27.04.11, 19:52

Do Ciebie mam szczególną prośbę. Chciałabym, żebyś pamiętał o tym, że Twoje
żarty nie zawsze nimi są. Czasami wydaje się, że jesteśmy zabawni, ale istnieje
granica między dobrym smakiem, a prostactwem. Chciałabym, żebyś brał to pod
uwagę pisząc w Loży blondynki ladnejsmile
Obserwuj wątek
    • jokej.z.reszek Re: Do Zorro 27.04.11, 19:56
      Dobry smak nie każdemu jest dany, ja się już z tym urodziłem smile Kiedy żartuję, jest w tym duża doza powagi smile Takiej powagi jak w obrazach Goi smile
    • cierpkakrata Re: Do Zorro 27.04.11, 20:14
      Cornellluńciuńciu, masz rację smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Nasze Łoża to poważne forum, najlepsze forum na całej gazecie i pilnujmy wysokiego poziomu narzuconego nam przez Jokejzreszka smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      To on decyduje, co tu jest śmieszne a co nie smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • cornellli Re: Do Zorro 27.04.11, 20:17
        Tak, tak a jak Twój paznokietek ? Skleiłaś go?
        • cierpkakrata Re: Do Zorro 27.04.11, 20:21
          No nie, no jednak nie sad(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( musiałam jechać na pogotowie w środku nocy o 20.30,taka tragedia, mój paznokieciuńcio sad(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Chirurg mnie tak kulturalnie wyrzucił za drzwi, ale przystojny był smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • moherowy-2 Re: Do Zorro 27.04.11, 20:19
      Zwłaszcza tutaj "dobrym smakiem " jedzie ...,
      najgorzej jak wulgarne cioty chcą pouczać
      kogoś co to dobry smak
      forum.gazeta.pl/forum/w,102600,124612168,124612168,Lalka_mi.html
      • cierpkakrata Re: Do Zorro 27.04.11, 20:24
        Cornellunieńcia jest uczuciową kobietą, bardzo poetyczną, dlatego jej wolno bo to pisze w afekcie smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • cornellli Re: Do Zorro 27.04.11, 20:32
          Oczywiscie, mnie dobrego smaku i kultury nauczył Jokkereszek i on wie co można pisac a czego nie!
          • orang_hutan Re: Do Zorro 27.04.11, 21:11
            Corenllluńciuńciu, jokeje to takie przykurcze małe,odkryj miłość do prawdziwego menszczyzny takiego jak JA
            • 1zorro-bis Re: Do Zorro 28.04.11, 07:11
              moja ty "Cornellli-falszywko"....big_grin
              Mowisz o zartach?
              Czytajac wiekszaosc tutejszych wpisow to mam odruch......"letko wymiotny"...big_grinbig_grinbig_grin
              • jokej.z.reszek Re: Do Zorro 28.04.11, 07:54
                I dlatego o 7 rano nas czytasz smile
                • 1zorro-bis Re: Do Zorro 28.04.11, 11:05
                  jak poczytam Wasze kretynstwa to od razu dzien przyjemniejszy sie robi....big_grinbig_grinbig_grin
                  Bo Was z "getta" nie wypuszczaja....cool
              • cierpkakrata Re: Do Zorro 28.04.11, 08:13
                Zorrrku Zorruńciu kochany, to nie zaglądaj tu na Łoże smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))My kochamy nasze forum i mamy najpiękniejsze logo smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                I nie używamy tylu wulgarnych emotuńciów co wy na kalejdoskopie smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                • 1zorro-bis Re: Do Zorro 28.04.11, 11:06
                  to trzeba nas bylo Myszko nie zapraszac....big_grinbig_grinbig_grin
                  Cierp cialo jak Ci sie chcialo.....big_grinbig_grinbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka