Dodaj do ulubionych

Czy będę mamą? :)

02.02.12, 22:03
Więc tak, powiedzcie co o tym sądzicie smile Kochałam się z narzeczonym 14 dnia cyklu, nawet powiem że od 14 dnia, teraz często kręci mi się w głowie, bolą mnie sutki, raz miałam metaliczny posmak w ustach, bolą mnie mięśnie nóg jakbym miała zakwasy, a ich nie mam, a jedna z nas mówiła ze miała taki objaw ciąży, brzuch boli mnie jakbym miała okres, a mam mieć go za tydzień, piersi mam większe i chce mi się spać od 16tej. staraliśmy się o tego maluszka, ale czy są szanse? podpowiedzcie smile
Obserwuj wątek
    • gosikjanosik Re: Czy będę mamą? :) 02.02.12, 22:33
      Wszystko się okaże za tydzień czy dostaniesz okres, jak nie to najlepiej w dniu spodziewanej miesiaczki zrób test. Ja miałam takie same objawy, szczególnie to spanie, wracałam z pracy o 15 i KONIECZNA była drzemka, a że jeszcze nie wiedzielismy ze bedzie dzidziuś to mąż sie na mnie wkurzał że chodzę wiecznie śpiącasmile I tak z ciekawości tydzień przed spodziewanym okresem zrobiłam test i był negatywny, jednak objawy cały czas były, nawet brzuch mnie pobolewał( teraz wiem że to zarodek się zagnieżdżał). W dniu spodziewanego okresu powiedziałam sobie że jak za dwa dni nie dostanę to powtarzam test, i tak zrobiłam. Nawet nie musiałam patrzeć na test, wiedziałam - czułam że będą dwie kreskismilesmile Zresztą zawsze jak robiłam test to pierwsza szłam sprawdzić a teraz wysłałam męża bo już byłam przekonana że jestem w ciąży. Piękna chwila. Mam nadzieje że jej doświadczyszsmile
      • lady_iris Re: Czy będę mamą? :) 02.02.12, 23:23
        Pewnie że szansa jest. A z objawami to różnie bywa, ja najwięcej objawów miałam w cyklach, gdy w ciążę nie zaszłam. wink A gdy zaszłam, to byłam pewna, że tym razem to na pewno figa będzie, bo objawów ZERO... big_grin
        • duma.uprzedzenie Re: Czy będę mamą? :) 03.02.12, 08:47
          Niech no ja spojrzę w moją szklaną kulę...smile A szanse zawsze są.
    • lunia_fox Re: Czy będę mamą? :) 04.02.12, 16:50
      Szanse są . 50 % że jesteś, 50 % że nie jesteś.
    • ni24 Re: Czy będę mamą? :) 04.02.12, 18:13
      forum.gazeta.pl/forum/f,468,Wrozbiarstwo.html
      odpowiedniejsze forum
      • tomelanka Re: Czy będę mamą? :) 04.02.12, 20:56
        witam kolezanke wink

najwiecej objawow mialam jak w ciazy nie bylam, zreszta pewni nie ja jedna wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka