sylwii_br 30.04.04, 12:45 Czy mozna przerwać branie pigułek w dowolnym momencie cyklu i jakie będa tego konsekwencje ? (chodzi mi o ty czy wystapi krwawienie przerywając np .po 5 pigułkach) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariana1 Re: Przerwanie brania pigułek 30.04.04, 15:32 Najlepiej przerwać normalnie po zakończeniu listka. W przeciwnym wypadku można sobie nieźle cykl rozregulować. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzinkas Re: Przerwanie brania pigułek 30.04.04, 16:14 ja przerwalam chyba po 7 tabletkach (straszniemnie nogi bolaly a w ulotce bylo ze jak tak jest to natychmiast przerwac branie pigulek) i po jakichs 4-6 dniach dostalam okres. potwm juz normalnie, wszystko jak najbardziej regularnie az do dzisiaj czyli przez prawie rok. musze tez zaznaczyc ze nie wròcily mi bòle sprzed brania pigulek. Odpowiedz Link Zgłoś
almerka1 Re: Przerwanie brania pigułek 04.05.04, 09:56 ja przerwałam po 10 dniach brania i nic mi sie nie rozregulowało Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: Przerwanie brania pigułek 05.05.04, 23:40 najcześciej tak, ale rownież trudno ocenic, kiedy dojdzie do owulacji Odpowiedz Link Zgłoś