Dodaj do ulubionych

Dziwny intymny problem:/

24.03.11, 13:17
Mam dziwny problem, dziwny bo do konca nie wiem jak wam wytlumaczyc na czym on polega no ale moze sie uda, sprobujewink
Problem dotyczy pochwy, kiedys przy zakladaniu globulki zauwazylam ze cos tam mi przeszkadza w swobodnym wsunieciu globulki wystarczajaco gleboko. Przestraszylam sie troche ale myslalam ze mi sie cos tylko wydaje albo ze moze inaczej sie do tego zabralam niz zawsze. Od tamtej pory minelo troche czasu, kilka dni temu bylam u gin (nawracajace infekcje) ale nic mi nie powiedziala ze dzieje sie tam cos niepokojacego. Mam zamiar zmienic lekarza bo ta obecna wydaje mi sie ze zbyt olewajaco podchodzi do moich problemow mam juz poleconego podobno dobrego lekarza ale do niego sie dlugo czeka. No ale nie bede zchodzic z tematuwink
No i podczas wczorajszego zakladania globulki zauwazylam ze problem jest nadal i do tego ciezko mi bylo wogole wsunac globulke do pochwy a jak juz sie to udalo to czulam ze w pochwie jest bardzo ciasno a tamto zgrubienie czy wypuklenie (ciezko to opisac) jest nadalsad Dodam ze od niedawna podczas stosunku takze czuje ze jest tam mi ciasno i jakby czasami czuje maly bol. Do lakarza wybieram sie za jakis czas na kontrole ale do tego czasy chcialabym was sie zapytac o rade co to moze byc? Czy moze byc to poczatek obnizania sie scian pochwy czy powinnam sie martwic i jak najszybciej leciec z tym do lekarza? czy moze przesadzam troche?sad
P.S Ponad 2,5 roku urodzilam dziecko o dosyc sporej wadze, bylam nacinana. Czy to moze miec jakis zwiazek?
Przepraszam za nielad ale naprawde ciezko to w zrozumialy sposob opisac, z gory dziekuje za odp.
Pozdrawiam...
Obserwuj wątek
    • kocio-kocio Re: Dziwny intymny problem:/ 24.03.11, 14:17
      Ale jesteś pewna, że to zgrubienie czy uwypuklenie to nie szyjka macicy?
    • pani.domu123 Re: Dziwny intymny problem:/ 24.03.11, 21:17
      to jest raczej jak uwypuklenie (tak mi sie wydajewink) szczerze mowiac to nie wiem czy to szyjka czy nieuncertain a to ze zrobilo sie tak ciasno zaraz w wejsciu do pochwy i w srodku moze o czyms zlym swiadczyc???
      • Gość: bjhgil Re: Dziwny intymny problem:/ IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.03.11, 09:24
        Ja mam inny pomysł.Piszesz,że u wejścia pochwy a tam jest też cewka moczowa.Ja miałam bakterie w moczu i te okolice były ciasne,bo spuchły a innych objawów odczuwalnych nie było.Tez nie mogłam normalnie włożyc tabletki.Problem znikł po wyleczeniu pęcherza moczowego.
        Nawet nie wiesz jak się zdziwiłam,że taka mała cewka może aż tak zmienic rozmiar.
    • nglka Re: Dziwny intymny problem:/ 25.03.11, 10:15
      pani.domu123 napisała:

> Problem dotyczy pochwy, kiedys przy zakladaniu globulki zauwazylam ze cos tam m
      > i przeszkadza w swobodnym wsunieciu globulki wystarczajaco gleboko.

Szyjka macicy. Pochwa nie jest nieskończeie długa smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka