,ginekolog twierdzi ze nie mam PCO mam natomiast podwyzszony testosteron i rowniez problem z owlosieniem np na brodzie wlosow rosnie mi mnóstwo od kilu miesiecy juz nie moge dac sobie z tym rady (w strasznym stanie są tez uda,brzuch,)Bralam przez kilka miesiecy tabletki antykonc.podczas brania tego nadmiernego owlosienia nawet bylo mniej,ale jak odstawilam to jakby nasililo sie 3razy bardziej i przeswity na glowie rowniez>Chcialam skierowanie do endokrynologa ale ani ginekolog ani dermatolog nie chcą dac bo twierdzą ze wszystko jest ok,a ja czuje ze nie jest ok!!! Musi byc jakas przyczyna ze kobieta łysieje na glowie,a tam gdzie nie potrzeba wlosy rosną jak szalone! Jestem załamana!!!!