Gość: Jadwiga IP: *.cpe.marton.net.pl 01.09.11, 13:04 Rano zauważyłam że w środku w pochwie mam dziwne upławy. Są takie białe i gęste (przypominają kurze białko tylko że są bielsze i gęstsze ale nie serowate). Czy to mogą być oznaki choroby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: B_e_t_a Re: dziwne upławy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 20:12 Wcześniej takie obserwowałaś czy nie?? - jak tak i nie była to infekcja to luz. W której fazie cyklu jesteś?? - w drugiej często jest białawy śluz i zagęszczony. Też przy antykoncepcji hormonalnej i w ciąży. Swędzi Cię, piecze, okolice pochwy są zaczerwienione?? - jak nie, to raczej wszystko ok. Poobserwuj się kilka dni, jeśli pojawią się dodatkowe infekcyjne objawy, idź do lekarza, jeśli nie, to pewnie naturalny śluz. Ewentualnie stosuj delikatny płyn zawierający kwas mlekowy, możesz też łykać probiotyki ginekologiczne na pH. Odpowiedz Link Zgłoś
1mzeta Re: dziwne upławy 01.09.11, 20:42 Upławy ci się pomyliły z wydzieliną pochwową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadwiga Re: dziwne upławy IP: *.cpe.marton.net.pl 01.09.11, 21:00 Biorę tabletki anty (bardzo regularnie) i w ciąży na pewno nie jestem. Nie cały tydzień temu miałam normalne krwawienie z odstawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
claratrueba Re: dziwne upławy 02.09.11, 07:35 Tabletki anty zagęszczają wydzielinę z pochwy. Normalne zjawisko. Dopóki jest biała i bezwonna to wszystko w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś