joanna785 09.06.04, 11:50 czesc !! znacie moze jakies dobre sposoby na twarde i suche piety !! aby były miekkie i ładne !! Ratunku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annuczek Re: Pięty !!!! 09.06.04, 12:08 Ja polecam krem do stóp Neutrogeny (Norwegian Formula, Foot Cream, Neutrogena)- do suchej, twardej skóry. Naprawdę skuteczny, niestety drogi (mi udało się go kupić na jakiejś dużej promocji ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muma Re: Pięty !!!! IP: *.dclient.hispeed.ch 09.06.04, 12:24 ja polece tanszy sposob - wymoczyc w wodzie z sola kuchenna i z mydlem, wyszorowac pumeksem i wcierac krem maslo kakaowe firmy ziaja. Regularnie! Najlepiej grubo co wieczor i spac w bawelnianych skarpetkach. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: Pięty !!!! 09.06.04, 12:53 był sobie kiedyś krem herbapolu dernilan, 8 lat temu, kiedy go stosowałam, był absolutnie nie do pobicia, ale nie wiem, czy wiąż go produkują. W aptece ktoś będzie wiedział 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam inne forum Re: Pięty !!!! IP: 62.233.185.* 09.06.04, 13:54 polecam FORUM URODA a nie zdrowie kobiety nie zaśmiecaj tutaj bo przesuwasz komuś wątek, kto może naprwde potrzebować pomocy Odpowiedz Link Zgłoś