Dodaj do ulubionych

Guzek w piersi

07.02.11, 18:47
Witam!Miesiąc po tym jak zaczęłam karmic piersią pojawił mi się w piersi guzek,myślałam,że jak skończę karmić guzek zniknie.Minęło już 5miesięcy a on nadal jest.Co to może być,na usg wogóle go nie było widać?!Może ktoś miał coś takiego,czy to zniknie?Proszę o odpowiedz

Eryk 20.07.2010
mjniemowlaczek.blogspot.com/
Obserwuj wątek
    • mel.la Re: Guzek w piersi 07.02.11, 19:23
      Moze zator, powinnas sie zbadac, raczej nikt na forum nie wystawi Ci diagnozy ale nie martw sie za bardzo za wczasu, mam nadzieje, ze bedzie ok.
    • marzeka1 Re: Guzek w piersi 07.02.11, 21:51
      Idź do lekarza, koniecznie, nie zwlekaj. Może to nie być nic złego, a może -inaczej, warto sprawdzić. Siostry koleżanka czekała do końca karmienia córki z czymś takim, okazało się za późno, dlatego po prostu- lekarz i usg.
      • lejdi111 Re: Guzek w piersi 08.02.11, 17:24
        idź do lekarza. Czasem jak są jakieś wątpliwości to usuwają i dają do zbadania hist-pat a czasem po prostu zostawiają do obserwacji.

Każdy ma czyste sumienie bo go nie używa
        • eo1981 Re: Guzek w piersi 09.02.11, 15:03
          Witam, 9 miesięcy temu urodziłam dziecko.Karmię je nadal piersią.Problem jest taki, że powoli odstawia się od piersi i ssie tylko jedną.W drugiej zrobił mi się guzek wyczuwalny pod palcami.Czy to może być jakaś torbiel?Czy może zatkany kanalik mlekowy przez to, że nie ściąga już pokarmu z tej piersi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka