bernadeta7 22.05.04, 14:09 ostanio bardzo sie nie pokoje...mam mdlosci, zaznaczam, ze to nie ciaza!!i nei biore tabletek......coz to moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spatrycja Re: mdłości!!!! 22.05.04, 14:52 halo mi rowniez zarzaly sie takie dni mdlilo mnie na wszytsko, ale mysle ze u mnie bylo to zwiazane z podswiadoma niechecia do jedzenia kiedys sie odchudzalam Odpowiedz Link Zgłoś
bernadeta7 Re: mdłości!!!! 22.05.04, 14:55 Hm...ja sie nei odchudzalam i nie odchudzam!dziwnie.......boje, sie ze to objaw jakiejs choroby.? Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: mdłości!!!! 22.05.04, 15:17 Mogą być powodem wielu dolegliwości. Nie piszesz, ile one już trwają, bo "ostatnio" to pojęcie względne i dla mnie oznacza 3 miesiące wstecz Poobserwuj się trochę, czy nie towarzyszą tym mdłościom inne objawy, czy na przykład nie masz podwyższonej temperatury, jak ciśnienie, czy nie chudniesz za bardzo, zrób morfologię 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
bernadeta7 Re: mdłości!!!! 22.05.04, 17:04 dzieki!!trwa to okolo tygodnia,nei mam podwyzszonej temperatury..ale w poniedzialek ide zrobic morfologie krwi... po prostu sie zastanwailam czego to moze byc przyczyna??? dam znac potem. Odpowiedz Link Zgłoś
lein5 Re: mdłości!!!! 22.05.04, 17:37 Koniecznie daj znać.Ja z takimi mdłościami męczyłam się rok.Leczyłam się u gastrologa,brałam leki i nic.Wszystkie badania miałam OK.Na sam koniec okazało się,że cierpię na nerwicę układu pokarmowego.Teraz biorę leki i powoli wracam do zdrowia.Nie wiem jak jest u Ciebie,czy jesteś nerwowa,w jakich sytuacjach odczuwasz te mdłości.Ale doskonale Cię rozumiem,bo przechodziłam przez to samo. Jeśli chcesz to napisz do mnie lein5@gazeta.pl Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś