jokej.z.reszek Re: dzieeeeeeeeeeeeeń doooooooooooooooobry 22.04.11, 15:01 Witaj na świądzie, miło Cię tu widzieć Odpowiedz Link Zgłoś
szurniety_misiu Re: dzieeeeeeeeeeeeeń doooooooooooooooobry 22.04.11, 15:03 a co ty tak sztampowo...- witaj...miło widzieć....- no poczytałem, wszystkich tak samo ja lubię z inwencją Odpowiedz Link Zgłoś
jokej.z.reszek Re: dzieeeeeeeeeeeeeń doooooooooooooooobry 22.04.11, 15:06 To elementarna kultura wszystkich witać tak samo a ja jestem bardzo kulturalny Odpowiedz Link Zgłoś
szurniety_misiu Re: dzieeeeeeeeeeeeeń doooooooooooooooobry 22.04.11, 15:09 a to sorry to ja się podpisuję pod kulturą elementarną ale tak poza tym, to chyba masz poczucie humoru ? Odpowiedz Link Zgłoś
jokej.z.reszek Re: dzieeeeeeeeeeeeeń doooooooooooooooobry 22.04.11, 15:28 Oczywiście, moje poczucie humoru jest wykwintne i nie jest wcale wulgarne Odpowiedz Link Zgłoś
szurniety_misiu Re: dzieeeeeeeeeeeeeń doooooooooooooooobry 22.04.11, 15:30 i tak trzymaj bracie ...(cokolwiek to znaczy...) Odpowiedz Link Zgłoś
durnia_ralunia Re: dzieeeeeeeeeeeeeń doooooooooooooooobry 22.04.11, 15:46 Witaj Szurnięty Idem się położyć.Jestem zmęczona tym leżeniem jak poleżę i odpocznę to wrócę Odpowiedz Link Zgłoś
cierpkakrata Re: dzieeeeeeeeeeeeeń doooooooooooooooobry 23.04.11, 11:11 witam,pozdrawiam,zapraszam na kawusie Odpowiedz Link Zgłoś
szurniety_misiu Re: dzieeeeeeeeeeeeeń doooooooooooooooobry 23.04.11, 14:52 jeśli kawusię to tylko z przecinkiem ty stawiasz kawę, ja rozleję przecinki Odpowiedz Link Zgłoś