Dodaj do ulubionych

dzieeeeeeeeeeeeeń doooooooooooooooobry

22.04.11, 14:38
big_grin jak tu miło big_grin

Obserwuj wątek
    • jokej.z.reszek Re: dzieeeeeeeeeeeeeń doooooooooooooooobry 22.04.11, 15:01
      Witaj na świądzie, miło Cię tu widzieć smile
      • szurniety_misiu Re: dzieeeeeeeeeeeeeń doooooooooooooooobry 22.04.11, 15:03
        a co ty tak sztampowo...- witaj...miło widzieć....- no poczytałem, wszystkich tak samo big_grin ja lubię z inwencją big_grin
        • jokej.z.reszek Re: dzieeeeeeeeeeeeeń doooooooooooooooobry 22.04.11, 15:06
          To elementarna kultura wszystkich witać tak samo a ja jestem bardzo kulturalny smile
          • szurniety_misiu Re: dzieeeeeeeeeeeeeń doooooooooooooooobry 22.04.11, 15:09
            a to sorry big_grin to ja się podpisuję pod kulturą big_grin elementarną big_grin ale tak poza tym, to chyba masz poczucie humoru ? big_grin
            • jokej.z.reszek Re: dzieeeeeeeeeeeeeń doooooooooooooooobry 22.04.11, 15:28
              Oczywiście, moje poczucie humoru jest wykwintne i nie jest wcale wulgarne smile
              • szurniety_misiu Re: dzieeeeeeeeeeeeeń doooooooooooooooobry 22.04.11, 15:30
                i tak trzymaj bracie big_grin ...(cokolwiek to znaczy...) big_grin big_grin big_grin
                • durnia_ralunia Re: dzieeeeeeeeeeeeeń doooooooooooooooobry 22.04.11, 15:46
                  Witaj Szurniętysmile
                  Idem się położyć.Jestem zmęczona tym leżeniem jak poleżę i odpocznę to wrócęsmile
    • cierpkakrata Re: dzieeeeeeeeeeeeeń doooooooooooooooobry 23.04.11, 11:11
      witam,pozdrawiam,zapraszam na kawusie
      • szurniety_misiu Re: dzieeeeeeeeeeeeeń doooooooooooooooobry 23.04.11, 14:52
        jeśli kawusię to tylko z przecinkiem big_grin ty stawiasz kawę, ja rozleję przecinki big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka