Dodaj do ulubionych

maść oekolp

02.03.11, 13:33
mam infekcje pochwy jak to mówi lekarz na oko smile przepisal mi ta oto masc i kazal dawkowac 2 razy w tygodniu lecz z jego gryzgolow zle odczytalam i dawkowalam ze 2 razy dziennie co wyniklo z tego ze przedawkowalam a bralam tak przez 3 dni po ych dniach zaczelam krwawic i miala obrzeg w pochwie co na ulotce bylo napisale ze to objawy przedawkowania i nalezy isc do lekarza bylam lecz on nawet mnie nie przebadal i to zniknie a po tygodniu nie moze byc rak lecz mija juz ponad 2 tyg i nadal mam guzka ktory jak naciskam troszke pobolewa czy ktos tez mial takie przygody z ta mascia ? ;c
Obserwuj wątek
    • Gość: Mooloo Re: maść oekolp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.11, 14:54
      Nie miałam, ale powinnaś zmienić lekarza. Na infekcję nie dostaje się estrogenów. Owszem, wspomagająco i profilaktycznie, często wraz z lacibios femina - jak jest nieodpowiednia śluzówka, bakterie nie mają warunków do zagnieżdżenia, ale nie żeby wyleczyć! Także nawet jak infekcja i leki na oko, to nie takie, już prędzej gynalgin, gynoxin, gynazol no nie wiem ;/ Teraz to chyba rzeczywiście musisz czekać, może przemywaj okolice intymne tantum rosa lub ziołami...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka