Dodaj do ulubionych

Problemy po konizacji

IP: *.internetia.net.pl 26.03.11, 22:41
Dziewczyny jestem przerażona, mianowicie 13 lutego miałam konizację, ogólnie przebiegło wszystko ok ale żaden lekarz nie poinformował mnie co mogę czego nie, i jakoś minąl miesiąc od zabiegu i rozpoczełam współzycie(z męzem oczywiście)po pierwszym kontakcie nic sie nie działo, a dopiero ostatnio skończyło się zaczerwienieniem , świądem itd, myślałam że jakas grzybicę, ale nie bardzo jakoś na to wskazywało, kiedy bo skończeniu świądu zaczeły się brązowe plamienia, poszłam do lekarza zapytac czy cos może być nie tak to ten po badaniu stwierdził że rozerwałam sobie szwy przez stosunek!!Czy to możliwe??Szwy nie są rozpuszczalne??Czy jeśli fakycznie tam cos uszkodziłam to czy to tak można pozostawić na samych globulkach dopochwowych które dał mi lekarz??Martwie sie bardzo.Prosze o pomoc jeśli ktoś ma doświadczenie w temacie
Obserwuj wątek
    • Gość: oliwka2009 Re: Problemy po konizacji IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.11, 20:51
      Co za lekarz! Powinien przed zabiegiem powiedzieć co i jak> nie znam sie na tym ale idz jeszcze raz i może niech coś na to poradzą. Ja bym tego temu lekarzowi nie popuściła.
    • kajaja2 Re: Problemy po konizacji 31.03.11, 21:27
      hej.mi wlasnie mija tydzien od zabiegu od konizacji chirurgicznej i mam powiedziane tak jak w zeszlym roku bo tez mialam robiona ze nie wolno mi dzwigac przez dwa tygodnie,duzo odpoczywac i nie przeciazac sie ani podnosic rak bo ciagnie caly dol brzucha a sex to dopiero po kontroli za miesiac i jak lekarz stwierdzi ze jest ok.w zeszlym roku bylo tak ze po 1,5 m-c moglam wspolzyc ale mialam bol ale po 2-2,5 m-bylo juz ok.a jak dlugo plamilas po tym zabiegu bo ja teraz podnioslam 2x corke 2letnia i zaczelo mi bardziej leciec?szybkiego powrotu do zdrowia.nie wiem jak ty ale ja dostalam po zabiegu globulki na szybsze wygojenie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka