kruczyca 31.05.04, 14:39 Czy to prawda, ze picie oct moze byc bardzo niebezpieczne? Nie chodzi mi o picie octu spirytusowego w jakis wielkich ilosciach, tylko picie octu jabłkowego ( 2lyzeczki na szklanke wody 2 razy dziennie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orion3 Re: Picie octu 31.05.04, 23:21 A na cholerę Ci ten ocet?? Przecież to paskudztwo!! Odpowiedz Link Zgłoś
miszel21 Re: Picie octu 01.06.04, 09:25 Zapewne na odchudzanie a swoja droga to też mnie to ciekawi? Odpowiedz Link Zgłoś
neti87 Re: Picie octu 01.06.04, 09:42 Trzeba jeśc o połowę mniej i zacząć się ruszać to schudniecie szybko. Już był wątek o occie i odchudzaniu. Poszukajcie sobie. To jakiś idiotyzm. Ocet to dodatek, nie pija się go łyżkami, a już na pewno nie w celu odchudzania się. Powariowałyście! Znam taką która swoją kurację octem zakończyła na cmentarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Picie octu 01.06.04, 12:52 był tu kiedyś wątek załozony przez zaniepokojoną matkę - jej córka piła normalny ocet. pamiętam, że ktoś zwrócił wtedy uwagę, że ocet jabłkowy może poprawiać przemianę materii. wszystko w granicach rozsądku! kilka kropel do sałatek nie zaszkodzi, ale popijanie go jak soczek owocowy rozcieńczony wodą to chyba przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
sofifil2 Re: Picie octu 01.06.04, 13:55 ocet jabłkowy po prostu dobrze działa na wątrobę, wspomaga jej działanie w usuwaniu toksyn. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
neti87 Re: Picie octu 01.06.04, 15:15 Ale chyba nie 4 łyżeczki dziennie???? Wiesz ile to będzie na miesiąc??? Chcecie pic ten ocet litrami czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
sofifil2 Re: Picie octu 01.06.04, 16:27 nie, 1 lyzeczka rozpuszczona w filizance wody rano na czczo, i to samo wieczorem przed pojsciem spac. wystarczy. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
grrrrw Re: Picie octu 01.06.04, 15:43 Cos mi się kojarzy, ze ocet winny jest dobry na łuszczycę. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_simba Re: Picie octu 01.06.04, 15:49 Są takie tabletki, Aplefit chyba, które zawierają między innymi ocet jabłkowy, może to byłoby lepsze? Ja osobiście nie wyobrażam sobie picia octu... Poza tym, te wszystkie tabletki, cudowne sposoby, kremy, itp. to są przecież tylko dodatki. Niestety, żeby schudnąć, trzeba przede wszystkim dużo silnej woli Odpowiedz Link Zgłoś