suzanna87 16.01.12, 17:16 Dziewczyny witam Was!Mam taki problem.Strasznie bolą mnie piersi.Do tego stopnia że promieniuje mi ten ból pod łopatki.Oczywiście nie cały czas odczuwam tak ostry ból chociaż bolą cały dzień.Ten problem mam od czwartku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alpepe Re: Ból piersi IP: *.pools.arcor-ip.net 16.01.12, 17:20 w ciąży przypadkiem nie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
suzanna87 Re: Ból piersi 16.01.12, 17:23 No na dzień dzisiejszy nic mi nie wiadomo na ten temat.Za 3 dni ma przyjść miesiączka.A oprócz tego jakie mogą być powody,bo nie chcę lecieć do lekarza od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Ból piersi IP: 82.132.136.* 16.01.12, 17:58 Jedyne co mi przychodzi do glowy to wzrost progesteronu przed miesiaczka Nie mialas tak wczesniej? Odpowiedz Link Zgłoś
suzanna87 Re: Ból piersi 16.01.12, 18:14 No właśnie nie dlatego się zastanawiam.Nawet w ciąży mnie tak nie bolały.Bardziej swędziały.No ale wiadomo nie każdy cykl musi być taki sam.Może rzeczywiście przed miesiączką. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: Ból piersi 16.01.12, 19:05 dostosuj sygnaturke do regulaminu i bedzie git.Skrot w mojej sygnaturce. PS.Moze jestes przed okresem?Moze jestes w ciazy?Moze cos sie tam legnie?Kto to moze wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.koza Re: Ból piersi 18.01.12, 19:23 mam podobnie, ale nie boli mnie az tak bardzo, ze cos promieniuje... zawsze przed okresem bolaly mnie piersi gora 2-3 dni i to lekko, teraz bola dosc mocno od tygodnia - tez sie zastanawiam, ki czort, jestem przed okresem, moze taki cykl, nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
suzanna87 Re: Ból piersi 20.01.12, 09:20 No mi się okres drugi dzień nie pojawia.Test robiłam wczoraj po południu to wyszedł negatywny.Także czekam.Może mi hormony zwariowały.W przyszłym tygodniu wybiorę się do ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
marianne11 Re: Ból piersi 20.01.12, 14:02 Bóle piersi mam ogromne przed miesiączką. Permanentne przez cały miesiąc miałam podczas dużej niedoczynności tarczycy. Idź do ginekologa i porób badania hormonów - tarczycowych i płciowych. Odpowiedz Link Zgłoś